tomm176 Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Zdravím, šlo by zapojit univerzální dálkový ovládání na origo u 306, ale tak aby fungovalo superzamykání a tím pádem i alarm? Například toto http://www.rakso.cz/detail/dalkove-ovladani-cz-vystrelovaci-klice-maxicar-686/ Citovat
tomm176 Odesláno 24. říjen 2012 Autor Odesláno 24. říjen 2012 tak me tak napadlo zda by pro to nesel pouzit signal treba pro otevirani kufru.Tedy,ze by se zamklo auto tlacitkem na zamknuti a pote tim prostrednim superzamek? Citovat
Stifler Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 No, nepůjde to \"k tomu\", jak píšeš, ale místo toho původního by to šlo. Musíš jen novou ŘJ napojit na správné kabely v autě a přehodit si planžety s imobilizérem do nových klíčků. ;-) Citovat
tomm176 Odesláno 29. říjen 2012 Autor Odesláno 29. říjen 2012 Projížděl jsem fórum a narazil na toto tak už je mi jasný jak to zapojit jen na odemykání a zamykání. Ale tak mě napadlo podle toho schématu zda by to nešlo zapojit na vstup z infra přijímače (vodiče 627, 628) a mít teda možnost superzamykání, což se provádí stisknutím druhýho tlačítka na ovladači a tím se aktivuje i alarm. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.