Hanicta Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 ztratila jsem klíč od 206 a nemám náhradní. Chtěla jsem se poptat jestli někdo máte zkušenosti co s tím ??auto má imobilizer. Já si vůbec nevím rady Citovat
P607Olda Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 Nejjednodušší objednat klíč v zastoupení Peugeot, kde ti ho napárují k imobilizéru a taky naučí k dálkovému ovládání. Bude to stát asi 4 t. Anebo se dostat do auta a všechny zámky předělat za soupravu z vrakáče (dveře, zadní dveře, spínačka, bude problém s imobilizérem, to by chtělo koupit i s řídící jednotkou (BSI). A pak napárovat dálkáč. Nepíšeš rok výroby - může se lišit podle provedení. A pak si nezapomeň opatřit druhý klíč. Citovat
Hanicta Odesláno 30. březen 2012 Autor Odesláno 30. březen 2012 rok výroby je 2001, auto mám otevřene jelikož mám náhradní obyč. klíč (s kterým jen odemknu), jinak jsem na netu našla sadu na 206tku (2x vložky zámků 2x klíče 1x spínací skříňka 2x těsnění)... nevím jestli je to ono, tedy jestli když to koupím to půjde... jestli se to nějak spáruje nebo tak... Citovat
P607Olda Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 Náhradní klíč pasuje do spínačky (lze otočit)? Takže stačí řešit imobilizér. Citovat
Milan134 Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 Načo ti budú nové vložky zamkov ked sa do auta dostaneš? treba si vyžiadat od peugeotu kod imobilizera za par Eur a potom sparovat nový imobilizer tot všo,a ani to nebude také drahé. Citovat
P607Olda Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 Mimochodem - náhradní obyč klíč jsi vzala kde? Protože každý rozumný klíčař když kopíruje klíč, tak nakopíruje i čip v něm. Rozlouskni ten náhradní klíč a vyfoť a dej sem - možná v něm imobilizér je a v Peugeotu by ti ho přihlásili do řídící jednotky auta. Citovat
HonzaZ Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 Napiš SMS členovi straki007. Jste ze stejného města. Určitě ti pomůže:papa Citovat
Hanicta Odesláno 30. březen 2012 Autor Odesláno 30. březen 2012 bojím se aby se mi do toho auta s tím ztraceným klíčem nikdo nedostal (proto jsem premýšlela vyměnit zámky).. jinak v tom klíči imobilizér není to vím na 100% . Auto mám zatím odtažené zítra se do toho pustíme. Citovat
Tom_206 Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 Řekl bych, že má \"servisní\" klíč..a v něm immobilizér není nebo alespoň já ho v tom svým nemám Citovat
Milan134 Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 Pokial sa do auta dostane pomocou klúča tak to nieje taká tragédia riešit,no bez kodu immobilizera to nepojde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.