Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Neviem ci niekto moze mi pomoct, ale dam jeden pokus.

Kupil som Angel Eyes

http://www.angeleyes.sk/85/0/0/detail/2826/Peugeot+206+svetl%E1+so+siln%FDmi+bielymi+kr%FA%9Ekami+CCFL.html

su krasne a svieti dobre ale svieti ako by bol Anglicky lampa svieti lavo nahor :(...

tu v europe norma je pravo nahor tak nastavuju aj STK-ke.

Pisal som ich reklamacie ze neda sa to dobre nastavit, oni pisali odpoved ze da sa to nejak prepinat na europsku stranu :myslim ...

Nevie niekto ze ako ?????

Dakujem.

[upravil dne 9/4/2012 23:14 od Béďa]

Odesláno

zkus jestli vevnitř vedle čočky není nějaká páčka kterou přecvakneš. některé čočky to měly. ale já co měl svoje angely z 307 rozdělané tak tam to je napevno..

Odesláno

Když jsem měl před pár lety rozdělaný světla EA na vectru a spravoval je tak tam přesně takováhle páčka na čočce byla, která přepínala evropu a anglii tudíž věřím že tam určitě taky bude, překlapni a je hotovo, když neni páčka tak to jde taky lehce předělat (někdy to jde i bez rozdělání světla-jen se otočí stínící plíšek) ale pokud tam neni ta páčka tak bych se v tom nehrabal a vrátil je....

Odesláno

Je to kousek zahnutýho silnějšího drátu hned vedle čočky na parabole, uvidíš nic jinýho tam neni krom zajišťovacího drátu žárovky:D neboj sa kdybys opravdu nevěděl tak dej fotku zazadu světla toho vnitřku a zkouknem to....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...