Guest lilNoth Odesláno 5. září 2014 Odesláno 5. září 2014 Uz len zlozit a potom nahodit Akurat ze farba nie je pekna syta cervena, ale je to take oranzovo- cervene Znova sa mi to striekat nechce, je to babracka, tak co uz, budu take krasne ja som chcel tiez vacsie kotuce ale po diskusiach so zasvetenym od toho upustam a dam iba znova nejake dobre kotuce a dosticky. Konstrukterikovia niesu hlupaci a dimenzuju podvozok atd na istu odpruzenu a neodpruzenu hmotu, aj zaberanie ESP a ABS... Takym masivnym pridanim neodpruzenej hmoty asi skor uskodis ako pomozes, ale tak ked to nahodis a zabehnes hod sem svoje dojmy. Citovat
ericc64 Odesláno 5. září 2014 Autor Odesláno 5. září 2014 Kotuce este neviem ci dam vacsie ci nie ... Pravdepodobne ano, dam tam 305 ako ma 406 ... Pripadne necham orig 283 , este uvidim ... Co sa tyka hmotnosti , tak ziadne masivne pridanie sa nekona ... Pretoze brzdice su 2x lahsie ako seriove , takze pokial by som nechal orig. 283 kotuce, tak to este odlahcim a pokial aj dam 305 kotuce , tak vysledna vaha brzdice + kotuc bude hadam rovnaka ako pri seri Ked to budem nahadzovat a na to nezabudnem, tak to odvazim ... Citovat
Guest lilNoth Odesláno 6. září 2014 Odesláno 6. září 2014 Kotuce este neviem ci dam vacsie ci nie ... Pravdepodobne ano, dam tam 305 ako ma 406 ... Pripadne necham orig 283 , este uvidim ... Co sa tyka hmotnosti , tak ziadne masivne pridanie sa nekona ... Pretoze brzdice su 2x lahsie ako seriove , takze pokial by som nechal orig. 283 kotuce, tak to este odlahcim a pokial aj dam 305 kotuce , tak vysledna vaha brzdice + kotuc bude hadam rovnaka ako pri seri Ked to budem nahadzovat a na to nezabudnem, tak to odvazim ... no tak potom to ma logiku vahu nepriberat na neodpruzenej. sice ako sa bude spravat abs a esp? nerozhadzes tomu totalne kalibraciu? Predsa bolo to nastavovane a kalibrovane na 283 a nejaky brzdny ucinok. Inas skade si zohnal take brzdice a co taka sranda stoji? Citovat
ericc64 Odesláno 7. září 2014 Autor Odesláno 7. září 2014 Netusim, nemam s tym skusenosti, ale chalani maju tieto brzdice na autach a brzdi to lepsie ako seria, tak hadam nebude ziadny problem Aj ked je pravda ze oni maju 283 kotuce a nie vacsie , 283 ale maju kvoli tomu ze jazdia na 15 diskoch a nie vacsich, tam uz vacsi kotuc nevojde... Ale myslim si ze to bude fungovat ako ma Zase medzi 283 a 305 nie je velky rozdiel ... A bohvie, mozno nakoniec ostanem pri 283 , sam este neviem ... Nahadzovat to budem az na jar ... Brzdice sa sem tam najdu na inzerate, treba hladat ... Cena je rozna , zalezi od stavu ... Tak od 180 az po 280€ uz zrepasovane ... Citovat
Guest lilNoth Odesláno 7. září 2014 Odesláno 7. září 2014 Netusim, nemam s tym skusenosti, ale chalani maju tieto brzdice na autach a brzdi to lepsie ako seria, tak hadam nebude ziadny problem Aj ked je pravda ze oni maju 283 kotuce a nie vacsie , 283 ale maju kvoli tomu ze jazdia na 15 diskoch a nie vacsich, tam uz vacsi kotuc nevojde... Ale myslim si ze to bude fungovat ako ma Zase medzi 283 a 305 nie je velky rozdiel ... A bohvie, mozno nakoniec ostanem pri 283 , sam este neviem ... Nahadzovat to budem az na jar ... Brzdice sa sem tam najdu na inzerate, treba hladat ... Cena je rozna , zalezi od stavu ... Tak od 180 az po 280€ uz zrepasovane ... ja som skor myslel, pri vacsich kotucoch samozrejme ked su dobre a mas dobre dosky OK ziskas na brzdnej sile ale zas ak stupne neodpruzena vaha mas horsie spravanie kolies pri prejazde nerovnosti. Priklad, rezes zakrutu, je v nej mali odskok alebo dierka, cim tazsie koleso tym horsie znesie prejazd a viac ti rozhadze auto... Alebo aspon takato by mohla byt teoria ako je to v skutocnosti neviem. Kazdopadne odvaz a na poriadne zakruty vyskusat Citovat
ericc64 Odesláno 7. září 2014 Autor Odesláno 7. září 2014 Riesis somariny Ako keby mal 305 kotuc oproti 283 o 5kg viac Neverim tomu ze clovek pociti rozdiel ci tam ma 283 alebo 305 kotuc ... Ved o kolko moze byt 305 kotuc tazsi oproti 283 ? o 0,5kg - 1kg ? To je badatel ... Sak tu kolega Kolmi daval 302 kotuc + vacsie brzdice, nech povie ci tam je rozdiel, verim tomu ze nepocitil nic [upravil dne 7/9/14 20:31 od ericc64] [upravil dne 7/9/14 20:32 od ericc64] Citovat
Rejty Odesláno 8. září 2014 Odesláno 8. září 2014 Kolmi má velký pazoury, takže on s tou svojí YETI tlapou pozna uplný nic já bych to moc neřešil, duležuity je pak srovnat brzdovej válec... ja pocítil změnu v chování projevu brždění z 266 mm na 283 mm. GTI dostalo brzdy z XSARY VTS... nejsou tak jedovaté, pocitově jakoby mene brzdí, ale je to tím že válec zustal stejný, ale když brzdy zašlápnu, tak oproti puvodnim je to rozdil velikánsky:P Citovat
ericc64 Odesláno 8. září 2014 Autor Odesláno 8. září 2014 duležuity je pak srovnat brzdovej válec... To znamena co ? Citovat
Guest lilNoth Odesláno 8. září 2014 Odesláno 8. září 2014 Riesis somariny Ako keby mal 305 kotuc oproti 283 o 5kg viac Neverim tomu ze clovek pociti rozdiel ci tam ma 283 alebo 305 kotuc ... Ved o kolko moze byt 305 kotuc tazsi oproti 283 ? o 0,5kg - 1kg ? To je badatel ... Sak tu kolega Kolmi daval 302 kotuc + vacsie brzdice, nech povie ci tam je rozdiel, verim tomu ze nepocitil nic [upravil dne 7/9/14 20:31 od ericc64] [upravil dne 7/9/14 20:32 od ericc64] ono nieje kilo ako kilo. kilo odpruzenej je vyrazne menej ako kilo neodpruzenej hmoty Citovat
ericc64 Odesláno 9. září 2014 Autor Odesláno 9. září 2014 Ved ano, to je jasne ... Ale tak to kilo navyse prezijem Citovat
ericc64 Odesláno 22. říjen 2014 Autor Odesláno 22. říjen 2014 Aspon nove fotecky dam , kedze je tu nejako mrtvo Citovat
Rejty Odesláno 23. říjen 2014 Odesláno 23. říjen 2014 celkove ve 206 sekci je mrtvo... ale ono t zas začne.. joo PECKA, tohle mne presvedčilo že s barevnyma listama je to o generaci mladší auto Citovat
ericc64 Odesláno 24. říjen 2014 Autor Odesláno 24. říjen 2014 Rejty : Cierne listy sa mi pacia napr na 106 .. 106 S16 / Rally v nejakej peknej zltej, cervenej farbe + k tomu cierne listy , tak tam to vyzera dobre Na 206 sa mi cierne listy nepacia ... Diky hosi ... Auto potrebuje este par uprav, oprav a potom to bude fajn Citovat
Rejty Odesláno 28. říjen 2014 Odesláno 28. říjen 2014 nikdy to nebude tak jak budes chtit, vzdycky se neco najde Citovat
99s16 Odesláno 30. říjen 2014 Odesláno 30. říjen 2014 Čierne lišty sú podľa mňa pekné , mne sa zas nepáči červená 206 Citovat
ericc64 Odesláno 28. listopad 2014 Autor Odesláno 28. listopad 2014 (upraveno) Nooooooo, takze RC sa odstavilo na zimu, cez zimu je na plane nejaky ten servis a nejaky ten tjuning Budem postupne pridavat nejake tie fotecky , co sa asi robi ...Zacalo sa ... Skuska Brembo brzdicov , pasuju bez problemov , podlozky 1,5cm ... Uz sa zacina rozoberat ... Cistenie podblatnikov, kolies , naraznika , atd ... Kotuce uz boli v prdeli , hrzdave ako liska , ved uz to poriadne ani nebrzdilo Kvoli tomuto si uz nikdy v zivote nekupim stelovak a ak to tu niekto cita a rozmysla o stelovaku, tak ho zasadne neodporucam realita je taka, ze sa to casom tak zadrbe od blata, atd... ze zavit uplne pripecie a neda sa s tym uz hybat ... Takze keby to chcem teraz na zimu zdvihnut tak nehrozi , takze take stelovanie moze ist do riti ... A to som to uz mal minulu jar rozobrate a cistil to , teraz ma to caka znova ... Rozobera sa ... *** Plan opravy a upravy ***- vyfukove zvodvy , niekde to tam fuci , takze nove tesnenie , pripadne keby boli prasknute, tak zavarit ... + obalit termopaskou ( asi )- pretesnenie motora ... tecie to hlavne ako su vacky , ako je hlava a potom hore vacky , medzi tym, neviem to presne popisat takze rozvody dole, vacky von , atd ...- vyhodenie komplet sania a nahradit inym ... je este otazne ake , bud naporove sania v prednom narazniku typ - rally 206 RC Groupe A .... alebo pojde K/N Typhon Kit- nove brzdy , v predu komplet - brdzice Bremba + kotuce EMTEC + dosticky asi obycajne Brembo ..... vzadu kotuce EMTEC a dosticky MINTEX- male odlahcenie motorovej casti ---- vsetky zbytocne kryty , vyhodenie komplet klimatizacie cize chladic + kompresor , tym padom nahodenie kratsieho remena- nastriekat na cervene vyko ventilov- novy motorovy, prevodovy, servo olej , nova brzdova a chladiaca kvapalina- decat trubka Toysport ... ta ak bude, tak az neskor - vyhadzat interier ... to je otazne momentalne je interier spat , neviem ci ho budem zase vyhadzovat ci nie - mala tjunig nalepka na naraznik - nove predne svetla ... svetla zatmavene su fajn , ale mam problem a to taky ze sa rosia ,,, uz som ich 2x pretesnoval a stale sa rosia mam na to uz nervy , takze kupim asi casom nove , to ma ale cas , takze niekedy neskor ... To je asi vsetko Upraveno 28. listopad 2014 uživatelem ericc64 Citovat
Tony Stark Odesláno 28. listopad 2014 Odesláno 28. listopad 2014 a budeš dotahovat tu vůli na hřebenu řízení? Citovat
ericc64 Odesláno 28. listopad 2014 Autor Odesláno 28. listopad 2014 (upraveno) Napravnica pojde tiez von , takze budem mat vonku aj riadenie .. potom sa na to pozriem , ci sa da s tym nieco spravit Upraveno 28. listopad 2014 uživatelem ericc64 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.