macik.83 Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Jestli se to dnes povede, tak už vidím to přesvědčováním že fakt... Citovat
John Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Nejvetsi apriiiil je asi letos to pocasi... Citovat
skuci Odesláno 1. duben 2013 Autor Odesláno 1. duben 2013 spolužák ze střední se narodil na apríla ale o něco dřív... a jeho rodiče byli na návštěvě dva dny pře tim u svých rodičů, všechno v pohodě a když jim volali tak jste děda a bbička, tak jim prej praštili telefonem, pak je seřvali ať si z nich nedělaj prdel apod... Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 tak ja letos nachytal otce..... zavolal jsem mu, ze stojim u podebrad a ze mi praskla druha pruzina..... no a stal jsem 50 metru od baraku a cekal, za jak dlouho vyjede.... no musim uznat, ze byl rychlej, a ja pak nestihal utikat... vice o mem vikendu bude ve zvlastnim vlakne.... Citovat
radim.1008 Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Mě dnes ve čtyři hodiny ráno volal skoro bratranec z Prahy, v rozespalosti jsem mu to místo zvednutí položil Záhy přišla esemeska, že se omlouvá za buzení, ale že potřeboval poradit v soutěžním taxíku, jak je vysoký Šerák. Celý den mi tvrdí, že to apríl není a nebyl Stejně mu nevěřím, i když stále vytahuje další argumenty, abych mu uvěřil. Citovat
Péťa Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 To by byla docela těžká otázka. Sice jsem na Šerák na podzim vylez, ale výšku už nevím. Citovat
radim.1008 Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 1351m n. m. Taky bych nevěděl. Ale vím, že v hospodě kam na něho chodím, je to napsaný. Citovat
skuci Odesláno 1. duben 2013 Autor Odesláno 1. duben 2013 tak už to z něj vylezlo, jestli to byl apríl nebo ne...? Citovat
radim.1008 Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Dělá zagorku, dle mého a jeho odpovědí, spíše výmluv, to apríl je Sedí to na něho. Citovat
Péťa Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Kdykoli jsem Taxík viděl, venku bylo světlo. Ale tím nevylučuji, že by nejezdil i ve 4 hodiny Citovat
Feelly Odesláno 2. duben 2013 Odesláno 2. duben 2013 Ale jo je i pár videi za tmy, nebo podle YT, ale těžko říct, zda je to večer nebo noc.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.