Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

APRÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍL...

Recommended Posts

Odesláno

spolužák ze střední se narodil na apríla ale o něco dřív... a jeho rodiče byli na návštěvě dva dny pře tim u svých rodičů, všechno v pohodě a když jim volali tak jste děda a bbička, tak jim prej praštili telefonem, pak je seřvali ať si z nich nedělaj prdel apod... :D

Guest Scratch
Odesláno

tak ja letos nachytal otce..... zavolal jsem mu, ze stojim u podebrad a ze mi praskla druha pruzina..... no a stal jsem 50 metru od baraku a cekal, za jak dlouho vyjede.... no musim uznat, ze byl rychlej, a ja pak nestihal utikat... vice o mem vikendu bude ve zvlastnim vlakne....

Odesláno

Mě dnes ve čtyři hodiny ráno volal skoro bratranec z Prahy, v rozespalosti jsem mu to místo zvednutí položil :D Záhy přišla esemeska, že se omlouvá za buzení, ale že potřeboval poradit v soutěžním taxíku, jak je vysoký Šerák. Celý den mi tvrdí, že to apríl není a nebyl :D Stejně mu nevěřím, i když stále vytahuje další argumenty, abych mu uvěřil. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...