Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemáte někdo prosím konkrétní zkušenosti s parkovací kamerou ? Manželka má obavu při parkování a couvání, nemá jakokaždá ženská správný odhad.

Našel jsem něco jako toto :

http://aukro.cz/bezdratova-parkovaci-couvaci-kamera-s-obrazovkou-i2245077112.html

Montáíže bude podle mě jednoduchá, ale spíše mě zajímají konkrétní zkušenosti a třeba i typ, který máte. Díky.

Odesláno

Ja som si kupoval obycajne parkovacie senzory 4 snimace + displey s ukazatelom vzdialenosti od 2.5 m po 0,4 m pre L a P stranu stal ma 400 Kc.

Montaz, trebalo vrtat do naraznika a tahat kabel na displey dopredu.

Ale nebolo to tazke, podla predajcu montaz okolo 4 hodin.

Som spokojny, ukazuje vzialenost, pri priblizovani piska a meni ton a rychlost piskania.

Odesláno

Ty bezdrátové bych nekupoval, vím že ten bezdrátový přenos není spolehlivý. Reaguje to na různé rušení okolo a přenos vynechává. Pokud to jde, tak radši dozadu natáhnout kabel.

Odesláno

Díky mrknu po těch kabelových, musím hlavně najít místo pro tu obrazovku a i pro tu kamerku, ta by se mi líbila do té SPZ, proto se ptám právě na zkušenosti. Díky.

To mmartinkovic

nebyla by fotka kde máš ten monitor umístěn ? a jak přidělán ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...