Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi, ak môžte, poradte, nemám schémy, chcem aplikovať tempomat a možno aj oblbnúť s aj obmedzovacou páčkou obmedzovač, pri hľadaní konektora nad plyn. pedálom (mám pedál plynový bez spínača) som nad pedálom nenašiel nič, a v poist. skrinke pod riadiacou jednotkou som našiel neskutočne ustrihnuté káble, prikladám foto káblov aj riadiacej jednotky....ak mi niekto poradí, kde tie káble napojiť, či je vôbec možné na túto riadiacu jednotku káble napojiť, alebo odpory na oblbnutie spínača na plynovom pedáli,.... myslím, že pre tých, ktorí si v priestore motorovom spájajú konektory, aby nad pedálom pripojili namiesto spínača odpory, toto môžu urobiť aj v priestore motora, kábel k pedálom je len predlžovačka proste o obmedzovač mi vôbec nejde, chcel som ho len oblbnúť cez odpory, aby mi nevyhadzoval chybu....hlavne mi ide o tempomat, a mám obavy že pri tých ustruhnutých kábloch nepôjde ani ten, a ten chcem spojazdniť....pripájam prílohy, kámoši radte pls

post-19848-14109623332365_thumb.jpg

[upravil dne 9/4/12 13:33 od fifi]

Odesláno

Tak jsem se byl podívat a v tomto místě žádné kabely nemám. Pokud ti jde o tempomat, tak kabel od brzdového spínače jde na jeden z konektorů ŘJ motoru a ne pod PSF1. Pro bližší informaci potřebuji VIN a bylo by dobré kdyby se ti podařilo zjistit odkud ten svazek jde.

Odesláno

myslíš ten odstrihnutý, no videl som toľko čo Ty, niekde spod krabičky....aj tak dík za ochotu...pripomínam, že v tomto priestore, ani nad plynovým pedálom sa v mojom prípade nenachádzajú žiadne konektory ani káble ku spínaču na plyn. pedáli, iba tieto ufiknuté na obrázku...neviem, či majú niečo spoločné s obmedz-temp, ale mám silnú predtuchu...

Odesláno

vin: VF36DRHRH21009974, ešte raz dík za ocho, na SB som čiastočne aj ja...moc som tam nezistil, ide mi o to, či mi pôjde tempmat....tých káblov je tam ufiknutých moc...

Odesláno

nezávislé kúrenie nemám, ostatné všetko baví, ešte nemám zrkadlá s pamäťou, vyhrievané sedačky ....ale keďže nemám konektory v tomto priestore spájajúce kábel vedúci k spínaču na plyn. pedáli, tie tam vraj všetci majú, a ten je dvojlinka, a tu je strihnutých viac káblov, tak mám obavy, že mám nefunkčné ovládanie riadiacej jednotky aj čo sa týka funkcie tempomat

Odesláno

to som nepozeral, neviem či, a hlavne nemuseli byť dotiahnuté a napojené na niektoré piny konektorov, nemusia byť aj tam ustrihnuté

Odesláno
Já tě chápu, ale pokud nemáš ten konektor ve skříňce u ŘJ motoru, tak by jsi to musel natáhnout nebo zapojit do konektoru na ŘJ motoru.

no veď toto, či niekto nemá schémy, kde to pridať

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...