Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ztratila jsem klíč od 206 a nemám náhradní. Chtěla jsem se poptat jestli někdo máte zkušenosti co s tím ??auto má imobilizer. Já si vůbec nevím rady

Odesláno

Nejjednodušší objednat klíč v zastoupení Peugeot, kde ti ho napárují k imobilizéru a taky naučí k dálkovému ovládání. Bude to stát asi 4 t.

Anebo se dostat do auta a všechny zámky předělat za soupravu z vrakáče (dveře, zadní dveře, spínačka, bude problém s imobilizérem, to by chtělo koupit i s řídící jednotkou (BSI). A pak napárovat dálkáč.

Nepíšeš rok výroby - může se lišit podle provedení.

A pak si nezapomeň opatřit druhý klíč.

Odesláno

rok výroby je 2001, auto mám otevřene jelikož mám náhradní obyč. klíč (s kterým jen odemknu), jinak jsem na netu našla sadu na 206tku (2x vložky zámků 2x klíče 1x spínací skříňka 2x těsnění)... nevím jestli je to ono, tedy jestli když to koupím to půjde... jestli se to nějak spáruje nebo tak...

Odesláno

Načo ti budú nové vložky zamkov ked sa do auta dostaneš?:D treba si vyžiadat od peugeotu kod imobilizera za par Eur a potom sparovat nový imobilizer tot všo,a ani to nebude také drahé.

Odesláno

Mimochodem - náhradní obyč klíč jsi vzala kde? Protože každý rozumný klíčař když kopíruje klíč, tak nakopíruje i čip v něm.

Rozlouskni ten náhradní klíč a vyfoť a dej sem - možná v něm imobilizér je a v Peugeotu by ti ho přihlásili do řídící jednotky auta.

Odesláno

bojím se aby se mi do toho auta s tím ztraceným klíčem nikdo nedostal (proto jsem premýšlela vyměnit zámky).. jinak v tom klíči imobilizér není to vím na 100% . Auto mám zatím odtažené zítra se do toho pustíme.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...