Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

USA 2012, 2016 & 2017

Recommended Posts

Odesláno

Mustanga jen na \"panskou jizdu\" prvni 4 dny, pak se nas pocet rozroste a bude potreba presedlat na neco prostornejsiho typu Chrysler Voyager apod. :)

Odesláno

Je výhodné bookovat i stejný čas, je to za stejné peníze a máš tam okno kdyby něco..

Na místě v půjčovně si jen připlať roadside assistance, která stojí cca $7/den a kryje okna, ztrátu klíčů od auta a i píchnutí pneu a pod. Pak budeš mít úplný klid :-)

Odesláno

tak už jen 7 dní a frčím ... .) .. začínám být lehce nervózní :)

Odesláno

Tak uz se to krute priblizilo :) Tak jen mala rekapitulace pred odletem - diky radam zde ve vlakne a pak jeste s Pechym pres maily jsme nakonec zaridili Mustanga na prvni 4 dny (panska jizda) pres spol. Holiday Cars, jen pro predstavu - se vsim vsude lehce pres 8000, je v tom GPS, pronajem, pojisteni, plna nadrz atd.

Od 5. do 8. dne nas bude 8 - dva kluci ridici/6 holek, to budeme mit pujcena 2 auta (normalni sedany) a take uz je to zarizeno, posledni faze - 9.-12.den nas bude 5 (2/3) a to uz pojedem jen v jednom auticku.

Odletam pozitri v 08:25 rano z Ruzyne a jak jsem sliboval - pokud to bude jen trochu mozne,budu sem prubezne davat zpravy a snad i fotky :)

Odesláno

FOTKY FOTKY FOTKY vela FOTIEK :)

Chcem vidiet cely album :)

Toto vlakno ma trocha naštartovalo, a nejak neviem čo je teraz za obdobie, ale niektory znamy su zrovna teraz v NY a jeden v LOS Angels, takze som uplne nastartovanej buduci rok tam tiez ist :D

Odesláno

No ty prvni 4 dny nevim jestli budem mit vubec moznost nejak hodit fota na net, nebudem mit notebook, leda tedy nejakou internetovou kavarnu navstivit obcas .... A podat o sobe zpravu.

Proc nastvalo ? :) Jel bys taky, co ?

Odesláno

Momentalne bojuju ani ne tak s cestovni horeckou jako spis se suchym kasle, rymou a vubec celkovou zpruzenosti organismu asi tady z toho pocasi. To by tak jeste schazelo - naklopit do toho 30 koliku a slozit se den pred odletem !! :grr

Odesláno

no s tim pocitam ... o to luxusnejsi bude ten sok az vylezu do tricetistupnovyho vedra a ty vlhkosti tam ..

Odesláno

Nemyslel som ani tak postovanie pocas cestovania, bohato bude stacit ked uploadnejs vsetky foto ked prides :D

O nastavanosti sem tam snad nic nepsal, iba ze som nastartovany :D

Odesláno

Na Floridě velká vlhkost vzduchu není. Aby člověk pocítil co znamená 90% vlhkost vzduchu, tak doporučuji Singapur. 10 kroků a jsi mokrej :-)

Každopádně enjoy ;-)

Odesláno

Tak jasny s nejakou galerkou potom se pocita ;) Myslim,ze budeme radeji fotit UPLNE vsecko takze treba chodniky,popelnice,postovni schranky,stromky,kere .... :D :D

Odesláno

Přeju spoustu krásnejch zážitků, další destinace, kam se nepodívám, ač, tam mám příbuzný. Dělal jsem přístroje do letadel, takže, jsem si lítání zakázal. Budiž ti útěchou, že, to bylo, do Československejch létadel :D:D, hodně štěstí, a, ve zdraví se vrať. :roker:roker:roker

Odesláno

Mildíku,děkuji,Ti,moc,doufám,že,zážitků,bude,dost :) No,a,pokud,mi,tam,chyběly,nějaký,čárky,tak,tady,je,máte : , , , , , , , , , :D

Nic,ve,zlém :D

Odesláno
Mildíku,děkuji,Ti,moc,doufám,že,zážitků,bude,dost :) No,a,pokud,mi,tam,chyběly,nějaký,čárky,tak,tady,je,máte : , , , , , , , , , :D

Nic,ve,zlém :D

Oki hlavně se ve zdraví vrať, synovec, tam jel jen na tejden, a, je tam už cca 8 let :D:D:roker

Odesláno

Stibto, užij si to tam, tiše závidím. Nalož Mustangovi i za mě, ale opatrně, je to přeci jen divokej koník;)

Těšim se na fotky

Roštěnka asi nehrozí, ty americký buchty se těm českejm nevyrovnají ani ve snu:D

I když kdyby vystrčila jazýček a zamrskala s ním........................ kdo ví jestli by se čecháček udržel:D:D:D

[upravil dne 16/4/12 21:39 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Však uvidím na vlastní bulvy jak je to s těma Američankama zda stojej za to nebo zda tady fakt máme hezčí ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...