fifi Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Chlapi, ak môžte, poradte, nemám schémy, chcem aplikovať tempomat a možno aj oblbnúť s aj obmedzovacou páčkou obmedzovač, pri hľadaní konektora nad plyn. pedálom (mám pedál plynový bez spínača) som nad pedálom nenašiel nič, a v poist. skrinke pod riadiacou jednotkou som našiel neskutočne ustrihnuté káble, prikladám foto káblov aj riadiacej jednotky....ak mi niekto poradí, kde tie káble napojiť, či je vôbec možné na túto riadiacu jednotku káble napojiť, alebo odpory na oblbnutie spínača na plynovom pedáli,.... myslím, že pre tých, ktorí si v priestore motorovom spájajú konektory, aby nad pedálom pripojili namiesto spínača odpory, toto môžu urobiť aj v priestore motora, kábel k pedálom je len predlžovačka proste o obmedzovač mi vôbec nejde, chcel som ho len oblbnúť cez odpory, aby mi nevyhadzoval chybu....hlavne mi ide o tempomat, a mám obavy že pri tých ustruhnutých kábloch nepôjde ani ten, a ten chcem spojazdniť....pripájam prílohy, kámoši radte pls [upravil dne 9/4/12 13:33 od fifi] Citovat
fifi Odesláno 8. duben 2012 Autor Odesláno 8. duben 2012 mrzí ma, asi mi nepomôže nikto...žeby trošku zložitejší problém? :-) Citovat
HonzaZ Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Tak jsem se byl podívat a v tomto místě žádné kabely nemám. Pokud ti jde o tempomat, tak kabel od brzdového spínače jde na jeden z konektorů ŘJ motoru a ne pod PSF1. Pro bližší informaci potřebuji VIN a bylo by dobré kdyby se ti podařilo zjistit odkud ten svazek jde. Citovat
fifi Odesláno 8. duben 2012 Autor Odesláno 8. duben 2012 myslíš ten odstrihnutý, no videl som toľko čo Ty, niekde spod krabičky....aj tak dík za ochotu...pripomínam, že v tomto priestore, ani nad plynovým pedálom sa v mojom prípade nenachádzajú žiadne konektory ani káble ku spínaču na plyn. pedáli, iba tieto ufiknuté na obrázku...neviem, či majú niečo spoločné s obmedz-temp, ale mám silnú predtuchu... Citovat
Dave_k Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Napiš sem alespoň VIN auta a případně čísla všech střiženejch drátů. Citovat
HonzaZ Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Tobě ale jde o tempomat, ne? Tak nepotřebuješ konektor ani spínač na plynovém pedálu. Citovat
fifi Odesláno 8. duben 2012 Autor Odesláno 8. duben 2012 vin: VF36DRHRH21009974, ešte raz dík za ocho, na SB som čiastočne aj ja...moc som tam nezistil, ide mi o to, či mi pôjde tempmat....tých káblov je tam ufiknutých moc... Citovat
fifi Odesláno 8. duben 2012 Autor Odesláno 8. duben 2012 to honza....ale dvojičku káblov, kde by som fukol ten odpor by mi nebolo naškodu nájsť neviem, či mi rozumieš... Citovat
HonzaZ Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 A všechno ostatní funguje? Třeba jsou od alarmu, přídavného topení, apod. Citovat
HonzaZ Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Já tě chápu, ale pokud nemáš ten konektor ve skříňce u ŘJ motoru, tak by jsi to musel natáhnout nebo zapojit do konektoru na ŘJ motoru. Citovat
fifi Odesláno 8. duben 2012 Autor Odesláno 8. duben 2012 nezávislé kúrenie nemám, ostatné všetko baví, ešte nemám zrkadlá s pamäťou, vyhrievané sedačky ....ale keďže nemám konektory v tomto priestore spájajúce kábel vedúci k spínaču na plyn. pedáli, tie tam vraj všetci majú, a ten je dvojlinka, a tu je strihnutých viac káblov, tak mám obavy, že mám nefunkčné ovládanie riadiacej jednotky aj čo sa týka funkcie tempomat Citovat
HonzaZ Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Ale to by jsi musel mít ustřižené nějaké kabely u některého z konektorů na ŘJ motoru. Citovat
fifi Odesláno 8. duben 2012 Autor Odesláno 8. duben 2012 to som nepozeral, neviem či, a hlavne nemuseli byť dotiahnuté a napojené na niektoré piny konektorov, nemusia byť aj tam ustrihnuté Citovat
fifi Odesláno 8. duben 2012 Autor Odesláno 8. duben 2012 Já tě chápu, ale pokud nemáš ten konektor ve skříňce u ŘJ motoru, tak by jsi to musel natáhnout nebo zapojit do konektoru na ŘJ motoru. no veď toto, či niekto nemá schémy, kde to pridať Citovat
fifi Odesláno 8. duben 2012 Autor Odesláno 8. duben 2012 Alarm mám tiež funkčný a dík za optimizmus s tými schémami.. Citovat
pito.za Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Tak este raz ak mas zaujem mozes sa u mna zastavit a poriesime. Citovat
HonzaZ Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Člověče to je snad nejstarší auto (407ma) co vím. Je vyrobena 5.12.2003;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.