Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych poprosit má -li někdo obrázek, kde je vidět, jak mají být umístěné pylové filtry. V autě nemám klimatizaci.

Když jsem přinesl 3 pylové filtry, které tam mají být, tak nepasují do karoserie. Jsou moc malé. Jde mi o to, zda se pylový filtr vkládá přímo do plechu v karoserii (pod mřížkama pod čelním sklem) nebo zda tam má být ještě nějaký distanční rámeček. Otvory v karoserii je pětiúhleník a filtry jsou obdélníky. :o

Odesláno
Napsán autorem Pajda

Chtěl bych poprosit má -li někdo obrázek, kde je vidět, jak mají být umístěné pylové filtry. V autě nemám klimatizaci.

Když jsem přinesl 3 pylové filtry, které tam mají být, tak nepasují do karoserie. Jsou moc malé. Jde mi o to, zda se pylový filtr vkládá přímo do plechu v karoserii (pod mřížkama pod čelním sklem) nebo zda tam má být ještě nějaký distanční rámeček. Otvory v karoserii je pětiúhleník a filtry jsou obdélníky. :o

No, ja je tam daval shodou okolnosti vcera a ten obrazek mu moc nepomuze, pac se davaj zepredu, kdyz odklopis kapotu tak jako pod steracema. Kdyztak se ozvi na mail a ja ti poslu foto....

• O 5 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: tmx.806

No, ja je tam daval shodou okolnosti vcera a ten obrazek mu moc nepomuze, pac se davaj zepredu, kdyz odklopis kapotu tak jako pod steracema. Kdyztak se ozvi na mail a ja ti poslu foto....

Ahoj,

muzes prosim poslat foto nebo podrobnosti? pred casem jsem se o to zajimal a v servisu mne rekli, ze 806 pilovy filtr nema :grr Mam rv 1997 s klima a pri pohledu zepredu po odstraneni mrizky u steracu vidim na kazde strane pruduchy ventilace, ale zadny ramecek pro uchyceni tam neni... Mas tam tedy nejaky?

Kolik stoji ten filtr/filry a kde jsi to koupil?

Diky

Odesláno

Filtr se dá koupit např. v Benexu, cena je okolo 4-500,- Kč/kus. Jsou tam 3. Je ale potřeba dokoupit ty plastový díly a tam je cena (pokkud mě pamě? neklame) okolo 400,- za kus a jsou zase 3. Na vrakovišti to nemá nikdo.

Prý by to mělo být o trochu levnější u Citroena a dražší u Fiata, ale je to pořd to samé.

[upravil dne 27.10.05 Pajda]

Odesláno

Tenhle obrázek jsem kdysi dostal mailem, bez autorských práv ho dávám k dispozici.

Autorovi se tímto omlouvám.

Nedaří se mi to poslat jako přílohu, mohu poslat mailem.

Odesláno
Původně zaslal: Pajda

Nedaří se mi to poslat jako přílohu, mohu poslat mailem.

Diky a prosim posli foto, email mas v u2u. Honza

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...