Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak vcera jsem byl cely den zavrtanej a aute. na foto nebyl cas.

EGR off, pravarenej a vymlacenej katak, kontrola netesnosti a vse podotahovane. jop a vymena uhliky v altiku ... v patek prestal altik dobijet.

a zjistene zavady o kterych nebyla pri koupi rec. prorazeny chladic klimatizace a z 90% v haji poloosy :-/ a par dalsi blbosti.

Odesláno

Tak to, Pavle, dej do kupy, ať se mám na co dívat a fotit můžeš i průběh oprav, mnozí by to jistě ocenili. ;)

[upravil dne 17.6.2013 17:38 od Stifler]

Odesláno

kdyz ono se fakt ted neni cim chlubit a penez ted moc nemam abych to stihl dat rychle dohromady. jeste premyslim o vymene kapoty ( pokud bude za pekne prachy a v barve modra chine) ale to zatim musi chvilku pockat. ted jsou dulezite asi ty poloosy. pristi mesic me ceka technicka a v podstate ani nevim co tomu autu jeste je ... a chmatej na telefon ci fotak kdyz mas rasrane ruce az po ramena :-D :-D

Odesláno

tak poloosy jsou uz na ceste ke me :-D sehnal jsem original starsi s 6 mesicni zarukou :-) cena jedne poloosy je 500kc

snad zitra prijdou ;-)

chladic klimatizace jsem uz take sehnal jen pro nej dojet :-D

Odesláno

dnes opraveno originalni autoradio ;-) nechtelo nacist zadne CDcko... po mensim zasahu a vymeny laseru uz jde jak ma ;-)

Timto take dekuji Stirlerovi za jeho pozkozene radio z ktereho jsem vzal laser ;-)

Odesláno
....

Timto take dekuji Stirlerovi za jeho pozkozene radio z ktereho jsem vzal laser ;-)

Jakže se to jmenuju? :D:bacha Není zač, třeba budeš časem ještě něco potřebovat a stavíš se...někdy taky musíme odzkoušet tu mou bluetooth diagnostiku. Vezmu jí v Liberci do auta a budu vozit tak dlouho, než si na mě uděláš čas. :D už máš vyzkoušené relátko, jestli spíná tak, jak by mělo? :) ale jsem rád, že aspoň rádio jsi zprovoznil. Ještě se tady nezapomeň pochlubit otkou s tvým nájezdem km na autě. :D:o

Odesláno

relatko jsem zatim nezkousel... ale chybu uz to nehlasi ;-) vecer to zkusim nechat roztopit :-D

jakej najezd mas namysli ? ;-) asi to cislicko na palubce

krasne cislo 701903 :-D a moturek jde krasne ;-)

Odesláno

Stiflere promin .. byl jsem trosku picnutej :-D a hlavne uz bylo dost hodin

mozna bude hrad i to radio od tebe :-D bylo tam par kravinek co se me nezdali (nekdo se v tom hrabal a pretrhl par dratku )

ve stredu ho zkusim nacpat do auta ;-)

nekdy se sejdem a zkusime tu elm na tvem vozitra ;-)

[upravil dne 23/6/13 12:31 od stajgrpavel]

Odesláno

Tak to tě omlouvá, že jsi u toho vařil. :D takže to hlásilo chybu, dokud tam relátko nebylo? Blikala STOPka nebo něco jiného? Rádio klidně zkus, třeba bylo celé v pořádku až na nějaký utrhlý drátek, já to už delší dobu nemohl vyzkoušet. :)

Ale foto budíků by vypadalo líp, než jen napsané... :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...