Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pipistrel: Aspon na otocku hadam pridem :)

Finalna foto vnutra :

imag0767s.jpg

By ericc64 at 2012-07-25

Rozpera hotova a uz aj nahodena :) Salky su z 5 plechu a tyc je zelezna ( nie plna ) ... Rozpera nie je zrovna najlahsia , ale za to velmi pevna :)

imag0772u.th.jpg imag0775d.th.jpg imag0776y.th.jpg imag0778pq.th.jpg imag0781s.th.jpg imag0780p.th.jpg

imag0784s.jpg

By ericc64 at 2012-07-25

:papa

Odesláno

Jedno z nejhezčích RC :) Fakt sis s tim vyhral,vypada parádně! .. Ta rozpěrka vepředu .. Nechtěl by si udělat ty kraje,které jsou přivrtaný do kastle jeste jednou ? :D Odkoupil bych!! :)

Odesláno

kolmi: Diky :) No urobit este raz by nebol taky problem , len to sa musi presne na danom aute a prirovnavat , poohybat , tiez diery sme vrtali na dva krat , atd :) Takze asi skor nie ...

Lukáš_307: Uvidime co ma este napadne spravit, ale uz nie je asi co take :) Som spokojny ako to je teraz ... Akurat ak nasetrim € , chcem dat auto este na cip , komunikoval som s profituning.sk , 330€ aj s brzdou by ma to vyslo , poslali mi aj kryvku ako by to asi vyzeralo ... Robili 307CC s mojim motorom ... V seri to malo 175ps a po cipe 185ps , cize 10ps navyse ... Nie je to moc za 330€ :D ale ak budu prachy tak to dam ... V prilohe je graf ...

Nanjua: :super Dakujem

Peugeot_307_CC_2.0_180k_03_spolu_186k_210Nm.pdf

Odesláno

Lukáš_307: No ved to sa este uvidi , co s tym cipom :) Je to dost penazi ...

Dnes zase mensi update :) Striekla sa skrtiaca klapka a hlavne cele sanie striebrenkou , je to teraz krajsie :) + vyhodil som z kapoty to calunenie ... ( este uvidim co ho nedam spat, keby to moc hucalo od motora )

imag0791.th.jpg imag0792d.th.jpg imag0793u.th.jpg

imag0796c.jpg

By ericc64 at 2012-07-26

Odesláno

Moral3z: :) Diky ...

pipistrel: A vies ze ani nie ? :D ... Momentalne som nezamestnany :D he ... Takze nuda cely den , co vies robit ... Otec sa nudi tiez , tiez nema do coho pichnut , tak pozerame na RC a rozmyslame co by sa dalo este doma spravit :)

[upravil dne 26/7/12 17:39 od ericc64]

Odesláno

keby chceš vyhadzať komplet ineterier na odlhčenie tak sedačky predne si zajednavam :-P inak je to peckovo ten motorak vyzera dokonalo :P pači sa mi hodne i ta rozpera je dosť dobra :)

Odesláno

Tak to je hodně velká paráda! :) Palec nahoru. Cítíš nějakej rozdíl s tou rozpěrou? Nemám co dělat, tak uvažuju, že bych si ji taky pro parádu vyrobil, ale bojím se toho, že když do mě pak někdo vrazí z boku na předek, nebo narazím já, tak mi to vyrve i druhou stranu :D

Odesláno

pipistrel: :D Kym nenastupim niekde do prace, tak kludne :D

winco: Nie nie, predne sedacky ostanu tak ako su ... Uz vyhadzovat neplanujem nic :) Tie predne sedacky su dost luxusne , mne sa v nich vynikajuci sedi :) Horsie to ma niekto kto ma 90kg + , nie su moc siroke , skor vhodne pre 65kg \" atletov \" ako ja :D No vyzera to uz teraz dobre :)

Este by to chcelo tam dat nieco taketo :

k-n-typhoon-cold-air-intake-03-04-05-peugeot-206-rc.jpg

Len zaujimalo by ma , ci to ma nejaky vplyv aj na vykon , alebo to ma len lepsi zvuk :) Nema s tym niekto skusenosti ? :)

FiFa_cze: Neviem ti este povedat, pretoze som ju nahodil este len vcera a vcera prsalo , nebol som sa na tom este poriadne odviest a dnes som tiez na aute nikde nebol ... Casom vyskusam :) ... To sa pise, ze ked navalis, utrhne ti to aj druhu stranu , ale tak auto si nekupujem a nevylepsujem aby som s nim bural :D Samozrejme ze moze niekto do teba navalit ... S tym sa uz musi pocitat no :(

Odesláno

to mi ej jasne že sedačky nebudeš vyhadzovať ale i tka nikto nevie :-P :D a mne by sa v tom taky super sedelo :-P

inak v RC by som na motor nešakal, je to Vtec motor a ešte k tou ma aj premenlivu dlžku sania :) takže by si mu lane ublížil, ked tak skusiš sanie niečo podobne ako sa robi na hondu vtec :-P

urob len komplet vyfuk od zvodov alebo lne stred a koniec, plus bavlna do boxu a to je všetko :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

winco: Komplet cely vyfuk je dost draha sranda :) A zase nerad by som bol aby mi to hucalo za usami ... Nasiel som aj jednu firmu co robi zvody na RC + aj komplet vyfuk , ale len samotne zvody vyjdu na 500€ takze dakujem pekne :)

V boxe mam nejaky sportovy filter,netusim co je to ale za znacku, uz tam bol ked som auto kupil ...

Rejty: Necham to asi vsetko tak ako to je , maximalne nasetrim na ten chip :)

Nejake slubene fotky .... ( neskor doplnim dalsie )

p7kpia.jpg

By ericc64 at 2012-08-06

p5kpia.jpg

By ericc64 at 2012-08-06

p4kpia.jpg

By ericc64 at 2012-08-06

p6kpia.jpg

By ericc64 at 2012-08-06

[upravil dne 6/8/12 20:02 od ericc64]

[upravil dne 6/8/12 20:03 od ericc64]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...