Rado Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 Zdravim, kupil som si sprej na vycistenie - dezinfekciu klimatizacie (po vypnuti to smrdi ako mrtvy potkan) a potreboval by som poradit, kam to treba nastriekat a ako sa tam dostanem. Dufam, ze netreba rozoberat celu palubovku... Vdaka Citovat
gvg Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 Výparník je uvnitř pod palubovkou a ta se musí celá dát ven, aby se k němu dalo dostat. Ale tenhle bordel můžeš nastříkat nějak z motorovýho prostoru, ale kde přesně - to netuším. Citovat
Rado Odesláno 5. květen 2005 Autor Odesláno 5. květen 2005 nemoze sa to nastriekat rovno pod stierace do tej kovovej mriezky, co sa cez nu nasava vzduch? Citovat
Ferry Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 no nevim presne jak u 306 ale u 406 se dostanes k pylovému filtru, kterej je ulozenej na prave strane pred spolujezdcem tak, ze otevres kapotu, sundas ten plast s mrizkou pod pravym steracem s filtr vycvaknes. uvidis ventilator a do tohodle vstupniho otvoru bych nastrikal ten pripravek asi pri pustenym ventilatoru aby to rovnou nahnal do vyparniku. Zaroven bych vymenil ten pylovej filtr, cena bude asi tak kolem 500-600 za original Peug. ale i jine znacky na to budou s cenou asi stejne - zaleti jestli je ten filtr opravdu pylovej, nebo jen prachovej Citovat
Rado Odesláno 5. květen 2005 Autor Odesláno 5. květen 2005 ok, skusim dat dole tu mriezku a uvidim, co bud e pod tym, prip. to tam rovno supnem :-) Citovat
mokashi Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 Potom napiš,jak si s tím pořídil,a? vím,jak to udělat. Citovat
Xplod Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 Kdyz uz je rec o vyparniku, mam taky dotaz. Jak se k nemu dostanu u 406ky? Jenom abych na nej videl, nemam v umyslu ho zatim vyndavat. A jeste, nereslili jste nekdy unik klimy u 406 (kde to tak nejvic unika)? Mam manual, nechal sem si ji naplnit barvivem a nikde nic nevylezlo. Citovat
Ferry Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 Napsán autorem Xplod Kdyz uz je rec o vyparniku, mam taky dotaz. Jak se k nemu dostanu u 406ky? Jenom abych na nej videl, nemam v umyslu ho zatim vyndavat. A jeste, nereslili jste nekdy unik klimy u 406 (kde to tak nejvic unika)? Mam manual, nechal sem si ji naplnit barvivem a nikde nic nevylezlo. Vyparnik klimy je schovan v plastovem privodnim kanale od vetraku pekne za stredni konzoli palubky, takze pristup jak k penezum a bez vyndani palubky se to asi neobejde, mozna tou dirou pod palubkou od nohou spolujezdce se tam bude trochu dat dostat, ale stejne, je to ulozeny uvnitr tech plastovych rozvodu Citovat
Rado Odesláno 7. květen 2005 Autor Odesláno 7. květen 2005 Napsán autorem mokashi Potom napiš,jak si s tím pořídil,a? vím,jak to udělat. Tak som to dnes skusal, mam ten postup aj nafoteny, ked niekto bude chciet, mozem to dat niekam na web. Strucne: dal som dole tu mriezku pod sklom pred spolujazdcom, pod nou je este nejaka guma, tak aj to dole. Dalej uz bolo vidno nasavaci vstup, ziadny filter tam nebol. Pustil som motor, klimu, nastiekal som tam ten pripravok. Nechal som to bezat asi 2 minuty, potom som vypol motor a nechal posobit asi 20 min. A nakoniec som zapol klimu na 5 min. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.