tyjo Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Nemáte někdo prosím konkrétní zkušenosti s parkovací kamerou ? Manželka má obavu při parkování a couvání, nemá jakokaždá ženská správný odhad. Našel jsem něco jako toto : http://aukro.cz/bezdratova-parkovaci-couvaci-kamera-s-obrazovkou-i2245077112.html Montáíže bude podle mě jednoduchá, ale spíše mě zajímají konkrétní zkušenosti a třeba i typ, který máte. Díky. Citovat
Sasula Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 http://stualarm.cz/kategorie/multimedia/kamery-prislusenstvi/zadni-kamery-univerzalni/ tady jich mas dost... nebo ti mohu sehnat nejake z Asie... stejne jsou odtamtud vsechny Citovat
mmartinkovic Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Ja som si kupoval obycajne parkovacie senzory 4 snimace + displey s ukazatelom vzdialenosti od 2.5 m po 0,4 m pre L a P stranu stal ma 400 Kc. Montaz, trebalo vrtat do naraznika a tahat kabel na displey dopredu. Ale nebolo to tazke, podla predajcu montaz okolo 4 hodin. Som spokojny, ukazuje vzialenost, pri priblizovani piska a meni ton a rychlost piskania. Citovat
filas1 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Ty bezdrátové bych nekupoval, vím že ten bezdrátový přenos není spolehlivý. Reaguje to na různé rušení okolo a přenos vynechává. Pokud to jde, tak radši dozadu natáhnout kabel. Citovat
tyjo Odesláno 3. duben 2012 Autor Odesláno 3. duben 2012 Díky mrknu po těch kabelových, musím hlavně najít místo pro tu obrazovku a i pro tu kamerku, ta by se mi líbila do té SPZ, proto se ptám právě na zkušenosti. Díky. To mmartinkovic nebyla by fotka kde máš ten monitor umístěn ? a jak přidělán ? Citovat
mmartinkovic Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Je to obycajny displey ktory som nalepil na pristrojovku. Kabel som tahal poza tapacirovanie az do kufra. Citovat
mmartinkovic Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 [upravil dne 3/4/12 16:21 od mmartinkovic] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.