Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky si myslím...čím nižší, tím je to hezčí :) A na praktičnost se nehraje :) Jezdím trapně vysoko, se snížením 7cm jsem 10cm od země a nedělá mi to problém, zajedu si kam se mi zachce - je to jen o zvyku :papa

Odesláno

Po celodennom buchani , trieskani, podvozok nahodeny :D Spravili sme uz rovnu aj tu zadnu napravu ...

imag0685s.jpg

By ericc64 at 2012-07-18

Vysledok:

imag0687s.jpg

By ericc64 at 2012-07-18

98931718.jpg

By ericc64 at 2012-07-18

Zajtra s tym zbehnem na geometriu a finito :)

Poriadne som sa na tom este nebol odviest, ale ten kusok co som isiel , tak paradicka :) Cakal som ze to bude tvrdsie , je to akurat :)

Spokojnost :cool:

:papa

Odesláno

Som rad ze sa paci :)

Pri prvom pokuse vytiahnut to torzku sme v nej zlomili 5 srob, ktory bol na barane , skusali sme to baranom ... Ostal tam , takze dalsia robota navyse ... Vytahovakom sme chceli ten zlomeny srob vytiahnut a zlomili sme aj vytahovak a ostal tiez v torzke , no komedia :D ... Napokom sme tu torzku asi 30cm dlhou, hrubou tyckou vybuchali ... Islo to celkom v pohode :) Ten baran bol na to slaby ...

Horne loziska na povodnych tlmicoch boli uz skoro K.O, objednali sa nove . Vrchne \" salky \" boli v poriadku, takze sa pouzili tie , poskladalo sa a nahodilo ...

Vymenil sa aj olej v prevodovke , at mam pokoj a viem ze je tam novy ...

Na geometriu idem zajtra rano , zrovna je akcia za 20€ ...

:)

Odesláno

no tak ja som to hend bral asi 10kg kladivom a roxorom :D :D jedna išla celkom v pohdoe ale druha nešla vobec :D nevim či som ti písal ale vo vlakne to asi mám spomenute ako sme ju nakoneic dostali von :D

nooooo a prečo ideš na geometriu ak sa smiem spýtať??? :) ak sa bojiš že si neičo pokašlal pri vymene tak sa neboj geometria ostala nedotknuta, ale ak hceš tak choj na kontrolu ale podla mňa je to uplne zbytočne :) ak si teda nemal problemy aj pred vymenou podvozku :)

Odesláno

Tusim ze som to necital ako si ju dostal von, nepamatam si :)

Neviem ci treba ist na geometriu ci nie , nemal som problem ani predtym , ale myslel som kedze bol cely tlmic dole , ze si to dam skontrolovat ... Kedze ale hovoris, ze geometria by mala byt nedotknutelna , tak neviem .... Ale pojdem tam zajtra aj tak , tych 20€ ma nezabije a viem ze to bude 100% dobre a budem mat pokoj na dusi :)

Odesláno

no pre pokoj na duši choj skusiť :D ale geometria sa nezniči kedže si nič rameno neohol a ani tyčku riadenia nie :)

no a tu jednu strnau sme vytlkli tak že najskor vela WDčka, pak staru brzdovku, a nakoniec sme to nahriali a to tak že sme stau špiralu z konvice napojili priamo na 220V chytili do kombinačiek a gumove rukavice, jeden priložil na tehlicu a druhy tlkol do torzky :D :D až sa špirala nezačala roztápať :D a pak to povolilo našťastie :D

Odesláno

Jo, bude sa mi lepsie zaspavat :D

Hej hej, uz si spominam s tym nahriatim :D To musela byt este vacsia \" zabava \" ako sme mali my :) Ja som ich nemal az tak brutalne zahrdzavene , cize to islo v pohode :) Len nastriekali WD, vytrieskali a bolo :) Ale 2x by sme to robit uz nechceli aj tak :D

Odesláno

winco: To mas pravdu, teraz by sa to uz robilo jedna radost, kedze ide uz vsetko lahko ... Vsade sme natlacili vazelinu , at to zase nezahrdzavie ...

lacek206: Len tak som meral a vpredu to mam od zeme cca 12 cm ... Od prahov vpredu cca 10 cm ...

Kristýnka: Dakujem :super

imag0753b.th.jpg

Dnes mi dosiel kryt na baterku ... Nastriekal som aj vycko z nadrzky na ostrekovac a trochu som celu motorovu cast vycistil .... Uz to vyzera podla mojich predstav :) Chyba mi tam uz iba cervena rozpera :D ( je v plane ) ...

imag0714o.jpg

By ericc64 at 2012-07-24

imag0728v.th.jpg imag0757h.th.jpg

[upravil dne 24/7/12 12:15 od ericc64]

Odesláno

John: Dakujem , stale je co vylepsovat :)

Clovek sa nudi , nema co robit , tak vymysla :D Napadlo ma, co tak RC odlahcit ? Nech to lepsie ide ...

Povodny stav :

imag0759u.th.jpg

Tak som sa do toho pustil ... :)

imag0763w.th.jpg

Bol som sa na tom previezt no a sanka dole :) ... Tahat to taha o cosi lepsie ale hlavne to ma teraz brutalny zvuk :o:potlesk Kedze teraz uz nema co poriadne tlmit zvuk zo zadneho tlmica , kedze vsetky tapaciri a blbosti su prec , tak to ma vo vnutri nadherny zvuk :) Samozrejme trosku plechovy , ale inak super ...

imag0765y.jpg

By ericc64 at 2012-07-24

Tak mi to nedalo , rovno som sedacky vyhodil na poval a budem jazdit bez nich :D Tak ci tak 90 % casu jazdim sam , 5% dvaja a zvysnych 5% traja ... Teraz maju uz traja smolu :D

Potom som este rozobrat dalsie zbytocnosti ...

imag0766m.th.jpg

Finalna foto bude zajtra ...

Planoval som kupit tu prednu rozperu, ale otec ze naco kupovat, vyrobime doma :) Takze pojde sa robit home made rozpera ...

[upravil dne 24/7/12 23:20 od ericc64]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...