Tom_206 Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 Taky si myslím...čím nižší, tím je to hezčí A na praktičnost se nehraje Jezdím trapně vysoko, se snížením 7cm jsem 10cm od země a nedělá mi to problém, zajedu si kam se mi zachce - je to jen o zvyku Citovat
ericc64 Odesláno 18. červenec 2012 Autor Odesláno 18. červenec 2012 Po celodennom buchani , trieskani, podvozok nahodeny Spravili sme uz rovnu aj tu zadnu napravu ... By ericc64 at 2012-07-18 Vysledok: By ericc64 at 2012-07-18 By ericc64 at 2012-07-18 Zajtra s tym zbehnem na geometriu a finito Poriadne som sa na tom este nebol odviest, ale ten kusok co som isiel , tak paradicka Cakal som ze to bude tvrdsie , je to akurat Spokojnost Citovat
pipistrel Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 tom206 mi zobral pismena z klavesnice je to Citovat
shark734 Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 na toto sa da povedat len jedno: KRASA aj ja chcem [upravil dne 18/7/12 21:10 od shark734] Citovat
winco Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 máš to fajne dobre to vyzera a s tymi atlantisami konečna parada a ja som ti písal že to bude makačka vyraziť ten zadok Citovat
ericc64 Odesláno 19. červenec 2012 Autor Odesláno 19. červenec 2012 Som rad ze sa paci Pri prvom pokuse vytiahnut to torzku sme v nej zlomili 5 srob, ktory bol na barane , skusali sme to baranom ... Ostal tam , takze dalsia robota navyse ... Vytahovakom sme chceli ten zlomeny srob vytiahnut a zlomili sme aj vytahovak a ostal tiez v torzke , no komedia ... Napokom sme tu torzku asi 30cm dlhou, hrubou tyckou vybuchali ... Islo to celkom v pohode Ten baran bol na to slaby ... Horne loziska na povodnych tlmicoch boli uz skoro K.O, objednali sa nove . Vrchne \" salky \" boli v poriadku, takze sa pouzili tie , poskladalo sa a nahodilo ... Vymenil sa aj olej v prevodovke , at mam pokoj a viem ze je tam novy ... Na geometriu idem zajtra rano , zrovna je akcia za 20€ ... Citovat
winco Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 no tak ja som to hend bral asi 10kg kladivom a roxorom :D jedna išla celkom v pohdoe ale druha nešla vobec nevim či som ti písal ale vo vlakne to asi mám spomenute ako sme ju nakoneic dostali von nooooo a prečo ideš na geometriu ak sa smiem spýtať??? ak sa bojiš že si neičo pokašlal pri vymene tak sa neboj geometria ostala nedotknuta, ale ak hceš tak choj na kontrolu ale podla mňa je to uplne zbytočne ak si teda nemal problemy aj pred vymenou podvozku Citovat
ericc64 Odesláno 19. červenec 2012 Autor Odesláno 19. červenec 2012 Tusim ze som to necital ako si ju dostal von, nepamatam si Neviem ci treba ist na geometriu ci nie , nemal som problem ani predtym , ale myslel som kedze bol cely tlmic dole , ze si to dam skontrolovat ... Kedze ale hovoris, ze geometria by mala byt nedotknutelna , tak neviem .... Ale pojdem tam zajtra aj tak , tych 20€ ma nezabije a viem ze to bude 100% dobre a budem mat pokoj na dusi Citovat
winco Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 no pre pokoj na duši choj skusiť ale geometria sa nezniči kedže si nič rameno neohol a ani tyčku riadenia nie no a tu jednu strnau sme vytlkli tak že najskor vela WDčka, pak staru brzdovku, a nakoniec sme to nahriali a to tak že sme stau špiralu z konvice napojili priamo na 220V chytili do kombinačiek a gumove rukavice, jeden priložil na tehlicu a druhy tlkol do torzky :D až sa špirala nezačala roztápať a pak to povolilo našťastie Citovat
ericc64 Odesláno 19. červenec 2012 Autor Odesláno 19. červenec 2012 Jo, bude sa mi lepsie zaspavat Hej hej, uz si spominam s tym nahriatim To musela byt este vacsia \" zabava \" ako sme mali my Ja som ich nemal az tak brutalne zahrdzavene , cize to islo v pohode Len nastriekali WD, vytrieskali a bolo Ale 2x by sme to robit uz nechceli aj tak Citovat
winco Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 no ja namojom aute by som to robil ešte raz kludne lebo už to je všetko povolene a ja som to robil na 13 ročnom aute a dovezeneho boh vie od kial :-P Citovat
lacek206 Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Pekné to je o kelko si to presne drbol dole ? nemeral si to ? Citovat
ericc64 Odesláno 19. červenec 2012 Autor Odesláno 19. červenec 2012 Veru ze som to nemeral Tak ani netusim o kolko to islo dole ... Citovat
ericc64 Odesláno 24. červenec 2012 Autor Odesláno 24. červenec 2012 winco: To mas pravdu, teraz by sa to uz robilo jedna radost, kedze ide uz vsetko lahko ... Vsade sme natlacili vazelinu , at to zase nezahrdzavie ... lacek206: Len tak som meral a vpredu to mam od zeme cca 12 cm ... Od prahov vpredu cca 10 cm ... Kristýnka: Dakujem Dnes mi dosiel kryt na baterku ... Nastriekal som aj vycko z nadrzky na ostrekovac a trochu som celu motorovu cast vycistil .... Uz to vyzera podla mojich predstav Chyba mi tam uz iba cervena rozpera ( je v plane ) ... By ericc64 at 2012-07-24 [upravil dne 24/7/12 12:15 od ericc64] Citovat
John Odesláno 24. červenec 2012 Odesláno 24. červenec 2012 Krásně posazený dole moooc pěkný A celek samozřejmě nádhera jedno z nej RC co tu je Citovat
ericc64 Odesláno 24. červenec 2012 Autor Odesláno 24. červenec 2012 John: Dakujem , stale je co vylepsovat Clovek sa nudi , nema co robit , tak vymysla Napadlo ma, co tak RC odlahcit ? Nech to lepsie ide ... Povodny stav : Tak som sa do toho pustil ... Bol som sa na tom previezt no a sanka dole ... Tahat to taha o cosi lepsie ale hlavne to ma teraz brutalny zvuk Kedze teraz uz nema co poriadne tlmit zvuk zo zadneho tlmica , kedze vsetky tapaciri a blbosti su prec , tak to ma vo vnutri nadherny zvuk Samozrejme trosku plechovy , ale inak super ... By ericc64 at 2012-07-24 Tak mi to nedalo , rovno som sedacky vyhodil na poval a budem jazdit bez nich Tak ci tak 90 % casu jazdim sam , 5% dvaja a zvysnych 5% traja ... Teraz maju uz traja smolu Potom som este rozobrat dalsie zbytocnosti ... Finalna foto bude zajtra ... Planoval som kupit tu prednu rozperu, ale otec ze naco kupovat, vyrobime doma Takze pojde sa robit home made rozpera ... [upravil dne 24/7/12 23:20 od ericc64] Citovat
pipistrel Odesláno 24. červenec 2012 Odesláno 24. červenec 2012 dufam ze sa dojdes ukazat do piestan Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.