Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže.Zapojil jsem zpátky lambdu a jel domů.Auto cukalo jak kr..va.Odpojil jsem baterii asi na tři hodiny a pak vyjel.Auto jelo bez problému.Druhý den jsem ujel 1okm a zastavil jsem a odešel od auta a najednou slyším ják se auto přidusilo a začlo se kouřit z výfuku.Rosvítila se kontrolka k a tak jsem to zdechnul.Po nastartování cestou domů kontrolka občas svítila a volnoběh houpal skoro to zdechlo.Takže jsem zkusil návod s vyblikáním.Po otočení klíčku přes druhou polohu se ale nic nedějě,kontrolky svítí dál a jediný co jsem vypozoroval,že se pokaždý zapnul a vypnul centrál.Tak nevím proč to u mě nefunguje.Možná to má spojitost z odpojeným imobilizerem pod volantem.Toto mám ve výpisu z nedávné dia:LFY BOSCH MP5.1.1 .Domníval jsem se že je to označení ř.j a že to vyblikání půjde

[upravil dne 12/4/12 17:51 od trsoliny]

Odesláno

Ještě doplním závady s té dia:Přechodná závada : Funkce regulace bohatosti směsi. Přechodná závada. Motorek čerpadla .Přechodná závada. Výstražná kontrolka (). Nafukovací vak (). Přerušený obvod nebo zkrat na kostru. nevím ale nemůže mezi těmi závadami nějaká spojitost?

Odesláno

Dnes jsem vyměnil palivový filtr,vyčistil opět klapku a krokáč.konečně jsem vydoloval Map.ta trubička až po tu čočku uvnitř byla zalitá olejem nebo co to bylo.takhle to asi snímat nemohlo.vyčistil jsem a namontoval.První start chcíplo.Druhý už v pohodě.30 km to ani neškublo nic.Pak to zase pomalu začalo a po každý strátě výkonu se rosvítila dia.Za studena běží krásně.Kdyby mi aspoň šlo to vyblikání abych se dozvěděl něco konkrétnějšího:(Co nějaký čidlo teploty?(zlobý to pravidelně až když se motor ohřeje na 80st.)

[upravil dne 14/4/12 16:46 od trsoliny]

Odesláno

Tak jsem to teď vyblikal pomocí drátu.33 Sensor podtlaku v sání. 51 Lambdasonda 1. 52 Poměr vzduchu a paliva mimo toleranci.Takže 52ka si myslím je spůsobena tou 33 a 51.A teď je špatný Map nebo lambda,nebo oba dva?Nevím jak je to na sobě závislí.Poraďte prosím.Díky

Odesláno

A k čemu to bude?Já když jsem čistil včera ty veci tak jsem měl odpojenou baterii a pak ujel asi 60km a začlo to blbnout.Proč myslíš že to mám udělat ještě jednou?

Guest Džůny
Odesláno

Už mám navařený nový kat a žádná změna. Myslel jsem že byl ten můj vysypaný, což nebyl, byl úplně vybraný. Takže rozeberu zapalovací rampu, až bude čas...

Odesláno

Džůny:Já ho mám taky vybranej prej,takže ho budu řešit až pozdeji kvůli zvuku,protože to zvoní.Jaký to tobě píše chyby.Kdyby jsme to měli stejný,mohli by jsme dát hlavy dohromady a zkoušet společně aby jsme tam zbytečně nezahučeli s penězma.Co ty chyby?

Odesláno

tazko povedat,to zistis ked das novy map ,ci ta lambda je len nasledok zleho mapu ,alebo aj lambda je spatna,ale asi aj ta nebude ok si myslim,je to nafigu su to asi 2 najdrahsie komponenty co sa tyka riadenia motora,

PS-co co za dia bola co ti vycital len tu chybu spatny pomer paliva a vzduchu,skoda penazi ze?

[Edited on 15/4/12 11:09 by krtek 2]

Odesláno

ked mas vybraty kat tak nic sa nestane ,len to bude zrat benzin,ale ked sa s autom da normalne jazdit ,nic by som neodpajal v mojom pripade sa nedalo bolo to nebezpecn

PS-asi by bolo dobre keby si zmenil nazov vlakna ,aby ostatny si to skor vyhladali vo vyhladavaci ak by mali podobny problem ,lebo nazov vycisteny korokac je nahony vzdialeny s problemami s lambdov a mapom

[Edited on 15/4/12 11:24 by krtek 2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...