Ales Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Ahoj všem, koupil jsem P406, 2.1 TD při řazení otáčky motoru klesají pomalu. Jde to nějak odstanit? Máte s tím někdo zkušenosti? Díky... Citovat
Rotorhead Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 jo jo, taky se mi to zezačátku zdálo, když jsem přesedlal ze 405, teda jestli nemáš na mysli nějakej extrém.... Citovat
Ales Odesláno 8. květen 2005 Autor Odesláno 8. květen 2005 Ani ne extrém, jen klesání otáček je pomalejší....asi to bude tou 405, taky jsem z ní přesedlal... Citovat
JunEAu Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 406 2.0 16V - radim-li, zvednou se otacky jeste asi o 100 a jsem za to rad... nemusim zbesile rychle radit a poustet spojku, aniz by mi neklesly otacky a zase nevylitli nahoru, jakmile zabere spojka. Myslim, ze to pomale padani otacek je takhle spravne a ja osobne jsem za to rad ( presedlal jsem z 309 1.4 ) - v klidu si zaradim a zaroven mi spojka zabira prave ve chvili, kdy otacky jsou tak akorat v zavislosti na razene rychlosti a nesekam to tam jak silenec Citovat
Guest MilaS Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Pravda je, že u jiných aut jsem šlapal na spojku a pouštěl plyn současně, tady když řadím, tak nejdřív úplně pouštím pedál plynu, pak sešlápnu spojku a než zařadím, tak se otáčky krásně dorovnají. Zažil jsem jednou něco podobnýho, když jsem měl karburátorovou 127 fiata ze švédska, kterej měl jakýsi elektronický vyrovnávání otáček asi kvůli lepšímu spalování a ten si taky přidával otáčky, když jsem řadil. (aspoň mi to takhle vysvětlovali odborníci. Není to z mé hlavy). Je pravda, že jsem to potom odpojil, protože to žralo o cca 1 l/100 Km víc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.