Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno
Rozvody jsou i s pumpou? Je tam tlumič.

Sorry pumpa Graf 524 Kč

Střední díl MTS 1345 Kč, Polmostrow 1147 Kč

Jarda

Ahoj, tak bychom vzali

rozvody INA 882,- vodní pumpu Graf 524,- středový díl MTS 1345,- a ještě se chci zeptat na sponu, závěsné gumy a těsnění na středový díl. Kdyby se to poslalo, bylo by to v úterý na adrese? V úterý jede auto do servisu. Jinak bychom si přijeli.

Odesláno
Rozvody jsou i s pumpou? Je tam tlumič.

Sorry pumpa Graf 524 Kč

Střední díl MTS 1345 Kč, Polmostrow 1147 Kč

Jarda

Ahoj, tak bychom vzali

rozvody INA 882,- vodní pumpu Graf 524,- středový díl MTS 1345,- a ještě se chci zeptat na sponu, závěsné gumy a těsnění na středový díl. Kdyby se to poslalo, bylo by to v úterý na adrese? V úterý jede auto do servisu. Jinak bychom si přijeli.

Oka, rozvody jsou na skladě, výfuk doobjednám. Hod mi do SZ adresu a telefon, na ut to doručíme.

Jarda

Odesláno
Ahoj Jardo, budú tieto stierače Champion SK60A/C02 pasovať na P406

Ahoj, pokud tam jsou háčky tak ano, nechceš to raději dát do bezramínkových?

BOS 3397008538

+

BOS 3397008537

Jarda

Odesláno
Sú tam háčky do U . Doteraz som tam dával iba klasiku väčšinou Valea ale tie vydržaly vždy dva roky . Tak ešte porozmýšlam. Dík.

Právě ty aerotwiny s těma mám nejlepší zkušenost, na mý starý 206tce jsem je měl 4 roky zima nezima

Odesláno

Ahoj,jen malé info.

se zásilkama,objednávkama,eshopem a primárně s komunikací jsem nadmíru spokojen.Vřele všem doporučuji.

Je ale jasné , že jestli ti budu pořád volat , tak za chvíli skončím na černé listině :D

Přesto děkuji za ochotu:papa

Odesláno
Ahoj,jen malé info.

se zásilkama,objednávkama,eshopem a primárně s komunikací jsem nadmíru spokojen.Vřele všem doporučuji.

Je ale jasné , že jestli ti budu pořád volat , tak za chvíli skončím na černé listině :D

Přesto děkuji za ochotu:papa

Díky za podporu, rádi vždy pomůžeme. Jen upozorním, pro předcházení problémů s pasováním doporučím hodit VIN pro kontrolu u objednávky nebo s VIN zavolat, pokud je někde třeba více typů brzd..

Jarda

Odesláno

ZDRAVÍM VŠECHNY, OD 21.7. DO 27.7. JSEM NA DOVOLENÉ. PROSÍM SNAŽTE SE V TUTO DOBU VYUŽÍVAT ESHOP PŘÍPADNĚ JE VÁM K DISPOZICI KOLEGA HONZA VENCEL - TEL 732676010 NEBO vencel@autorozvody.cz

Po dobu mé nepřítomnosti nebude nikdo číst SZ ani reagovat na dotazy do vlákna. Děkuji za pochopení..

Odesláno
Ahoj Jardo,

potřeboval bych vybrat a nacenit střední díl a koncový díl výfuku a všechny spojky a lepidla k tomu na toto auto VIN VF33ENFUB82429385, je to P307 SW r.v. 2002 1.6, 80 kW.

díky Honza :papa

Ahoj,

střední díl MTS 1233 Kč, ASMET 964 Kč, Izavit 825 Kč

zadní díl MTS 1162 kč, ASMET 1053 Kč, Polmostow 898 Kč

MTS špička

spona 53 kč

silent střední díl 42 Kč

silent zadní díl 213 Kč + 107 Kč.

Jarda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...