stajgrpavel Odesláno 13. červen 2013 Autor Odesláno 13. červen 2013 tak dnes jsem se rozloucil smim cernym piskutkem :-/ a ta lepsi zprava je ze jsem koupil HDIcko tak se mam zase vcem hrabat :-D zitra zkusim udelat nake foto ... Citovat
Stifler Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Gratuluju a už se těším na fotky nebo nějaké to osobní setkání. Citovat
odee Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Tak to gratuluju a přeju s novým korábem jen dobrý zážitky! Citovat
stajgrpavel Odesláno 14. červen 2013 Autor Odesláno 14. červen 2013 dekuji kluci. v nedeli si stim budu hrat a pak to nafotim ... ted to fakt nema cenu :-/ a fakt to blbe sviti o proti staremu modelu :-D Citovat
stajgrpavel Odesláno 17. červen 2013 Autor Odesláno 17. červen 2013 tak vcera jsem byl cely den zavrtanej a aute. na foto nebyl cas. EGR off, pravarenej a vymlacenej katak, kontrola netesnosti a vse podotahovane. jop a vymena uhliky v altiku ... v patek prestal altik dobijet. a zjistene zavady o kterych nebyla pri koupi rec. prorazeny chladic klimatizace a z 90% v haji poloosy :-/ a par dalsi blbosti. Citovat
Stifler Odesláno 17. červen 2013 Odesláno 17. červen 2013 Tak to, Pavle, dej do kupy, ať se mám na co dívat a fotit můžeš i průběh oprav, mnozí by to jistě ocenili. [upravil dne 17.6.2013 17:38 od Stifler] Citovat
stajgrpavel Odesláno 18. červen 2013 Autor Odesláno 18. červen 2013 kdyz ono se fakt ted neni cim chlubit a penez ted moc nemam abych to stihl dat rychle dohromady. jeste premyslim o vymene kapoty ( pokud bude za pekne prachy a v barve modra chine) ale to zatim musi chvilku pockat. ted jsou dulezite asi ty poloosy. pristi mesic me ceka technicka a v podstate ani nevim co tomu autu jeste je ... a chmatej na telefon ci fotak kdyz mas rasrane ruce az po ramena :-D :-D Citovat
Stifler Odesláno 18. červen 2013 Odesláno 18. červen 2013 Tak si aspoň změň avatar. jinak v případě potřeby bych se možná mohl přemluvit a zprovoznit na netbooku diag. a oskenovat ti to... Citovat
stajgrpavel Odesláno 19. červen 2013 Autor Odesláno 19. červen 2013 zkusim to dnes vyfotit a zmenit si avatar ale nebude to asi moc hezka fotka ;-) Citovat
stajgrpavel Odesláno 19. červen 2013 Autor Odesláno 19. červen 2013 tak zkusim nake foto hodit i sem ... zatim je to spinave a spsta prace na nem :-( ale to zvladnu a bude to fesak :-) Citovat
stajgrpavel Odesláno 21. červen 2013 Autor Odesláno 21. červen 2013 tak poloosy jsou uz na ceste ke me :-D sehnal jsem original starsi s 6 mesicni zarukou :-) cena jedne poloosy je 500kc snad zitra prijdou ;-) chladic klimatizace jsem uz take sehnal jen pro nej dojet :-D Citovat
stajgrpavel Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 dnes opraveno originalni autoradio ;-) nechtelo nacist zadne CDcko... po mensim zasahu a vymeny laseru uz jde jak ma ;-) Timto take dekuji Stirlerovi za jeho pozkozene radio z ktereho jsem vzal laser ;-) Citovat
stajgrpavel Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 ale byl to blbej napad po 3 malejch a Cole s rumem :-D Moral3z: od tebe jsem kupoval tu ELM BT diagnostiku vid ? tak s HDIckem uz to maka krasne :-D Citovat
Stifler Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 .... Timto take dekuji Stirlerovi za jeho pozkozene radio z ktereho jsem vzal laser ;-) Jakže se to jmenuju? Není zač, třeba budeš časem ještě něco potřebovat a stavíš se...někdy taky musíme odzkoušet tu mou bluetooth diagnostiku. Vezmu jí v Liberci do auta a budu vozit tak dlouho, než si na mě uděláš čas. už máš vyzkoušené relátko, jestli spíná tak, jak by mělo? ale jsem rád, že aspoň rádio jsi zprovoznil. Ještě se tady nezapomeň pochlubit otkou s tvým nájezdem km na autě. Citovat
stajgrpavel Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 relatko jsem zatim nezkousel... ale chybu uz to nehlasi ;-) vecer to zkusim nechat roztopit :-D jakej najezd mas namysli ? ;-) asi to cislicko na palubce krasne cislo 701903 :-D a moturek jde krasne ;-) Citovat
stajgrpavel Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 Stiflere promin .. byl jsem trosku picnutej :-D a hlavne uz bylo dost hodin mozna bude hrad i to radio od tebe :-D bylo tam par kravinek co se me nezdali (nekdo se v tom hrabal a pretrhl par dratku ) ve stredu ho zkusim nacpat do auta ;-) nekdy se sejdem a zkusime tu elm na tvem vozitra ;-) [upravil dne 23/6/13 12:31 od stajgrpavel] Citovat
Stifler Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 Tak to tě omlouvá, že jsi u toho vařil. takže to hlásilo chybu, dokud tam relátko nebylo? Blikala STOPka nebo něco jiného? Rádio klidně zkus, třeba bylo celé v pořádku až na nějaký utrhlý drátek, já to už delší dobu nemohl vyzkoušet. Ale foto budíků by vypadalo líp, než jen napsané... Citovat
stajgrpavel Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 to jsem psal v noci ... uz ani nevim kdy co pisu :-D foto udelam :-D chybu to hlasilo na diagnostice... ted uz tam je jen chyba EGR ventilu :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.