Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, koupil jsem P406, 2.1 TD při řazení otáčky motoru klesají pomalu. Jde to nějak odstanit? Máte s tím někdo zkušenosti? Díky...

Odesláno

406 2.0 16V - radim-li, zvednou se otacky jeste asi o 100 a jsem za to rad... nemusim zbesile rychle radit a poustet spojku, aniz by mi neklesly otacky a zase nevylitli nahoru, jakmile zabere spojka. Myslim, ze to pomale padani otacek je takhle spravne a ja osobne jsem za to rad ( presedlal jsem z 309 1.4 ) - v klidu si zaradim a zaroven mi spojka zabira prave ve chvili, kdy otacky jsou tak akorat v zavislosti na razene rychlosti a nesekam to tam jak silenec

Odesláno

Pravda je, že u jiných aut jsem šlapal na spojku a pouštěl plyn současně, tady když řadím, tak nejdřív úplně pouštím pedál plynu, pak sešlápnu spojku a než zařadím, tak se otáčky krásně dorovnají. Zažil jsem jednou něco podobnýho, když jsem měl karburátorovou 127 fiata ze švédska, kterej měl jakýsi elektronický vyrovnávání otáček asi kvůli lepšímu spalování a ten si taky přidával otáčky, když jsem řadil. (aspoň mi to takhle vysvětlovali odborníci. Není to z mé hlavy). Je pravda, že jsem to potom odpojil, protože to žralo o cca 1 l/100 Km víc ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...