Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Badisaku tak pro tentokrát bych potřeboval přední pružiny na 406 VIN:VF38BRHZE80969007 hlavně nee Monroe už mi praskla druhá.Až mi vyjde čas a rozdělám to tak možná připudou i další věci.Radši mi nabídni nějaké měkčí co nebudou tak praskat.Díky chuck

Ahoj, doporučím Kayaba 681 kč kus.

Jarda

Odesláno

Díky moc, zadek bych vzal MTS a na střed mrknu dneska v jakým je stavu, není to tolik a doma být může při jednom poslání. Dám navečer vědět, šlo by to zítra případně poslat? DÍKY :papa

Odesláno

Ahoj, tak bych vzal zadek a střed MTS. Střed taky už není žádná hitparáda, tak třeba na jaro, při jednom poslání. ;) Šlo by to zítra poslat?

Adresa: Radim Novák, V Zátiší 1008, Žamberk 56401

Díky moc. :papa

Odesláno (upraveno)

Ahoj, doporučím Kayaba 681 kč kus.

Jarda

Konečně vyšel čas to rozebrat naštěstí mi pružina nic víc nezrušila,ale pro jistotu bych vyměnil i ložisko horního uložení na dané straně,jaké máš prosímtě v nabídce?

2 ks pružin Kayaba beru 100%

Upraveno uživatelem chuck11
Odesláno

Konečně vyšel čas to rozebrat naštěstí mi pružina nic víc nezrušila,ale pro jistotu bych vyměnil i ložisko horního uložení na dané straně,jaké máš prosímtě v nabídce?

2 ks pružin Kayaba beru 100%

Ložisko Meyle 330 kč, SNR 465 Kč kus.

Jarda

Odesláno

Jardo prosím tě, sice jsem koukal na eshop, ale potřeboval bych radu ohledně spojky na Fiat Brava 1.6 100 16V r.v.99. Jakou vybrat? VIN: ZFA18200004922558 Díky moc za radu. :papa

Odesláno

Jardo prosím tě, sice jsem koukal na eshop, ale potřeboval bych radu ohledně spojky na Fiat Brava 1.6 100 16V r.v.99. Jakou vybrat? VIN: ZFA18200004922558 Díky moc za radu. :papa

Ahoj,

LUK 620089200

Jarda

Odesláno

Ahoj Jardo tak nakonec budu měnit i tlumiče přední nápravy té 406 z VIN:VF38BRHZE80969007

Můžeš mi nabídnout co můžu použít

Díky

Ahoj, osobně doporučím Bilstien 1248 Kč kus.

Jarda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...