Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

koblih69:

1.) mnozi s 1.6 to chvali, hani to vetsinou 2.Xky, co s tim? Kde lezi pravda?

2.) me TDI vyhovovalo, hlavne to byl OBROVSKY posun oproti Lagune 2.2D (to T jsem tam opravdu nezapomnel, to tam proste nebylo!)

3.) to bylo jen doplneni vyctu JakKaye. :)

4.) viz bod 6.

Odesláno

Můj poslední příspěvek v tomhle tématu až do chvíle než něco koupíš:

Je jedno co koupíš v týhle ceně a při rychlosti jakou chceš vybrat bude mít všechno nějaké mouchy. Menší a namáhanější agregát k tomu bude mít asi sklon o něco větší, ale na druhou stranu některé díly můžou trpět míň ( spojka... ). Vzhledem k tomu jakým způsobem budeš auto kontrolovat je stejně pravděpodobné, že žádnou podstanou vadu neodhalíš pokud nebude mlátit do očí, takže je to o štěsí ( stejně jako u drtivé většiny kupujících v bazarech ). Rozhodně si odlož min cca 15 tis na nejnutnější opravy ať koupíš cokoliv, raději však více. Moderní diesel si může říct o poměrně velkou investici.

Rozhodně udělej dlouhou ( myslím několik desítek km ) zkušební jízdu s různými režimy včetně delší plné zátěže.

Hodně štěstí při výběru :papa

Odesláno

Moc vam vsem dekuji za rady, snad budu mit stastnou ruku a vyberu dobre. Kdyztak pak budu pomlouvat Peugeot, jaky dela spatny auta.. :D No a kdyz koupim vrak, tak to poslu z Řípu a koupim z pojistky Picanto.. :D

Odesláno

Tak sem dnes pokoukal po nejakych 407 a mam v hlave vetsi gulas nez predtim. Porad trvam na te 1.6HDI.. ;-)

Vsechny jsou ve skoro stejne vybave. Panorama, klima, triramenny volant

1.) 2006 - cerna, lak 70% - hodne drobnych skrabanecku, predni naraznik v rohu je dost poskrabanej zepredu o obrubnik (potreboval by lak), interier 90%, najezd 150tKm, tazne, nefunkcni parkovaci senzory

Cena - 155

2.) 2006 - stribrna, lak 80% - par oderek, zadni naraznik docela dost (asi by taky chtel lak), Navi, 2-zonova klima, dve sady alu, interier 80%, najezd 220?tKm

Cena - 150

3.) 2007 - cerna, lak 90% - par oderek, jinak perla, interier je na tom hur, lehce potrhane okolo rucky a radicky - 70%, najezd 170tKm

Cena - 162

Nejake napady, ktery by mohl byti lepsi volbou?

[upravil dne 4/4/12 19:05 od Bojkas]

[upravil dne 4/4/12 19:09 od Bojkas]

Odesláno

No tka to poslední, pokud to má servisku by mohlo přijít do úvahy, nicméně pokud je dorvaná řadička a ruční tak to asi bude mít o nějakou tu 100vku víc... samotný manžety se dají pořádit za pár korun... dej mi odkaz, je potřeba kouknou na teec dveří, sedaček, volant...

Odesláno

Ja vim, je to na prd.. :-( Jeste rano jsem mel jasno, pokud by tam nestala ta 07 cerna a stribrna, tak sem dnes odjel.. :-D Jeste tam pojeduo vikendu s kamosem..

Odesláno

Ahoj vsem,

Moc vam dekuju za cenne rady a trpelivost. Nakonec jsem nevybral, ale nasel jsem si Ford mondeo mk4 a dnes uz mi stoji pred domem. Neco jsem jeste priplatil.

Bojkas

Odesláno

To teda nevím co tě dovedlo zrovna k tomuhle motoru, mimo toho, že možná ještě nemá DPF a má (teoreticky ) menší povinné ručení... no ale já jsem velký odpůce Fordu, takže to přestává být vlákno pro mě ;) tak hodně štěsí na FordFans.cz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...