trsoliny Odesláno 15. duben 2012 Autor Odesláno 15. duben 2012 jinak krtku 2-ta dia stála 200kč a já jsem v tom byl úplný nováček a potřeboval jsem se od něčeho odpíchnout.Asi zajedu na vrakáč jestli mi ten map nepůjčí,abych ho nekupoval zbytečně.A ještě otázka:Když jsem teď odpojil na pár hodin baterku a po zapojení to vyblikám-mělo by to bejt čistý? tzn 12 a 11? [upravil dne 15/4/12 11:31 od trsoliny] Citovat
krtek 2 Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 ten map stoji 70 ecok cca 2000 kc origo bosch mozno sa da aj lacnejsie ,k tomu resetu ja uz to tak neresetujem robim to tak ako som ti uz radil s tym kablikom ktorym vyblikavas kody ,staci ho podrzat cez 10 sekund na pripojenej kostre pri zap zapalovani a je zresetovane ten kablik vozim furt v aute naletoval som si na neho taky maly napichovaci konektor a vzdy ked je potreba tak ho len napichnem do dia zasuvky (na kontakt, 3 rad odspodu stredny stlpec) otocim zapalovanim podrzim kablik cez 10 sekund na kostre a hotovo [Edited on 15/4/12 11:45 by krtek 2] Citovat
trsoliny Odesláno 15. duben 2012 Autor Odesláno 15. duben 2012 No to pro mě dost.Kdyby to dělala lambda a já ho koupil zbytečně Citovat
krtek 2 Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 origo lambda je este drahsia,neorigo lambda cena podobna ako map senzor(origo)ale ked ti pise map aj lambdu tak asi nemas co riesit len setrit kacky bohuzial Citovat
trsoliny Odesláno 15. duben 2012 Autor Odesláno 15. duben 2012 Nejdřív asi pořeším tu lambdu.protože jsem koupil nový krokáč který nepasoval a budu ho vracet,takže si místo něj nechám poslat lambdu.Pokud to nepomůže tak potom budu řešit Map.Mě ty peníze ani tak nes...rou,když vím co koupit.Ale předtím ta ta nevědomost a tápaní to mě fakt vytáčelo.Ještě že tohle forum tak vrčí.O nějakým vyblikání jsem neměl ani šajnu.Díky [upravil dne 15/4/12 11:51 od trsoliny] Citovat
trsoliny Odesláno 15. duben 2012 Autor Odesláno 15. duben 2012 Tak jsem měl dvě hodky odpojenou baterku.Zapojil a pro zajímavost vyblikal.Bylo to čistý.Pak jsem jel a při prvním cuknutí a rosvícení K jsem zastavil a vyblikal znovu.Teď už to vypsalo jen 52 Poměr vzduchu a paliva mimo toleranci.a 33 Sensor podtlaku v sání.Takže to asi opravdu bude tím Mapem jak říkal krtek.Akorát mi není jasný že když jsem map čistil byl zalitej olejem.A co když je dobrej a jen do něj teče olej a proto nemůže fungovat.Je to možný aby se takhle rychle zasral? Citovat
krtek 2 Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 uz je najskor pred koncom zivotnosti ten map,ked po vycisteni sstale blbne ,ci ten olej vadi to asi zistis ked tam das novy map asi sa s olejom v sani pocitalo takze asi mu to az tak vadit nebude:myslim ,to skor nejaka ucpata spina karbon,alebo lad [Edited on 15/4/12 15:18 by krtek 2] Citovat
trsoliny Odesláno 15. duben 2012 Autor Odesláno 15. duben 2012 Díky.Už nebudu špekulovat a vyměním.Pak se ozvu. Citovat
Guest Džůny Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 Trsoliny: Taky mi to zvonilo. Už ne. Mně to psalo jen chybu směšování paliva se vzduchem. Nevěřím že to bude špatná lambda. Já se teď zaměřím na rampu, pak už to může být jenom MAP. Tomu se zatím vyhýbám, kvůli ceně... Citovat
trsoliny Odesláno 15. duben 2012 Autor Odesláno 15. duben 2012 Jo ale asi to ten map bude.Kdzž jsem ho vyčistil jelo to krásně.Ale jen asi 30km:( Citovat
trsoliny Odesláno 16. duben 2012 Autor Odesláno 16. duben 2012 tak jsem dnes zajel na vrakáč a koupil ten map s tím,že pokud bude vadný tak ho vymění nebo vrátí peníze.Resetoval jsem ř.j a přehodil ho.Při prvním nastartování byla hned vidět jakási změna.Motor naskočil a otáčky vyletěli na 25OO a hned spadly na cca 850-900 a tam už zůstaly.Najel jsem Dvacet km a auto ani necuklo a volnoběh plynule padá dolů a drží.Ještě to chce testovat ale myslím že by to mohlo bejt v cajku.Musím zaklepat ťuk ťuk ťuk:mrk.Jinak ten map mě stál 300kč. Citovat
krtek 2 Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 este raz vyblikaj kody ci tam nieco nezapisalo Citovat
trsoliny Odesláno 16. duben 2012 Autor Odesláno 16. duben 2012 Teď to projíždí manželka ještě,takže zítra to zkusím.Já myslel že to může zapsat jen když to hodí chybu a rosvítí se K nebo ne?Večer až přijede tak to hned vyblikám [upravil dne 16/4/12 16:55 od trsoliny] Citovat
trsoliny Odesláno 16. duben 2012 Autor Odesláno 16. duben 2012 Džůny kde jsi kupoval kat a za kolik?Odkaz díky Citovat
krtek 2 Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 niesom si sto pro isty asi by to tak malo byt ale stalo sa mi ze som kontrolku nevidel a predsa tam daco zapisalo ci som si to nevsimol no neviem Citovat
trsoliny Odesláno 16. duben 2012 Autor Odesláno 16. duben 2012 No nevadí.Ale teď jsi mě trochu nahlodal:myslim.Takže až žena přijede tak jdu hned na to.Ať už mám klid;) Citovat
Guest Džůny Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 trsoliny: Nedával jsem nový jako nový, mám ho z jiného auta, původní. Citovat
trsoliny Odesláno 16. duben 2012 Autor Odesláno 16. duben 2012 Aha.Já o víkend byl na díře,protože jsem myslel že to někde fouká a zjistli jsem že to takhle divně zvučí právě kat,kterej je prej vybranej.tak ho hci vyměnit.Myslím že to bude dobrý nejen kvůli zvuku ale i pro spalování a běh auta.Zatím jsem našel nejlevnější uni za 1495kč.Ta do něj asi půjdu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.