Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno
Já myslím že rozdíl je v tom že tu můžeš Badisáka ještě zkusit stáhnout o nějakou tu pětku....:D:D:D

Na autorozvodech je cena on line daná....

:papa:papa

Celkově připravujeme nový eshop, který bude ušitý na míru, ne jak toto prozatimní řešení. Připravujeme tam skupiny zákazníků jako třeba členové peugeot clubu, kteří tam budou mít nastavenu svou cenu. Jelikož momentálně jsou výdaje na eshop opravdu drastické - řádově cca 30 tis bez DPH měsíčně, můžu si dovolit dát drobnou slevu, ale se svými maržemi nemůžu.. Vše připravujeme do nového eshopu, který bude spuštěn leden-unor.

Odesláno

Hele to bylo myšleno ve srandě :):) .....ty tvoje ceny už jsou i tak velice pěkkné.....

Na nový shop si rád počkám....na jaře mě čekají kompletní brzdy.............

zdaaar :papa:papa:papa

Odesláno
Potřebuji poradit jaký motorový olej a filrt.Do teď jsem tam dával 10W40 Castrol Magnatec.

Jedná se o Peugeot 406 coupe 97 kW,typ motoru RFV

Castrol je podle mne nesmysl, je to jen značka a ten olej není o nic lepší. Total 10W40 7000 - 495 Kč pětilitr. Filtr Champion 81 Kč.

Jarda

Odesláno

ahoj,

Vypadá to,že mě brzo čeká výměna zadního dílu výfuku na kolik příde a zrovna se zeptám kolik stojí i prostřední díl + ty gumy co drží výfuk..

bejvaj někdy výfuky v akci?Jak jsem psal není to zatím ještě aktuální , ale brzo mě to bude čekat:(

VIN: VF3GJNFUC8J078395

Díky

Odesláno
ahoj,

Vypadá to,že mě brzo čeká výměna zadního dílu výfuku na kolik příde a zrovna se zeptám kolik stojí i prostřední díl + ty gumy co drží výfuk..

bejvaj někdy výfuky v akci?Jak jsem psal není to zatím ještě aktuální , ale brzo mě to bude čekat:(

Díky

Ahoj, pokud bys chtěl kvalitní výfuk tak MTS střed 1159 Kč, zadek 1050 Kč, případně Walker 960 Kč. Pak tu jsou levné , ale už méně kvalitní výfuky ještě..

Odesláno
ahoj,

Díky

Ahoj, pokud bys chtěl kvalitní výfuk tak MTS střed 1159 Kč, zadek 1050 Kč, případně Walker 960 Kč. Pak tu jsou levné , ale už méně kvalitní výfuky ještě..

Ok,díky.O značce MTS jsem v životě neslyšel:) Výhledově to vezmu,(až budou kačky) zatím díky...

Odesláno
ahoj,

Díky

Ok,díky.O značce MTS jsem v životě neslyšel:) Výhledově to vezmu,(až budou kačky) zatím díky...

MTS je nejkvalitnější výrobce momentálně na trhu, kvalitou výše jak Bosal.

post-10643-14109633931201_thumb.jpg

Odesláno
Ahoj,potřebuji silentbloky zadní nápravy na P306

OE čísla 5131 69

-- 5131 70

Díky

Ahoj,

5131 69 - Meyle 450 Kč, Corteco 320 Kč

5131 70 to samé

které jsou kvalitnější,jsem koukal na e-shop na značku optimal

tam je jaká kvalita?

Corteco-výrobce?

Odesláno
Ahoj,potřebuji silentbloky zadní nápravy na P306

OE čísla 5131 69

-- 5131 70

Díky

Ahoj,

5131 69 - Meyle 450 Kč, Corteco 320 Kč

5131 70 to samé

které jsou kvalitnější,jsem koukal na e-shop na značku optimal

tam je jaká kvalita?

Corteco-výrobce?

Kvalitnější je MEYLE. Optimal nebrat.. To je fakt jen z nouze..

Odesláno

Mám dva dotazy na \"badisak\":

1) V čem spočívá ono \"zesílení\" u ramen MEYLE HD oproti ostatním ramenům? Porovnával jsem je s originály na autě co jsem měl a jsou prakticky stejné.

2) Není možné zasílat zboží i pomocí České pošty? To DPD je opravdu na přesdržku. :bacha

Odesláno

1) V čem spočívá ono \"zesílení\" u ramen MEYLE HD oproti ostatním ramenům? Porovnával jsem je s originály na autě co jsem měl a jsou prakticky stejné.

2) Není možné zasílat zboží i pomocí České pošty? To DPD je opravdu na přesdržku. :bacha

Zesílení je v čepech, to nemůžeš ani vidět, protože je to uvnitř.

S DPD je to občas problém, ale věř mi s poštou je to ještě větší problém z pohledu odesílatele. Budeme možná přecházet k PPL tak snad se to zlepší.

Odesláno

Zesílení je v čepech, to nemůžeš ani vidět, protože je to uvnitř.

S DPD je to občas problém, ale věř mi s poštou je to ještě větší problém z pohledu odesílatele. Budeme možná přecházet k PPL tak snad se to zlepší.

Odesláno

Badisáku prosím tě řekni mi jaký je rozdíl v zadních kotoučích s ložiskem na 307 sw,1.6 hdi 80kw, 2007.......................... pod kódy 42 49 32 a 42 49 34................oboje kotouče Brembo mají schodné rozměry ale jinou cenu. Tedy já mám tedy v service boxu uvedeno na mojí 307sw.....424932.

Odesláno
Badisáku prosím tě řekni mi jaký je rozdíl v zadních kotoučích s ložiskem na 307 sw,1.6 hdi 80kw, 2007.......................... pod kódy 42 49 32 a 42 49 34................oboje kotouče Brembo mají schodné rozměry ale jinou cenu. Tedy já mám tedy v service boxu uvedeno na mojí 307sw.....424932.

Rozdíl je v profilu náboje - průměr - 25mm nebo 30 mm. Musíš podle OE čísla k tvýmu VIN čili 424932 - průměr 30mm. Nesednul by ti na náboj.

Odesláno

Rozdíl je v profilu náboje - průměr - 25mm nebo 30 mm. Musíš podle OE čísla k tvýmu VIN čili 424932 - průměr 30mm. Nesednul by ti na náboj.

Ok.Dík.:super

Odesláno

Zdravím Jardo, mám dotaz: kolik by stály zadní kotouče na můj kočár? A destičky? P605, 2,0i , r.v.1998 97kW...

A pak ještě jedna věc. Nedávno jsem se ptal na zadní rameno. Teď jsem zjistil, že nepotřebuju celý rameno, ale jen část. Mechanik mi říkal, že je to horní rameno... Je to jakási rozpěra z U profilu, uchycená na rameno a na kole je myslím na čepu. Mělo by to nastavovat i odklon kola, dalo by se to sehnat? Díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...