Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno

badisak: Ahoj, tak tlumiče nakonec dorazily správně, ale vzhledem k tomu, že byly v těch krabicích klasicky na volno, tak obě krabice byly na maděru, ostatně jako poslední dobou každý balík.

Tak snad na nich nebude nic ohlého nebo jinak poškozeného..

Docela uvažuju o tom, že si nechám odněkud poslat přes DPD nějakou nesmývatelnou barvu nebo tak něco - až s tím to hovado v depu zase hodí z výšky o zem, aby chodil třeba 14 dní s oranžovým xichtem.. :grr

Oni mají taky v podmínkách - tak jako Pošta, že balík musí vydržet pád ze dvou metrů na zem? :myslim

Chtělo by to na tom nějak zapracovat - třeba za cenu vyššího poštovného.. :papa

[upravil dne 1/7/14 10:51 od LeF]

Odesláno

objednávka do SZ :papa

LeF : mě balíky chodí v pořádku od Jardy.Vždy perfektně zabaleno i popsáno.Třeba nedávno jsem si nechal poslat olej,tak na krabici bylo napsáno NEKLOPIT OLEJ a krabice dorazila neporušena. :papa

Odesláno

222johny222: No vidíš, to mně jednou balík s olejem nepřišel vůbec, pže ho rozsekali a vylili do zbytku těch dílů už v depu a poslali zpátky a naposledy, ač bylo na balíků fixou napsáno \"neklopit olej\", tak byl skoro na dvě půlky a zrovna kanystr oleje z něj trčel ven.. :roll

Asi máme každý jiné doručovací depo a na tom mém jsou prostě hovada. :nevim

Každopádně už nechci od nich doručovat nic, co bych platil předem.. ;)

Odesláno

Ahojte, je to jen o lidech, už jsem to jednou psal. Pokud je člověk hovado, tak je jedno jestli dělá pro poštu, PPL, DPD nebo jinou přepravku, stejně tak to můžeme balit jak chceme a pokud je řidič hovado stejně to rozbije.. S tím bohužel nic neudělám. Je region, kde jsou s DPD spokojeni a kde PPL nemůžou ani cejtit a zase naopak. Vše je o lidech..

Odesláno

Neinstalujte outlook 2013 pokud máte hodně pošty na imapu, já jsem s tím dnes strávil 12 hodin času než jsem to rozchodil. Tímto se omlouvám, že jsem neodpověděl na SZ, opravdu to nešlo. Čili odpovím všem z domu večer.

At žije Microsoft :(

Odesláno

Ahoj Jardo,

díky za balík s díly. Vše dorazilo v pořádku dokonce i olej. Nákup proběhl hladce a rychle. Vřele všem doporučuji ;)

Odesláno

Ahoj, obsahuje krokáč MMA 820003389010 | MAGNETI také těšnění? U všech ostatních krokáčů je těsnění uvedené, jen u tohoto ne. Díky.

A v Serviceboxu nemůžu pro svoje VIN najít spojkové lanko (chtěl bych zkusit nechat vyměnit). VIN: VF38E6FZF81243836

[upravil dne 9/7/14 14:56 od enikybeniky]

Odesláno
Ahoj, obsahuje krokáč MMA 820003389010 | MAGNETI také těšnění? U všech ostatních krokáčů je těsnění uvedené, jen u tohoto ne. Díky.

A v Serviceboxu nemůžu pro svoje VIN najít spojkové lanko (chtěl bych zkusit nechat vyměnit). VIN: VF38E6FZF81243836

[upravil dne 9/7/14 14:56 od enikybeniky]

Ahoj,

OE číslo lanka je: 2156 73

bohužel k tomu motornu neuvádí info o těsnění - hlavně ani není dostupný.

Jarda

Odesláno

Aha, díky, já právě viděl potrubí a ne lanko, u Tebe na šopu má číslo 2150 W3 nebo 2150 N1, stejně tak OEM u Auto Kelly...

Měl bys tedy nějaký jiný krokový motorek a co by se dalo dělat s cenou? :D Podle SB by měl být 1920 CA.

Odesláno
Aha, díky, já právě viděl potrubí a ne lanko, u Tebe na šopu má číslo 2150 W3 nebo 2150 N1, stejně tak OEM u Auto Kelly...

Měl bys tedy nějaký jiný krokový motorek a co by se dalo dělat s cenou? :D Podle SB by měl být 1920 CA.

Sorry ja na to koukal ve spěchu a někdo mi zrovna volal. Samozřejmě tam není lanko, je to hydraulika, na potrubí se nemá co po**** problémy bych hledal na válcích - ale nevím co ti to dělá

hlavní 2182 18

pomocný 2182 95

ten krokáč bohužel není momentálně vůbec žádný dostupný :(

Odesláno
Ahoj Jardo,

prosím tě kouknul by jsi na středový díl výfuku na Fiat Punto r.v. 00 VIN: ZFA18800002102707 a rozvodovou sadu? Díky moc Radim. :papa

AHoj,

rozvody INA 882 Kč, Graf 576 Kč

střední díl - hele je tam tlumič nebo trubka? Z vin to není přímo patrné.

Jarda

Odesláno

Sorry ja na to koukal ve spěchu a někdo mi zrovna volal. Samozřejmě tam není lanko, je to hydraulika, na potrubí se nemá co po**** problémy bych hledal na válcích - ale nevím co ti to dělá

No právě že mi po výměně sady spojky při rozjezdech jakoby drhne, ne úplně vždy, ale často. A v servise mi řekli, jestli jsem měnil i lanko, že by to mohlo být ono... Nová spojka a žádná radost.

Tak na ten krokáč si budu muset asi počkat nebo vzít v Kelly...

Odesláno

No právě že mi po výměně sady spojky při rozjezdech jakoby drhne, ne úplně vždy, ale často. A v servise mi řekli, jestli jsem měnil i lanko, že by to mohlo být ono... Nová spojka a žádná radost.

Tak na ten krokáč si budu muset asi počkat nebo vzít v Kelly...

Nerozumím pojmu jakoby drhne, lépe specifikuj. Tak servis automaticky myslel, že je to lanko, ale přitom tam žádné není :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...