Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám na vás dotaz. Možná to tu bylo, ale když jsem hledal tak mi nic neporadilo tak jak bych potřeboval. Příští týden bych si chtěl přepsat auto na sebe. Kde ho mám registrovat? jde o to že trvalý bydliště mám v příbramským kraji, ale pobývám v Praze. Potom co všechno potřebuju a co po mě budou chtít? Děkuju :papa

Odesláno

Malý a velký techničák, pokud máš, tak staré značky, doklad o pojištění, protokol z evidenčky a občanku. Snad vše :myslim A bude to určitě v místě trvalého pobytu.

EDIT: Samozřejmě peníze :D 800,- přihlášení + případné ekovýpalné

[upravil dne 30/3/12 09:11 od Andreww]

Odesláno

Malý a velký techničák, staré značky, doklad o povinnem ruceni, protokol z evidenčky, platne stk, občanku.

800,- přihlášení + případné ekovýpalné

jeste bych to doplnil o kupni smlouvu a plnou moc osoby, ktera bude zadat o vyrazeni z registru. Tu po me tehda chteli, tak jsem si to napsal za rohem :D. U me to slo z taty na syna :)

Ano, budes naplava :)

Odesláno
jeste bych to doplnil o kupni smlouvu a plnou moc osoby, ktera bude zadat o vyrazeni z registru.

Pokud to bude odhlášeno přímo na něj, tak pochybuju. Já jsem přihlašoval auto nedávno a ani jednu věc nechtěli ;) Ale kupní smlouvu s sebou mít můžeš, tím nic nepokazíš.

[upravil dne 30/3/12 09:36 od Andreww]

• O 3 týdny později...
Odesláno

nechci kecat ale vin, cislo motoru a dalsi takove prokazatelne udaje. A jinak na prihlaseni na DI jsem stravil i s vymenou znacek 4 minuty. :-) Objednal jsem se pres net hned na rano. :-) Jezdim do Stodulek je tam vecne prazdno. :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...