Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsetkych,

pred casom som na fore nasiel prispevok k teme o odstraneni vole v pravom spatnom zrkadle, ktore sa nepekne trasie za jazdy. Bol tam aj presny popis demontaze dveri z vnutornej strany a v spatnom bolo navrhnute vymedzit nejaku volu podlozkou ci nieco take. Rad by som sa do toho pustil, avsak nedari sa mi ten prispevok najst podla klucovych slov. Ak niekto o nom viete, poslite prosim link. Ak to uz niekto robil, tak vlastna skusenost je este cennejsia.

Vdaka za pomoc.

Jany

Odesláno

Ten príspevok čo hľadáš je tu.

Mám ten istý problém a zatiaľ som tú vôľu v spätnom zrkadle nevyriešil, je to tam nitované. Moc si nemyslím že by sa to dalo odstrániť podľa toho návodu v tom príspevku, skôr pomôže výmena celého zrkadla.

Takto to tam vyzerá po demontáži krytu.

post-27076-14109623089719_thumb.jpg

Odesláno

Odvrtať nity nie je problém, len nemám druhé zrkadlo čo by som založil ak by sa to nejako zničilo alebo rozpadlo. Uvidím možno sa do toho niekedy pustím a nity nahradím tenkými skrutkami :myslim.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ja mam presne opacny problem. Pri sklapani a naslednom odklapani mi pravyy spatak neskutocne vrzga. Dnes som mal cele zrkadlo komplet rozobrate a skripanie vychadza prave z toho motorceka co je upevneny dvoma nitmi. Rozoberal to uz niekto? Odvrtam nity a potom sa to bude dat rozobrat? Neskutocne ma to vytaca.

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Nazdar všetci.Ak poisťovňa zaplatí spätné,o ktoré som prišiel v pondelok,stretom dvoch zrkadiel.Ja a mercedes W124 300D.Tak tie nyty odvŕtam a zistím či sa to bude dať zmontovať skrutkami.Bude sa dať vyriešiť skrípanie aj vôla.Zatial treba počkať.

Odesláno

Janík to fajn keď už budeš mať jedno na experimentovanie. Držím palce rada sa potom zíde, v pravom mám vôľu :papa.

Odesláno
Janík to fajn keď už budeš mať jedno na experimentovanie. Držím palce rada sa potom zíde, v pravom mám vôľu :papa.

Jasné.Môžeš sa spolahnúť.Nato sme tu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...