Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

minimaxa : Tak toto je klasický radar. Oni psali o těch, co i rychlost ukazují ;-) Tady ty bedny co jsi ukázal znají zejména Prostějováci :-D Ale budou je dávat pryč ;-)

Guest Džůny
Odesláno

Jak dlouho to tam je? Jel jsem tam nedávno a ničeho jsem si nevšiml. :D Aby mi taky něco nepřišlo.

Odesláno
Tak přátelé. Pražským měšťákům asi fakt hrabe ( konkrétně Praha 9 Kyje ) nebo mají málo vybraných pokut. Dne 2.4. ve 3:02 ráno měřili na Průmyslové ulici ve směru Malešická spalovna - Hloubětín ( bývalá autobusová zastávka na zanamení ).Zaparkovaný Transportér stál pod mostem ulice Českobrodská a fotil. Kolegu stavěli za rychost . . . . Tak pozor i v noci. Jinak toto je oblíbené místo státní policie ve dne a měří v obou směrech.

[upravil dne 4/4/12 03:51 od Honza z Nera]

jj tam je to fakt dulezity, zvlast v tuhle hodinu, jak pises.

Pamatuju, kdy tam byvala na cele Prumyslove 80 a bylo to tam v klidu, plynule a v pohode, zadny hromady mrtvol podel cest, nikomu to zily netrhalo, ale holt kasa je potreba naplnit.

Takze to asi merili laserem, co ? myslim, ze na tenhle Transporter od MP mi nikdy AR nereagoval, to jen na cervenou oktavku, co stava schovana za bilboardem u najezdu od hostivarskych filmovych atelieru na Prumyslovou smer Sterboholy, to uz mi to vzdycky rve dole u tramvajovy smycky a nebo naopak u Barev a laku :D

Odesláno
Jak dlouho to tam je? Jel jsem tam nedávno a ničeho jsem si nevšiml. :D Aby mi taky něco nepřišlo.

Je jich tam myslím 11 :-D Ale už delší dobu měří \"jen statistické údaje\". Ministerstvo dopravy jim to zakázalo ;-)

Takže ti nic nepříjde ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...