Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dík, ale v podstatě tohle už mám za sebou, jak sem psal v jednom předchozím příspěvku. Konektor mám nafocený trochu viditelnějc :D

Relátko tam taky mám a funguje, ale jak sem psal, aby mě fungovala i kontrolka (relé má jenom 4 piny) tak udělám jenom propoj mezi kontaktama v patici :super

Jak budu mít čas tak mě čeká ta horší část a to napojení vepředu. Sundám nárazník a prozkoumám konektor nad podběhem u levýho kola, jestli se tam bude dát nějak přidělat drát, nebo jestli použiju (pokud najdu) rezervní vodič od pojistkovky až k baterce.

Nadělám pak fotky a třeba z toho bude i návod :) Ale teď je na pořadu dne barák.... :bacha

post-13959-14109623353498_thumb.jpg

Odesláno

Tak dnes bylo trochu času a koukl sem po těch rezervních kabelech. Sou tam celkově 4 a 2 z toho sou \"silové\"

Značení:

Modrý G30 APV3

Zelený G30 APV4

Fialový F21 APV2

Růžový F30 APV1

Viz foto

post-13959-14109623376613_thumb.jpg

Odesláno

A tady už udělaná klema (hněděj vodič) na žárovku pro budík a přípojení rezervního \"silového\" vodiče (modrej - G30 APV3), který vede až dopředu ke kulatým konektorům pro hlavní motorový svazek.

Takže se dá použít jak 5 pinové tak i 4pinové relé a tak i kompletní přední svazek i s kabeláží na mlhovky, nebo natáhnout jenom kabely k mlhovkám a připojit je na rezervu u baterky :super

post-13959-14109623441822_thumb.jpg

Ten žlutý konektor vpravo je bočník, kde se dělá propoj buď na přídavné dálky, nebo přední mlhovky.

[upravil dne 13.4.2012 13:08 od JimBeem]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak včera sem se hecnul a s blížícím se termínem STK rozhod sem se vyměnit polámané levé světlo a tím pádem dodělat i přední mlhy.

Je to hnus velebnosti sundávat nárazník, k těm šroubům se dostat je malý peklo.

Myšlenku napojení na originál kabeláž sem zahodil, protože konektor je tak utopený pod blatníkem, že bych musel kompletně sundat i plastovej podběh levýho kola. Do toho se mi nechtělo a tlačil mě čas. Využil sem toho rezevního drátu, jak sem psal dřív.

Povedlo se :) Mlhovky svítí a rovnou sem nechal seřídit světla i mlhy, večer sem kdyžtak hodím fotky kabeláže.

:papa

Díky Ferrymu za schémátka :papa:papa a Unite za objevené rezervní vodiče :papa:papa

Odesláno
Tak tos to měl asi řádně zatuhlý, já nárazník sundávám ani ne za 5- 10 minutek :-)

JJ zrovna ty dva šrouby co sou u nádobky ostřikovačů :( smůla no...

Odesláno
:xvul může te dát sem prosím popis, jak sundat přední nárazník u 106 II ?? Musím jej trošku zvednou, jelikož se objevila mezera mezi nárazníkem a blatníkem. Může být i foto.
Odesláno

2 OK 406: sundat 2 platové cvočky které spojují nadkolí a nárazník, lehnout pod auto(zvednout auto) povolit 2 šrouby umístěné zhruba v místech, kde končí obrys značky, povolit 2 šrouby na bocích nárazníku zhruba v úrovni pod blinkry, odcvakat klipy držící pravé nadkolí v oblasti před kolem pro lepší přístup ke šroubu držící nádobku ostřikovače na nárazníku. Pak už jen lehce cuknout dopředu,(drží to tam na gumových kuželech) a to je vše. Maximálně ještě předtím odpojit mlhovky.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

unit vsiml sem si ze ti poradne nesedi naraznik u ridicovy strany.....:D u ridice mezi svetlem a naraznikem a na druhy strane mezi svetlem a kapotou...:D

[upravil dne 18/11/12 12:43 od Peta-k]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...