Francuz206 Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 Neviem ci niekto moze mi pomoct, ale dam jeden pokus. Kupil som Angel Eyes http://www.angeleyes.sk/85/0/0/detail/2826/Peugeot+206+svetl%E1+so+siln%FDmi+bielymi+kr%FA%9Ekami+CCFL.html su krasne a svieti dobre ale svieti ako by bol Anglicky lampa svieti lavo nahor ... tu v europe norma je pravo nahor tak nastavuju aj STK-ke. Pisal som ich reklamacie ze neda sa to dobre nastavit, oni pisali odpoved ze da sa to nejak prepinat na europsku stranu ... Nevie niekto ze ako ????? Dakujem. [upravil dne 9/4/2012 23:14 od Béďa] Citovat
wojtěch Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 zkus jestli vevnitř vedle čočky není nějaká páčka kterou přecvakneš. některé čočky to měly. ale já co měl svoje angely z 307 rozdělané tak tam to je napevno.. Citovat
Dave_GTI Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 jak nějak přepnout? Ať ti řeknou jak, nebo to reklamuj ;-) Hotovo. Citovat
Schreek Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Tenhle typ nelze přepnout! Reklamuj... Citovat
dream91 Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Když jsem měl před pár lety rozdělaný světla EA na vectru a spravoval je tak tam přesně takováhle páčka na čočce byla, která přepínala evropu a anglii tudíž věřím že tam určitě taky bude, překlapni a je hotovo, když neni páčka tak to jde taky lehce předělat (někdy to jde i bez rozdělání světla-jen se otočí stínící plíšek) ale pokud tam neni ta páčka tak bych se v tom nehrabal a vrátil je.... Citovat
Dave_GTI Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 pokud mu přesně neřeknou jak, tak bych nic nerozdělával, s ničím nemontoval a rovnou reklamoval. Jak jsem psal. A čím dřív, tím líp ;-) Citovat
Francuz206 Odesláno 11. duben 2012 Autor Odesláno 11. duben 2012 Dakujem za vela pomoc ...najprv zajtra viberiem lampu a budem hladat ten prepinac....nevie niekto presne povedat ako sa to vyzera...a fotku som podakoval... Citovat
Dančák Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Je to kousek zahnutýho silnějšího drátu hned vedle čočky na parabole, uvidíš nic jinýho tam neni krom zajišťovacího drátu žárovky:D neboj sa kdybys opravdu nevěděl tak dej fotku zazadu světla toho vnitřku a zkouknem to.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.