fifi Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 chlapi, nebaví ma sa tu dohovárať s nedorozumením...som ochotný dať 100 Euro za schémy na cd, potom nebudem otravovať, ale radiť Citovat
fifi Odesláno 9. duben 2012 Autor Odesláno 9. duben 2012 nuž Ty tiež nemáš ďaleko chlapec si vôbec v obraze? Citovat
fifi Odesláno 9. duben 2012 Autor Odesláno 9. duben 2012 čo robíš agronóma, :D:D na miestnom? Citovat
baffy Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 je to forum kde si každý môže napísať čo si o tom myslí .alebo u vás na družstve je to inak? Citovat
baffy Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 Pri tvojej chytrosti sa čudujem že tie schéma ešte nemáš stiahnuté,je toho plný net len je treba trochu pohnúť palicou a nie iba vypisovať Citovat
fifi Odesláno 9. duben 2012 Autor Odesláno 9. duben 2012 v prvom rade Tvoja poznámka mala nulovú výpovednú lehotu, a také tu nepotrebujem....alebo si poblíž vyštudoval hnojárinu a máš komplexy....nie...skutočne zháňam rady a nie poznámky...nechcem v žiadnom prípade urážeť ing. z Nitry, len Tvoje IQ ma trošku vykoľajilo....pokial nevieš, neozývaj... Citovat
fifi Odesláno 9. duben 2012 Autor Odesláno 9. duben 2012 buffy asi vieš, že schémy sú základ, a pokial sa do niečoho chceš zastarať, a nemáš ich, a nikdy si sa v technológii a schémach toho onoho výrobku nešpáral, tak potom zháňaš rady a popritom nevieš, či sú dostupné, či nie, a keď tak ako a nie blbé poznámky typu Ty...sorry, neviem, o čo Ti išlo, v každom prípade Ty už na mňa nereaguj :papa:papa:papa Citovat
baffy Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 mno ja na rozdiel od teba tie schémata mám a stačil mi na to gúgel:papa Citovat
fifi Odesláno 9. duben 2012 Autor Odesláno 9. duben 2012 nuž tak namiesto Tvojej prvej blbej poznámky, si mohol poznamenať toto, vieš, každý má čas a priority na iné veci, len som zháňal radu, nie podj.b od Teba... Citovat
baffy Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 ja som ťa nepodj....bával ved som ti to napísal,že je toho plný net a pokial nevieš číslo vodiča poprípade konektor je to nezmysel ti povedať čo to je za drát.ak by to bolo také jednoduché vyčítať zo schématu ,že modrý drát myslím že by si už dávno mal odpoved. a dávať niekomu 100 euro? kludne príd ja ti to napálim na dvd a môžeš skúmať Citovat
fifi Odesláno 9. duben 2012 Autor Odesláno 9. duben 2012 no ved čísla s káblov som tu písal, ale keďže sa len orientujem v schémach a ani ich zatiaľ nemám, tak ani neviem, teraz už viem, že tie čísla sú o ničom, aj to viem, že sú relevantné až pred konektorom, ale keď je to strihnuté, tak ťažko povedať, kde by mal byť konektor, konieckoncov, ani tam nemá byť aký...proste som našiel problém, tak sa orientujem v analýzach p 407 a v zháňaní schém, a také poznámky nepomôžu... Citovat
Matuska Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 No tak, buffy, proč nic nepíšeš? A přitom by to šlo! Třeba vyjádřit úžas na tím, že fifi umí čísla a tak podobně. Citovat
baffy Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Nemal som čas,napaloval som schémata a teraz čakám.100 euro je aj pre mňa zaujímavá ponuka. [upravil dne 10/4/12 16:42 od baffy] Citovat
Marcel00 Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 no ved čísla s káblov som tu písal, ale keďže sa len orientujem v schémach a ani ich zatiaľ nemám, tak ani neviem, teraz už viem, že tie čísla sú o ničom, aj to viem, že sú relevantné až pred konektorom, ale keď je to strihnuté, tak ťažko povedať, kde by mal byť konektor, konieckoncov, ani tam nemá byť aký...proste som našiel problém, tak sa orientujem v analýzach p 407 a v zháňaní schém, a také poznámky nepomôžu... schemy su ti nanic ked nemas zakladne poznatky elektro a ani principi fungovania tycht serepeticiek... vidim ze stale si nedas pokoj s tymi kablikmi... asi nam neveris ze to nebude suvisiet s tempomatom... alebo sa mozno mylim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.