Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

proč by nedal:D podle obrázku to funguje skoro stejně..akorat to netahá za táhlo ale za lanka:) chce to vymontovat a pak zjistis jestli se to da udělat nebo objednat:)

Odesláno

Tak na rozobratie paky nebol cas, lebo som si doniesol domov inu vecicku :D

imag1452.jpg

Problem ale nastal pri montazi , lebo povodny naboj nebol na 206 ale na 106/306 ... Zobral som to aj tak, ze nejako sa to tam narve :D Co bola chyba , keby viem co ma caka :D

Samozrejme naboj absolute nepasoval, trebalo ho upravit... Zavadzalo tam na volante to \" kolecko\" na com su namotane dva kable airbagu a klaksonu. Tak nas napadlo, ze by sme mohli cely ten panel rozobrat a zo zadu nejako to kolecku odpojit ... Tak sa panel rozobral co bola chyba :D:D ... To kolecko len tak odsranit neslo , tak ze to zlozime spatky ... Samozrejme cele packy a ten jemny mechanizmus sa rozpadol , tak asi po 15 min sme to zlozily spat ...

Nahodime spat na volant, ze odskusame funkcnost , vsetky packy na volante fungovali , ale prestala mi fungovat packa co ovlada palubak a radio ... Neviem preco , nic sme s tym nerobili , len sa to rozobralo a dalo spat , :myslim ci sme nieco spravili s tym plosakom vo vnutri alebo sa pokazila samotna packa, lebo na nej je konektor, cize tam je v nej nejaka elektronika , bohvie ... K*rva :grr ...Druhy krat sme to uz nerozoberali, aby sme to neposrali este viac , asi by sme s tym aj tak nic nespravili, lebo vo vnutri bolo asi vsetko v poriadku , packa ma len konektor, ktory sa zasunie do plosaku, co sa tam mohlo posrat :myslim

Hovorim si, ked uz sme doj*bali ovladanie palubaka, cize som prisiel o moznos si pozriet dojazd, spotrebu , atd , ( ostal mi tam datum ) tak ten volant tam uz nejako dame :D

Po asi 3 hodinach, kym sa cely naboj upravil, sa volant namontoval ... Je to akurat opticky naprd , lebo to proste nesedi ako ma ... naboj je mensi, tym padom nezakriva dieru na kryte volantu ...

Neskor kupim orig. naboj na 206 a bude ... Povodny volant urcite davat spat nebudem, tento je perfektny , dobre sa drzi v ruke , je semisovy , prijemny na dotyk :super Cize spokojnost ...

Suma sumarum, volant nahodeny , ovladanie palubaku nefunkcne .... Keby seriem na to a zozeneim si hned orig. naboj na 206, mohlo vsetko fungovat , ale co uz, clovek sa uci :roll

imag1458k.jpg

imag1459.jpg

:papa

Odesláno

Souhlas s Cinicem. Mě tam ten volant nějak nezapadá. Nejde ani tak o to, že ten náboj nekryje celou tu díru, ale ve 206kách se mi ty sportovní volanty moc nelíbí, což je ale věc vkusu. Každopádně dobrovolně se vzdát vaku, tak to už chce asi trochu odvahy :D Nebylo lepší vzít origo volant a nechat si ho potáhnout třeba kůží, nebo právě tím semišem?

Odesláno

Vec vkusu, mne sa ten volant paci, preto som ho kupoval, takze tam ostane :) Povodny volant by som urcite nedaval potahovat, v tom nevidim zmysel, stale by to bol len povodny volant ... A to ze som prisiel o airbag ? Keby sa mam stale bat ze niekde s autom naburam, tak mozem rovno auto predat a chodit autobusom ;)

Odesláno

Ja tomu davam palec hore - jednak opravdu pekny zavodni volant (zadny tuzing) a jednak se mi to k tomu autu hodi. Mit auto predevsim pro zabavu, tak na airbag asi moc nehledim - mit auto na bezne jezdeni, to je jina :)

Odesláno

Osobně se mi ten volant líbí, a vcelku mi to i sedne :super Ale i když se mi ten volant líbí, tak bych se volantu s airbagem nevzdal...přece jen mám rád svoje zdraví :myslim

Odesláno

Ten airbag ma moc netrapi :) Mam sice tiez rad svoje zdravie, ale ako som pisal, keby sa mam stale bat ze sa mi nieco stane, tak ani z domu nevyleziem ... Pred 15r mal malo kto v aute airbag, iba fakt tie lepsie auta a jazdilo sa ...

Tak ci tak za 17 dni je koniec sveta :Dhttp://badman.aktuality.sk/koniec-sveta-2012/

Podla ma sa to tam hodi, ja som so vzhladom spokojny :) Este ked sa doladi ten naboj, tak to bude :super

Dnes som si dal akurat vyrobit nalepku do stredu volantu , prelepim to Milano Racing , bude cierna s cervenym napisom RC ... A chcem este nejako, ak sa podari, ten zlty pas na volante prestriekat, prelepit , alebo neviem ako na cerveno :)

Cinicman: Ano taky nejaky naboj potrebujem, je to naboj na 206 , ktora ma airbag ... Pripadne takyto , ako na obrazku ...

Viem ze su aj sportove volanty s airbagom, ale tam je cena niekde uplne inde :) a vzhladovo by to zase bolo len ako povodny volant ...

[upravil dne 3/12/12 14:58 od ericc64]

post-40265-14109628374501_thumb.jpg

Odesláno

Airbag mi svieti odkedy som kupil auto, lebo je nieco so spolujazdcovym bocnym airbagom, to mi aj predajca hovoril ked som auto kupoval, ci bol streleny, alebo je nefunkcny, alebo len je tam nejaky zly kontakt, netusim ... Tento problem mavaju 3 dverove auta, kedze sa sedacka stale sklapa ,posuva hore dole ... Nepomohlo ani napojenie na PC , chyba sa nedala odstranit, takze som to viac neriesil :) Po odpojeni soferoveho airbagu sa nic nezmenilo :D airbag si stale svieti ako predtym , cize nejaky problem asi nenastane ...

Odesláno

Ved nehovorim ze by musel byt hnusny , ale aky by to malo zmysel davat povodny volant prec a dat tam nejaky takyto ? Bolo by to to iste :) tento cierno cerveny by som dokonca povedal ze je presne taky ako povodny , tvarovo ... Mne sa paci dizajn toho co som tam dal, preto som ho kupoval :)

Odesláno

Cinic tak tento volant co si sem pridal je LUXUSNY... Tak ho dam spravit asi jaa :o velmi pekny...

Ericc volant je fajn no ale bez bagu troška riziko ja som tiez za origos :) ale kazdemu sa pači nieco ine :):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...