Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja to zaslepil zatim jen z jedne strany... musim to jeste zaslepit pod egrem... a jakoby od egru je slyset syceni ... a orig. dia hlasila nedovrenej egr.. ve stredu na to budu mit cas tak se v tom povrtam ;-) a doplnim 3ti podtlakovej ventil.. a dalsich tisice veci :-D zitra snad dorazej ty poloosy a vecer to pojde na vymenu. uz me to vazne stve ze tomu nemuzu poradne nalozit a zkusit vykon motoru :-/

Odesláno

No, pořádně tomu nenaložíš nikdy, on ten motor není žádnej závoďák, pokud to teda nemáš brutálně přečipované. :D Jinak já měl EGR zaslepený taky jen na horní straně, páč pod něj jsem se se svým nářadím nedostal...a problém žádný nebyl. ;)

Odesláno

no s tvým nájezdem km se ani nedivím, že sem tam něco netěsní nebo uniká, ale třeba to dáš úspěšně do kupy a najede ještě jednou tolik. :)

Odesláno

no hlavne to musim dat do kupy :-D a pocitam ze mi to bude muset par let jezdit :-D on to zas tak slozite auto neni a spousta veci zvladnu opravit uz sam ;-) ale na poloosy si hold jeste netroufnu :-D a za vymenu zaplatim 500kc a budu mit jistotu ze to je jak ma byt ;-)

Odesláno

Asi jedna z mála naftových 406 co nikdo nikdy nestáčel.Kdyby se nestáčelo km asi by hodně aut mělo jiný hodnoty..ale alespoň člověk ví,že ty auta to vydrží vpohodě.Když mají základní servis.

Odesláno

Treba mech 355 000 je pravdivejch :) kdyz sme auto kupovali tak melo najeto 90 000 a melo kompletní servisní historii takze sme vedeli ze to auto ma opravdu jen 90 000 :) ale mas pravdu clovek si rika hmmm mam jenom 150 000 a ve skutecnosti 220 000 :D

Odesláno

abych rekl pravdu tak o auto asi nejlepe pecovani nebylo ... je toho spousta jeste na vymenu ...

a prosim nerikejte to Ferrymu :-) byl by smutnej

a rikal jsem si nez koupit 406 HDI se 150tis tak takto aspon vim co muzu cekat :D

Odesláno

ted jeste resim jinej problemek ... vsude ctu jak maji byt zapojene selenoidy na podtlakove ovladani (turbo, EGR , klapka vzduchu) ale dle service boxu to vidim uplne jinak vin je VF38BRHZF81224422 kdyby jste se nekdo chtel podivat tak bych rekl ze pravej (u spolujezdce) ma byt klapka, prostredni je EGR a levej( pred ridicem) ma byt turbu... nebo na to blbe koukam ? :-)

• O 3 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 9 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...