Nanjua Odesláno 9. duben 2012 Autor Odesláno 9. duben 2012 Kola v novém kabátku. Barva je taková světle grafitová s lehkým zlatavým nádechem. Citovat
elton Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 Růžová jen přes mou mrtvolu..... No ale letadlama lítáš jenom růžovýma....:D:D:D Citovat
Nanjua Odesláno 9. duben 2012 Autor Odesláno 9. duben 2012 pipistrel : Souhlasím ale přesto jsem spokojená, na živo v kombinaci s barvou auta to vypadá dobře. Citovat
pipistrel Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 verim verim. mam tiez striebornu a tmave kolesa Citovat
Nanjua Odesláno 9. duben 2012 Autor Odesláno 9. duben 2012 Pro nefacebookáře...tímhle jsem letěla do Paříže (seděl v něm i Přema a nevadilo mu to ) a tohle má Elton namysli:D [upravil dne 9/4/12 19:45 od Nanjua] Citovat
Nanjua Odesláno 21. duben 2012 Autor Odesláno 21. duben 2012 Tak...dneska jsem zase vymyslela další \"nesmysl\":D... a tak se předběžně ptám, neměl byste někdo zájem o ty moje Roland Garros sedačky? Kdyžtak pište do zpráv Přemovi, je tu častěji.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.