Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno

Prosím, potřeboval bych zjistit přední kotouče a desky na VWGZZZ1TZ4W078210, nevím, jak velké kotouře tam jsou. A destiček je taky nějak víc. Díky moc.

Ahoj,

tady jsou OE čísla z VIN, můžeš dát hledat u nás v eshopu, vyjede co pasuje.

Kotouč 1K0 615 301 T

sada desek 5K0 698 151

Jarda

Odesláno

ahoj, kolik by mě vyšel vyfuk na 406 co mam v podpisu?

potrebuji vymenit ale on se deli nejak na dily ze??? asi budu potrebovat stredni a zadni dil ??? co se meni? ja sem vyfuk jeste nikdy nemenil.. pry i nejaky nastrik k tomu je dobry?

Odesláno

ahoj, kolik by mě vyšel vyfuk na 406 co mam v podpisu?

potrebuji vymenit ale on se deli nejak na dily ze??? asi budu potrebovat stredni a zadni dil ??? co se meni? ja sem vyfuk jeste nikdy nemenil.. pry i nejaky nastrik k tomu je dobry?

Ahoj,

střední díl MTS(špička) 1090 Kč, polmostrow 660 Kč

zadní díl MTW 995 Kč, polmostrow 645 Kč

když si sváry mázneš ještě základovkou tak to určitě pomůže

Jarda

Odesláno (upraveno)

Jak pak je to s dopravou nebo vyzvednutim???

A jaky svary? Tan sou spony ne??

Upraveno uživatelem Miky32
Odesláno

Jak pak je to s dopravou nebo vyzvednutim???

A jaky svary? Tan sou spony ne??

Vyzvednutí v Holicích nebo DPD poslat 130 Kč dobírka. No tam kde jsou sváry, je dobré to ještě přetřít barvou (tím myslím, trubka kde je navařená do tlumiče, kde je navařený držák atd). Sponky jsou do 50ti kč kus dle typu.

Jarda

Odesláno (upraveno)

Vyzvednutí v Holicích nebo DPD poslat 130 Kč dobírka. No tam kde jsou sváry, je dobré to ještě přetřít barvou (tím myslím, trubka kde je navařená do tlumiče, kde je navařený držák atd). Sponky jsou do 50ti kč kus dle typu.

Jarda

dobre dekuji takze spis by jsi doporucil ten drazsi ze??? Do holic jedine o vikendu kdyz budu v rychnove s ryzikem ze mi upadne uplne cestou do rk a pak do holic no tak mi napis jaky bynjsi mi doporucil a ten bych vzal pres to dpd Upraveno uživatelem Miky32
Odesláno

dobre dekuji takze spis by jsi doporucil ten drazsi ze??? Do holic jedine o vikendu kdyz budu v rychnove s ryzikem ze mi upadne uplne cestou do rk a pak do holic no tak mi napis jaky bynjsi mi doporucil a ten bych vzal pres to dpd

Pokud chceš fakt kvalitu dej mts, pokud ti na pár let bude stačit, dej polmostrow.

Odesláno (upraveno)

Tak po dlouhé době opět obědnáváno od badisaka a opět nezklamal..Velké díky za super přístup a rychlost  :super

Upraveno uživatelem brixtr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...