benik1984 Odesláno 6. březen 2014 Odesláno 6. březen 2014 Ahoj. Prosím o cenu na kulový čep Pravé kolo - 407 cupé 3.0 Díky Citovat
badisak Odesláno 7. březen 2014 Autor Odesláno 7. březen 2014 Ahoj. Prosím o cenu na kulový čep Pravé kolo - 407 cupé 3.0 Díky Ahoj, myslíš tu packu k těhlici? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 vše v naprostém pořádku-dokonce se polepšila i DPD edit: jo ten kdo balil olej by měl dostat pochvalu za zabalení-rozbalit ho z černé fólie byl masakr :D :papa [upravil dne 7/3/14 17:45 od Gabriel 307] Citovat
LeF Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 objednána pravá poloosa+olej+těsnicí kroužek jenom se chci zeptat kdy bude v eshopu i cena pro Club nebo nějak se to mělo udělat ? . . . připsal jsem to do poznámky Můžu se zeptat o co jde..? Já beru díly tady od badisaka na naše dvě auta v poslední době celkem často, a ač je toho dohromady už víc jak za 32 tis.Kč, tak mám leckdy cenu na faktuře - oproti e-shopu, o nějakou tu stovečku naopak vyšší.. [upravil dne 9/3/14 15:35 od LeF] Citovat
badisak Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 objednána pravá poloosa+olej+těsnicí kroužek jenom se chci zeptat kdy bude v eshopu i cena pro Club nebo nějak se to mělo udělat ? . . . připsal jsem to do poznámky Můžu se zeptat o co jde..? Já beru díly tady od badisaka na naše dvě auta v poslední době celkem často, a ač je toho dohromady už víc jak za 32 tis.Kč, tak mám leckdy cenu na faktuře - oproti e-shopu, o nějakou tu stovečku naopak vyšší.. [upravil dne 9/3/14 15:35 od LeF] O nějakou tu stovečku určitě ne, to si se musel přehlídnout... Na to si opravdu dávám pozor, v základu vycházím vždy z ceníku na eshopu. Pokud je objednávka přes eshop, tzn. kolega nebo já na ní netrávíme kupu času (ala naše 30ti zprávová rozmluva na tema rozvody ) a je připsáná poznámka PC klub, nastaví se dodatečná sleva 5%, která neplatí pro spojky a oleje (na kterých není skoro nic už tak) + neplatí pro akční nabídky. Tento systém bude automatický v novém shopu, kde bude fungovat pro všechny klubáky po optimalizaci ceníků a přidání registračního políčka klubů, který po registraci automaticky nastaví dodatečnou slevu dle skupiny - což prozatím náš eshop neumožnuje, jelikož je to kupované řešení a upravu nebudu zatím dělat, jelikož firma, která nám řešení dodala za každou dle mne jednoduchou upravu učtuje neskutečné peníze (např. za přidání řádku kodu, který jsme jim sami dodali - 3500 Kč - to už je ulet). Na tu shopovou objednavku to nastavim. [upravil dne 9.3.2014 20:31 od badisak] Citovat
badisak Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 vše v naprostém pořádku-dokonce se polepšila i DPD edit: jo ten kdo balil olej by měl dostat pochvalu za zabalení-rozbalit ho z černé fólie byl masakr :D :papa [upravil dne 7/3/14 17:45 od Gabriel 307] Balíme všechny oleje do folie, jelikož na přepravkách jsou prasata a občas hažou s tím jak s kupou hnoje a rozlitý olej a promočené filtry od něj je nemilé překvapení pro každého příjemce nehledě na to, že nám reklamaci neuznají stejně, protože vždy řeknou že to bylo nedostatečně zabaleno Citovat
badisak Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 Jj packu k tehlici Ahoj, skladem SKF 1225 Kč J. Citovat
badisak Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 [upravil dne 9.3.2014 22:00 od badisak] Citovat
LeF Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 objednána pravá poloosa+olej+těsnicí kroužek jenom se chci zeptat kdy bude v eshopu i cena pro Club nebo nějak se to mělo udělat ? . . . připsal jsem to do poznámky Můžu se zeptat o co jde..? Já beru díly tady od badisaka na naše dvě auta v poslední době celkem často, a ač je toho dohromady už víc jak za 32 tis.Kč, tak mám leckdy cenu na faktuře - oproti e-shopu, o nějakou tu stovečku naopak vyšší.. [upravil dne 9/3/14 15:35 od LeF] O nějakou tu stovečku určitě ne, to si se musel přehlídnout... Na to si opravdu dávám pozor, v základu vycházím vždy z ceníku na eshopu. Pokud je objednávka přes eshop, tzn. kolega nebo já na ní netrávíme kupu času (ala naše 30ti zprávová rozmluva na tema rozvody ) a je připsáná poznámka PC klub, nastaví se dodatečná sleva 5%, která neplatí pro spojky a oleje (na kterých není skoro nic už tak) + neplatí pro akční nabídky. Tento systém bude automatický v novém shopu, kde bude fungovat pro všechny klubáky po optimalizaci ceníků a přidání registračního políčka klubů, který po registraci automaticky nastaví dodatečnou slevu dle skupiny - což prozatím náš eshop neumožnuje, jelikož je to kupované řešení a upravu nebudu zatím dělat, jelikož firma, která nám řešení dodala za každou dle mne jednoduchou upravu učtuje neskutečné peníze (např. za přidání řádku kodu, který jsme jim sami dodali - 3500 Kč - to už je ulet). Na tu shopovou objednavku to nastavim. [upravil dne 9.3.2014 20:31 od badisak] Ok, nepřehlídl jsem se, ale už jsme si to vyjasnili přes sz (chybné ceny v eshopu). Faktem je, že až dosud ode mě neproběhla ani jedna objednávka přes e-shop, ale pro jistotu přes sz tady - podle VINka - většinou po večerech, když jsi tady byl. Myslel jsem, že to je ten \"osobní přístup k zákazníkovi\". Citovat
badisak Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 objednána pravá poloosa+olej+těsnicí kroužek jenom se chci zeptat kdy bude v eshopu i cena pro Club nebo nějak se to mělo udělat ? . . . připsal jsem to do poznámky Můžu se zeptat o co jde..? Já beru díly tady od badisaka na naše dvě auta v poslední době celkem často, a ač je toho dohromady už víc jak za 32 tis.Kč, tak mám leckdy cenu na faktuře - oproti e-shopu, o nějakou tu stovečku naopak vyšší.. [upravil dne 9/3/14 15:35 od LeF] O nějakou tu stovečku určitě ne, to si se musel přehlídnout... Na to si opravdu dávám pozor, v základu vycházím vždy z ceníku na eshopu. Pokud je objednávka přes eshop, tzn. kolega nebo já na ní netrávíme kupu času (ala naše 30ti zprávová rozmluva na tema rozvody ) a je připsáná poznámka PC klub, nastaví se dodatečná sleva 5%, která neplatí pro spojky a oleje (na kterých není skoro nic už tak) + neplatí pro akční nabídky. Tento systém bude automatický v novém shopu, kde bude fungovat pro všechny klubáky po optimalizaci ceníků a přidání registračního políčka klubů, který po registraci automaticky nastaví dodatečnou slevu dle skupiny - což prozatím náš eshop neumožnuje, jelikož je to kupované řešení a upravu nebudu zatím dělat, jelikož firma, která nám řešení dodala za každou dle mne jednoduchou upravu učtuje neskutečné peníze (např. za přidání řádku kodu, který jsme jim sami dodali - 3500 Kč - to už je ulet). Na tu shopovou objednavku to nastavim. [upravil dne 9.3.2014 20:31 od badisak] Ok, nepřehlídl jsem se, ale už jsme si to vyjasnili přes sz (chybné ceny v eshopu). Faktem je, že až dosud ode mě neproběhla ani jedna objednávka přes e-shop, ale pro jistotu přes sz tady - podle VINka - většinou po večerech, když jsi tady byl. Myslel jsem, že to je ten \"osobní přístup k zákazníkovi\". jj to jsem už opravil, máš už potvrzení a s nastavenými cenami na mailu. Jo snažím se každému pomoct, čili mi nevadí x SZ, ale už to přestává tolerovat moje drahá polovička - ono každodenní pracování do půlnoci ke vztahu moc nepřispívá... tak jsem pak rád, že to nasypu do systému a jdu na dalšího pána na holení.. Jak jsem říkal, s novým shopem to bude kompletně nastaveno na kartě zákazníka a to pak už bude automat. Ted to kreslíme, bude to cca za dva měsíce, ale je s tím strašná práce [upravil dne 9.3.2014 22:02 od badisak] Citovat
badisak Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 [upravil dne 9.3.2014 22:04 od badisak] Citovat
badisak Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 až budeš mít čas tak sz Prokousám se tím.. Citovat
badisak Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 [upravil dne 9.3.2014 23:21 od badisak] Citovat
brixtr Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 je mi to jasný( já to myslel tak abys neměl doma maler ) Citovat
badisak Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 je mi to jasný( já to myslel tak abys neměl doma maler ) Včera byl výlet v Adršpachu tak nemůže dnes kecat Citovat
LeF Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 objednána pravá poloosa+olej+těsnicí kroužek jenom se chci zeptat kdy bude v eshopu i cena pro Club nebo nějak se to mělo udělat ? . . . připsal jsem to do poznámky Můžu se zeptat o co jde..? Já beru díly tady od badisaka na naše dvě auta v poslední době celkem často, a ač je toho dohromady už víc jak za 32 tis.Kč, tak mám leckdy cenu na faktuře - oproti e-shopu, o nějakou tu stovečku naopak vyšší.. [upravil dne 9/3/14 15:35 od LeF] O nějakou tu stovečku určitě ne, to si se musel přehlídnout... Na to si opravdu dávám pozor, v základu vycházím vždy z ceníku na eshopu. Pokud je objednávka přes eshop, tzn. kolega nebo já na ní netrávíme kupu času (ala naše 30ti zprávová rozmluva na tema rozvody ) a je připsáná poznámka PC klub, nastaví se dodatečná sleva 5%, která neplatí pro spojky a oleje (na kterých není skoro nic už tak) + neplatí pro akční nabídky. Tento systém bude automatický v novém shopu, kde bude fungovat pro všechny klubáky po optimalizaci ceníků a přidání registračního políčka klubů, který po registraci automaticky nastaví dodatečnou slevu dle skupiny - což prozatím náš eshop neumožnuje, jelikož je to kupované řešení a upravu nebudu zatím dělat, jelikož firma, která nám řešení dodala za každou dle mne jednoduchou upravu učtuje neskutečné peníze (např. za přidání řádku kodu, který jsme jim sami dodali - 3500 Kč - to už je ulet). Na tu shopovou objednavku to nastavim. [upravil dne 9.3.2014 20:31 od badisak] Ok, nepřehlídl jsem se, ale už jsme si to vyjasnili přes sz (chybné ceny v eshopu). Faktem je, že až dosud ode mě neproběhla ani jedna objednávka přes e-shop, ale pro jistotu přes sz tady - podle VINka - většinou po večerech, když jsi tady byl. Myslel jsem, že to je ten \"osobní přístup k zákazníkovi\". jj to jsem už opravil, máš už potvrzení a s nastavenými cenami na mailu. Jo snažím se každému pomoct, čili mi nevadí x SZ, ale už to přestává tolerovat moje drahá polovička - ono každodenní pracování do půlnoci ke vztahu moc nepřispívá... tak jsem pak rád, že to nasypu do systému a jdu na dalšího pána na holení.. Jak jsem říkal, s novým shopem to bude kompletně nastaveno na kartě zákazníka a to pak už bude automat. Ted to kreslíme, bude to cca za dva měsíce, ale je s tím strašná práce [upravil dne 9.3.2014 22:02 od badisak] Vyřešeno - opět spokojenost. [upravil dne 9/3/14 23:19 od LeF] Citovat
Ajap Odesláno 11. březen 2014 Odesláno 11. březen 2014 Ahoj Jardo, Prosím Tě, bavili jsme se přes SZ o destičkách na 308SW, našel jsem v e-shopu ještě jedny ATE za vyšší cenu - 1849Kč. Vygooglil jsem si podle čísla, že jsou keramické - má to smysl nebo je to oproti těm za 13xxKč vyhazování peněz? Píšu sem, protože by to předpokládám mohlo zajímat i ostatní Díky! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.