vycu Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Mohl by mi někdo říct jak zjistím číslo OPR ? Citovat
DanculD Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Mas ho napisane na A stlpiku ked otvoris vodicove dvere. Presne ten stitok, kde je napisane aj hustenie pneumatik. A vies si ho zistit aj cez service box. Citovat
vycu Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Tak jsem se pokoušel zjistit číslo OPR přes service box, ale nikde jsem ho tam nenašel. Jediné co jsem tam našel o tomto štítku na řidičově straně tam jsou prý jen tyto údaje: rozměry ráfků a pneumatik, značky pneumatik, tlaky huštění pneu a číslo barevného odstínu laku. O ničem jiném tam zmínka není. Pokud by mi to někdo chtěl zjistit přes service box tak moje vin je: VF33CNFUL83582491 Citovat
vycu Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 adam12 díky za info. Myslím si, že by bylo dobré i pro ostatní popsat způsob jak se dopátrat toho téměř nezjistitelného čísla OPR. Pod čím se to má hledat v tom service boxu? Citovat
vycu Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Tak na toto číslo jsem tam taky koukal, ale říkal jsem si, že to ono není jelikož tam není napsáno OPR ale jen PR a že délka čísla je taky jiná. Tak díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.