kolac Odesláno 31. březen 2012 Autor Odesláno 31. březen 2012 prosim pomozte mi nestartuje mi moja 307 ked som kupil islo v pohode a le zacalo to raz zacas cvakat v motori asi cievka ale po 20tom otoceni kluca nastartovalo vcera uz zacalo len cvakat tak som roztlacil chytilo a dnes som islie nastartovat uz to ani necvaka len akoby v poistkovej skryni tak neviem co s tym je. Nevadi ked to roztlacim a na ako prevodovom stupni by som to mal roztlacat aby mi nepreskocil remen DAKUJEM. Citovat
307rg Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 najprv by som vyskúšal baterku a potom štarér a samozrejme aj spoje na baterke aj na štarteri, baterku stačí napr. aj zohnať niekoho s káblami.... rozťahovanie sa neodporúča a keby som musel tak aspoň na trojke alebo štyrke:myslim ale ešte som to na mojej 307čke nevyskúšal ....a typ motora si daj do popisu aby si potom nezabudol keď sa niečo opýtaš Citovat
petan307SW Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 Co zkusit zajet do servisu? Může to být spousta věcí Bude to jednodušší a bez auta můžeme jen hádat. Citovat
kolac Odesláno 1. duben 2012 Autor Odesláno 1. duben 2012 baterka aj starter su ok asi to bude cievka alebo spinacka tam ze sa dava nieake relatko aby dodavala viac prudu.Zajtra idem autoelektrikarovy tak uvidim. Este mam jeden dotaz ta packa cim sa da stelovat volant nieaku hu mam uz vypackanu tak mi trocha logruje volant neviete ci sa to da vymenit a co by to stalo alebo ako to vypodlozit nieak aby drzal ja ho nestelujem len by som bol rad keby tak slabo nehrkotal. gulove capy vsetko ok aj stabilizacne tycky zistil som to vcera s kamaratom ze to je ta packa lebo ked ho dam do inej polohy tak to prestane ale akoby sa to tak po hodine uvolnilo. DAKUJEM Citovat
307rg Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 neviem akú cievku máš na mysli ale z toho čo si popísal mi vychádza cievka na štarteri, ktorá slúži aj ako rele na pripojenie štartovacieho prúdu a to je súčasť štartéra, takže asi bude najrozumnejší ten autoelektrikár už aj preto, že z toho popisu tuna to môže byť hocičo... spínačku by som zatiaľ vylúčil, keby to bolo v spínačke tak by si asi nepočul to cvakanie:papa Citovat
kolac Odesláno 1. duben 2012 Autor Odesláno 1. duben 2012 no to je ta sranda ze uz ani to cvakanie nieje pocut z motora len to tak slabunko cvakne v poistkovej skryni asi stade sa mi zda ze je to pocut. Citovat
kolac Odesláno 2. duben 2012 Autor Odesláno 2. duben 2012 tak zo servisu doma bola to cievka uz to frciii Citovat
00stevo00 Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 nova cievka? ci repas? origo servis? trosku to rozpis... Citovat
kolac Odesláno 2. duben 2012 Autor Odesláno 2. duben 2012 nova cievka bol som u jedneho dobreho autolektrikara sukromnika starter bol ok uhliky vsetko v poriadku len ta cievka bola uz odpalena vymenil cievku a ide jak hodinky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.