Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno
před 6 hodinami, velkybanan napsal:

Ahoj Jardo,dokážeš někde sehnat levněji?

Snímač polohy plynového pedálu(1920 X1)

pro vin vf7gjkfwc93211361

origo je kolem 11tis to mi příjde jako zběsilý :-)

Ahoj, promin dnes jsem neyl. Bohužel neumím :(

Odesláno
před 11 hodinami, velkybanan napsal:

No tak se jen zeptam predni lambda?

Doporucis nebo original?

Univerzal nechci.

Predem dekuji

Ps:vf7gjkfwc93211361

1628 KN - DENSO konektorovaná 1513 Kč

Odesláno

Ahoj,

lze u Vás nakoupit i tažné zařízení na PUG 306 Break?? Pokud ano, tak můžeš sem hodit cenu? Díky

Odesláno
před 55 minutami, martincihak napsal:

Ahoj,

lze u Vás nakoupit i tažné zařízení na PUG 306 Break?? Pokud ano, tak můžeš sem hodit cenu? Díky

Ahoj určitě, s elektroinstalací? Kolik je rok výroby kvůli typu elektriky.

Odesláno (upraveno)

Ano prosím o komplet vč. el.instalace. Hlavně typový list. A co se týče značky, tak nic předraženého. Stačí obyč. ;)

Peugeot 306 Break 1.6 65 kW VF37ENFZE32703080 r.v.1999

Upraveno uživatelem martincihak
Odesláno
před 4 hodinami, martincihak napsal:

Ano prosím o komplet vč. el.instalace. Hlavně typový list. A co se týče značky, tak nic předraženého. Stačí obyč. ;)

Peugeot 306 Break 1.6 65 kW VF37ENFZE32703080 r.v.1999

Tak tam by ještě nemusel být canbus - když praskne žárovka, rozsvítí se na palubce? Tažené Galia celopozink + uni elektrika - 3187 Kč

Odesláno

Prasklou žárovku jsem ještě neměl, tak vůbec netusim, ale asi se nic nerozsviti. Každopádně jsem myslel, že jsi lepší kouzelník, na netu jsem viděl o 500,- levnější. Neměl bys tam ještě něco jiného? To pětikilo bych investoval spíše do podvozku :)

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Odesláno
před 31 minutami, martincihak napsal:

Prasklou žárovku jsem ještě neměl, tak vůbec netusim, ale asi se nic nerozsviti. Každopádně jsem myslel, že jsi lepší kouzelník, na netu jsem viděl o 500,- levnější. Neměl bys tam ještě něco jiného? To pětikilo bych investoval spíše do podvozku :)

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Tak si to kup tam a zkus něco reklamovat až se něco podělá. Tady máš seriózního partnera .

Odesláno

Pozor, u Badišáka jsem už nakupoval a se spokojeností, nelicituji o ceně, jen jsem se zeptal, zda nemá ještě jiného výrobce, neboť galia je trošičku dražší. Nemusíš hned vyjíždět. Prostě mám staré auto a potřebuji tažné a za co nejmenší peníz. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...