Pajda Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Chtěl bych poprosit má -li někdo obrázek, kde je vidět, jak mají být umístěné pylové filtry. V autě nemám klimatizaci. Když jsem přinesl 3 pylové filtry, které tam mají být, tak nepasují do karoserie. Jsou moc malé. Jde mi o to, zda se pylový filtr vkládá přímo do plechu v karoserii (pod mřížkama pod čelním sklem) nebo zda tam má být ještě nějaký distanční rámeček. Otvory v karoserii je pětiúhleník a filtry jsou obdélníky. Citovat
Dave_k Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 806ku neznám, ale našel jsem v katalogu toto snad to pomůže. Citovat
tmx.806 Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Napsán autorem Pajda Chtěl bych poprosit má -li někdo obrázek, kde je vidět, jak mají být umístěné pylové filtry. V autě nemám klimatizaci. Když jsem přinesl 3 pylové filtry, které tam mají být, tak nepasují do karoserie. Jsou moc malé. Jde mi o to, zda se pylový filtr vkládá přímo do plechu v karoserii (pod mřížkama pod čelním sklem) nebo zda tam má být ještě nějaký distanční rámeček. Otvory v karoserii je pětiúhleník a filtry jsou obdélníky. No, ja je tam daval shodou okolnosti vcera a ten obrazek mu moc nepomuze, pac se davaj zepredu, kdyz odklopis kapotu tak jako pod steracema. Kdyztak se ozvi na mail a ja ti poslu foto.... Citovat
raa Odesláno 26. říjen 2005 Odesláno 26. říjen 2005 Původně zaslal: tmx.806 No, ja je tam daval shodou okolnosti vcera a ten obrazek mu moc nepomuze, pac se davaj zepredu, kdyz odklopis kapotu tak jako pod steracema. Kdyztak se ozvi na mail a ja ti poslu foto.... Ahoj, muzes prosim poslat foto nebo podrobnosti? pred casem jsem se o to zajimal a v servisu mne rekli, ze 806 pilovy filtr nema Mam rv 1997 s klima a pri pohledu zepredu po odstraneni mrizky u steracu vidim na kazde strane pruduchy ventilace, ale zadny ramecek pro uchyceni tam neni... Mas tam tedy nejaky? Kolik stoji ten filtr/filry a kde jsi to koupil? Diky Citovat
Pajda Odesláno 27. říjen 2005 Autor Odesláno 27. říjen 2005 Filtr se dá koupit např. v Benexu, cena je okolo 4-500,- Kč/kus. Jsou tam 3. Je ale potřeba dokoupit ty plastový díly a tam je cena (pokkud mě pamě? neklame) okolo 400,- za kus a jsou zase 3. Na vrakovišti to nemá nikdo. Prý by to mělo být o trochu levnější u Citroena a dražší u Fiata, ale je to pořd to samé. [upravil dne 27.10.05 Pajda] Citovat
Pajda Odesláno 27. říjen 2005 Autor Odesláno 27. říjen 2005 Tenhle obrázek jsem kdysi dostal mailem, bez autorských práv ho dávám k dispozici. Autorovi se tímto omlouvám. Nedaří se mi to poslat jako přílohu, mohu poslat mailem. [upravil dne 27.10.05 Pajda] Citovat
raa Odesláno 27. říjen 2005 Odesláno 27. říjen 2005 Původně zaslal: Pajda Nedaří se mi to poslat jako přílohu, mohu poslat mailem. [upravil dne 27.10.05 Pajda] Diky a prosim posli foto, email mas v u2u. Honza Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.