Laďa Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 f3Rd@ 1. nemusí být obecní 2. můžou mít smlouvu s MP z jiné obce. Citovat
Milhausekkk Odesláno 8. duben 2012 Autor Odesláno 8. duben 2012 Ahoj, tak to určitě není to, co mě vyfotilo, to vypadalo spíš jako klasická bezpečnostní kamera Citovat
Dave_GTI Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 minimaxa : Tak toto je klasický radar. Oni psali o těch, co i rychlost ukazují ;-) Tady ty bedny co jsi ukázal znají zejména Prostějováci :-D Ale budou je dávat pryč ;-) Citovat
Guest Džůny Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 Jak dlouho to tam je? Jel jsem tam nedávno a ničeho jsem si nevšiml. Aby mi taky něco nepřišlo. Citovat
Ferry Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 Tak přátelé. Pražským měšťákům asi fakt hrabe ( konkrétně Praha 9 Kyje ) nebo mají málo vybraných pokut. Dne 2.4. ve 3:02 ráno měřili na Průmyslové ulici ve směru Malešická spalovna - Hloubětín ( bývalá autobusová zastávka na zanamení ).Zaparkovaný Transportér stál pod mostem ulice Českobrodská a fotil. Kolegu stavěli za rychost . . . . Tak pozor i v noci. Jinak toto je oblíbené místo státní policie ve dne a měří v obou směrech. [upravil dne 4/4/12 03:51 od Honza z Nera] jj tam je to fakt dulezity, zvlast v tuhle hodinu, jak pises. Pamatuju, kdy tam byvala na cele Prumyslove 80 a bylo to tam v klidu, plynule a v pohode, zadny hromady mrtvol podel cest, nikomu to zily netrhalo, ale holt kasa je potreba naplnit. Takze to asi merili laserem, co ? myslim, ze na tenhle Transporter od MP mi nikdy AR nereagoval, to jen na cervenou oktavku, co stava schovana za bilboardem u najezdu od hostivarskych filmovych atelieru na Prumyslovou smer Sterboholy, to uz mi to vzdycky rve dole u tramvajovy smycky a nebo naopak u Barev a laku Citovat
Dave_GTI Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Jak dlouho to tam je? Jel jsem tam nedávno a ničeho jsem si nevšiml. Aby mi taky něco nepřišlo. Je jich tam myslím 11 :-D Ale už delší dobu měří \"jen statistické údaje\". Ministerstvo dopravy jim to zakázalo ;-) Takže ti nic nepříjde ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.