unite Odesláno 9. duben 2012 Autor Odesláno 9. duben 2012 pro: JimBeem: posilam fotky toho konektoru a rele : http://img100.imageshack.us/img100/8725/cernerele.jpg http://img824.imageshack.us/img824/2522/reled.jpg [upravil dne 9/4/12 17:07 od unite] Citovat
JimBeem Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 Dík, ale v podstatě tohle už mám za sebou, jak sem psal v jednom předchozím příspěvku. Konektor mám nafocený trochu viditelnějc Relátko tam taky mám a funguje, ale jak sem psal, aby mě fungovala i kontrolka (relé má jenom 4 piny) tak udělám jenom propoj mezi kontaktama v patici Jak budu mít čas tak mě čeká ta horší část a to napojení vepředu. Sundám nárazník a prozkoumám konektor nad podběhem u levýho kola, jestli se tam bude dát nějak přidělat drát, nebo jestli použiju (pokud najdu) rezervní vodič od pojistkovky až k baterce. Nadělám pak fotky a třeba z toho bude i návod Ale teď je na pořadu dne barák.... Citovat
JimBeem Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Tak dnes bylo trochu času a koukl sem po těch rezervních kabelech. Sou tam celkově 4 a 2 z toho sou \"silové\" Značení: Modrý G30 APV3 Zelený G30 APV4 Fialový F21 APV2 Růžový F30 APV1 Viz foto Citovat
unite Odesláno 11. duben 2012 Autor Odesláno 11. duben 2012 no , to je ono , a ty vedou za tu releovou desku pod volantem. Jsou tam pripaskovany ke svazku. Citovat
JimBeem Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 Patice relátka na mlhy - vodič PA1 vede dopředu k mlhám Citovat
JimBeem Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 A tady už udělaná klema (hněděj vodič) na žárovku pro budík a přípojení rezervního \"silového\" vodiče (modrej - G30 APV3), který vede až dopředu ke kulatým konektorům pro hlavní motorový svazek. Takže se dá použít jak 5 pinové tak i 4pinové relé a tak i kompletní přední svazek i s kabeláží na mlhovky, nebo natáhnout jenom kabely k mlhovkám a připojit je na rezervu u baterky Ten žlutý konektor vpravo je bočník, kde se dělá propoj buď na přídavné dálky, nebo přední mlhovky. [upravil dne 13.4.2012 13:08 od JimBeem] Citovat
JimBeem Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Tak včera sem se hecnul a s blížícím se termínem STK rozhod sem se vyměnit polámané levé světlo a tím pádem dodělat i přední mlhy. Je to hnus velebnosti sundávat nárazník, k těm šroubům se dostat je malý peklo. Myšlenku napojení na originál kabeláž sem zahodil, protože konektor je tak utopený pod blatníkem, že bych musel kompletně sundat i plastovej podběh levýho kola. Do toho se mi nechtělo a tlačil mě čas. Využil sem toho rezevního drátu, jak sem psal dřív. Povedlo se Mlhovky svítí a rovnou sem nechal seřídit světla i mlhy, večer sem kdyžtak hodím fotky kabeláže. Díky Ferrymu za schémátka :papa a Unite za objevené rezervní vodiče :papa Citovat
kujon106 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Tak tos to měl asi řádně zatuhlý, já nárazník sundávám ani ne za 5- 10 minutek :-) Citovat
JimBeem Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Tak tos to měl asi řádně zatuhlý, já nárazník sundávám ani ne za 5- 10 minutek :-) JJ zrovna ty dva šrouby co sou u nádobky ostřikovačů smůla no... Citovat
unite Odesláno 26. duben 2012 Autor Odesláno 26. duben 2012 kdyz to delas poprve, tak je to opruz, ja to potom kvuli nejakym blbostem sundaval jeste 2x a to uz slo docela rychle:) Citovat
OK406 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 může te dát sem prosím popis, jak sundat přední nárazník u 106 II ?? Musím jej trošku zvednou, jelikož se objevila mezera mezi nárazníkem a blatníkem. Může být i foto. Citovat
PAJA106 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 2 OK 406: sundat 2 platové cvočky které spojují nadkolí a nárazník, lehnout pod auto(zvednout auto) povolit 2 šrouby umístěné zhruba v místech, kde končí obrys značky, povolit 2 šrouby na bocích nárazníku zhruba v úrovni pod blinkry, odcvakat klipy držící pravé nadkolí v oblasti před kolem pro lepší přístup ke šroubu držící nádobku ostřikovače na nárazníku. Pak už jen lehce cuknout dopředu,(drží to tam na gumových kuželech) a to je vše. Maximálně ještě předtím odpojit mlhovky. Citovat
Peta-k Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 unit vsiml sem si ze ti poradne nesedi naraznik u ridicovy strany..... u ridice mezi svetlem a naraznikem a na druhy strane mezi svetlem a kapotou... [upravil dne 18/11/12 12:43 od Peta-k] Citovat
unite Odesláno 24. listopad 2012 Autor Odesláno 24. listopad 2012 taky to tam bylo jenom nasazeny a neprisroubovany Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.