Charlie 1 Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 Vezmi tu origo vydrží víc než ty no známé jepice Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 Charlie: jako jo, ale proste je to slozity, ja mam sluzby, panovi se to ne vzdy hodi, a je to kurva daleko..... tos i radsi chvili pockam.... Do Holic je to podstatne bliz...... No a stejne planuju si tu novou nechat pozinkovat, nasledne udelat dutiny, a pak teprve do zakladu a pak asi folie.... Citovat
badisak Odesláno 2. prosinec 2014 Autor Odesláno 2. prosinec 2014 Ahoj, ano přesně tak. Plechy neposílám, nedomohu se tam pak reklamace, ale zase novinka, rýsuje se smlouva s TOPTRANS, kde to pak bude možné, ale to až po novém roce nejdříve. Citovat
badisak Odesláno 2. prosinec 2014 Autor Odesláno 2. prosinec 2014 Jinak nejlevnějc se teď dostanu na 2865 Kč Citovat
radim.1008 Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 Ale u menších zásilek zustaneš u DPD, ne? Jejich služby jsou a s řidičem se už známe. Citovat
badisak Odesláno 2. prosinec 2014 Autor Odesláno 2. prosinec 2014 Jo jo, normální zásilky DPD, velké - plechy skla atd Toptrans Citovat
jari0077 Odesláno 3. prosinec 2014 Odesláno 3. prosinec 2014 Jardo prosím tě jaké brzdové kotouče by jsi mi doporučil na P 207 SW 1.4 54 kw...win.VF3WEKFVC34424132. Ty staré mám ještě co se tlouštky týče dobré,ale z vnitřních stran mi rezaví a dělají při brzdění hrozný zvuk,jde to cítit i na pedálu.Jsou nějaké co tak nerezaví? Citovat
badisak Odesláno 3. prosinec 2014 Autor Odesláno 3. prosinec 2014 Jardo prosím tě jaké brzdové kotouče by jsi mi doporučil na P 207 SW 1.4 54 kw...win.VF3WEKFVC34424132. Ty staré mám ještě co se tlouštky týče dobré,ale z vnitřních stran mi rezaví a dělají při brzdění hrozný zvuk,jde to cítit i na pedálu.Jsou nějaké co tak nerezaví? Ahoj, ve vnitřku bude rezatět všechno.. Určitě to musí mít nátěr, čili tyto jsou s antikoroz. nátěrem.. ATE 775 Kč, Brembo 804 Kč, Zimmerman 777 Kč ks. Jarda Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. prosinec 2014 Odesláno 3. prosinec 2014 Ahoj, ano přesně tak. Plechy neposílám, nedomohu se tam pak reklamace, ale zase novinka, rýsuje se smlouva s TOPTRANS, kde to pak bude možné, ale to až po novém roce nejdříve. Toptrans je good, nicmene diky za cenu, je pro mne zajimava. Mozna si tedy k tobe po novem roce udelam vylet, ale to se ozvu Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. prosinec 2014 Odesláno 4. prosinec 2014 Tak jsem objednal lambda sondu..... Klubakum davas ještě nějakou slevu nebo maji cenu jako na eshopu? Akorát mas docela drahou dopravu cca 90 Kč+dobirka 40kc Jinak platí předem ale tu lambdu potřebují do patku tak s převodem peněz bych to nestíhal.... Citovat
badisak Odesláno 4. prosinec 2014 Autor Odesláno 4. prosinec 2014 (upraveno) Tak jsem objednal lambda sondu..... Klubakum davas ještě nějakou slevu nebo maji cenu jako na eshopu? Akorát mas docela drahou dopravu cca 90 Kč+dobirka 40kc Jinak platí předem ale tu lambdu potřebují do patku tak s převodem peněz bych to nestíhal.... Ahoj, klubák si o slevu musí napsat, nemůžeme vědět, kdo je z klubu a kdo ne. Doprava si myslím, že je za dobré peníze. Protože je jedno jestli objednáš věc, která váží 10 deka nebo 50 kilo nebo to bude na 5 balíků, vždy se platí fixem 130 Kč. Levněji by to šlo poštou, ale s nima nemáme smlouvu ani mít nikdy nebudeme. Napiš mi jméno a příjmení, upravím tam cenu. Btw, při platbě předem se čeká na peníze nebo na potvrzení platby (pošlem fakturu k úhradě - nikdy není dobrý platit na základě ničeho - tj bez faktury - protože pak tu platbu nikdo nedohledá). Pokud objednávka přišla dnes - ja teda dnes žádnou na lambdu nevidím, tak musí být na prvním skladě, aby se dnes dala odeslat. Jinak až zítra. Upraveno 4. prosinec 2014 uživatelem badisak Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. prosinec 2014 Odesláno 4. prosinec 2014 Beru u tebe oleje a další věci,objednaval jsem vcera lambda sondu denso univerzal Ostatní do sz,tak propriste poptavat na strankach zde nebo do objednabky uvest ze jsem charlie 1 z Peugeot clubu? Diky za vstricnost a ochotu :-) Citovat
badisak Odesláno 4. prosinec 2014 Autor Odesláno 4. prosinec 2014 Beru u tebe oleje a další věci,objednaval jsem vcera lambda sondu denso univerzal Ostatní do sz,tak propriste poptavat na strankach zde nebo do objednabky uvest ze jsem charlie 1 z Peugeot clubu? Diky za vstricnost a ochotu :-) Napsat do poznámky u objednávky nick z PC klubu. Jsem to asi našel. Denso, ale je tam dobírka vybraná. Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. prosinec 2014 Odesláno 4. prosinec 2014 Stihne byt do zítra do 14.00 u me? Nebo az pondělí?dobirku jsem musel dat,aby jste to mohli poslat co nejdřív.... Citovat
badisak Odesláno 4. prosinec 2014 Autor Odesláno 4. prosinec 2014 Stihne byt do zítra do 14.00 u me? Nebo az pondělí?dobirku jsem musel dat,aby jste to mohli poslat co nejdřív.... Stihame Citovat
jari0077 Odesláno 4. prosinec 2014 Odesláno 4. prosinec 2014 Jardo prosím tě jaké brzdové kotouče by jsi mi doporučil na P 207 SW 1.4 54 kw...win.VF3WEKFVC34424132. Ty staré mám ještě co se tlouštky týče dobré,ale z vnitřních stran mi rezaví a dělají při brzdění hrozný zvuk,jde to cítit i na pedálu.Jsou nějaké co tak nerezaví? Ahoj, ve vnitřku bude rezatět všechno.. Určitě to musí mít nátěr, čili tyto jsou s antikoroz. nátěrem.. ATE 775 Kč, Brembo 804 Kč, Zimmerman 777 Kč ks. Jarda Díky Jardo.Nemyslím vevnitř jako mezi,ale vždy na té straně blíže ke středu vozu,potom jak sešlápnu brzdu ,tak se mi až hýbe noha na pedálu,jak destičky dřou po kotouči...Jinak bych si zřejmě vzal ty bremba,nebo jsou mezi těmi třemi nějaké lepší?..píšu SZ. Citovat
badisak Odesláno 4. prosinec 2014 Autor Odesláno 4. prosinec 2014 Díky Jardo.Nemyslím vevnitř jako mezi,ale vždy na té straně blíže ke středu vozu,potom jak sešlápnu brzdu ,tak se mi až hýbe noha na pedálu,jak destičky dřou po kotouči...Jinak bych si zřejmě vzal ty bremba,nebo jsou mezi těmi třemi nějaké lepší?..píšu SZ. Jasný, tak tyto jsou s nátěrem.. Citovat
HonzaZ Odesláno 4. prosinec 2014 Odesláno 4. prosinec 2014 Ceny jsou i bez nějaké slevy parádní. Objednával jsem jako běžný zákazník a maximální spokojenost jak s cenou, tak i s dodáním. Citovat
Charlie 1 Odesláno 5. prosinec 2014 Odesláno 5. prosinec 2014 Taky děkuji ,Lambda na autě ,autí zas jede jak má... cena od Badisáka super ,udělal mi ještě lepší cenu za což děkuji a určitě to nebyl můj poslední nákup u něj... v létě zas budu brát olej Total a filtry... Citovat
jari0077 Odesláno 5. prosinec 2014 Odesláno 5. prosinec 2014 Já už beru jen u Jardy (Badisak) vždy vše v pohodě a i cenově v pohodě a rychle.Takkže maximální spokojenost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.