Majkls Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 Všiml jsem si takovýho detailu, tady na Peugeot-clubu. Je to blbost, ani jsem nevěděl, kam to dát, tak to píšu sem. Jde o takovou technickou Je divný, že se PC nepřeorientoval na změnu času Vše je o hodinu pozadu, ale nevim, jestli ta chyba není jen u mě, vinou špatného nastavení či co Takže kdyžtak prosím rovnou o LOCK Tak už jsem na to přišel, moje blbost, omlouvám se Neměl jsem nastavený správně čas v nastavení profilu [upravil dne 31/3/12 21:09 od Majkls] Citovat
koblih69 Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 Jó tak na todle tu máme speciální vlákno Citovat
Majkls Odesláno 31. březen 2012 Autor Odesláno 31. březen 2012 To jsem si to pěkně pohnojil No nic, nedá se nic dělat, už jsem tady na to slavný vlákno narazil, tohle by tam bohužel pro mě dokonale patřilo :D Citovat
skuci Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 hele já sem přidával příspěvek v 00:02 a teď po změně času je tam příspěvek 01:02 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.