Buback Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 ... Dnes sa objednali sviecky ( NGK ) , zajtra sa nahodia ... Se koukam ze jsi objednaval NGK svicky, ja je puvodne chtel taky. Ale po procitani anglickych for jsem koupil BOSH SUPER+. Bylo tam hodne psano o problemech s rampou kdyz pouzivas NGK :/ Navic prej Peugeot vydal prohlaseni at nepouzivame NGK, ale nevim co je na tom pravdy,bo jsem to nikde nevidel kazdopadne at se Tobe problemy vyhnou Citovat
Rejty Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 NGK R jsme měl a vymenil:) neklidny volnobeh no..jinak nic Citovat
ericc64 Odesláno 29. červen 2012 Autor Odesláno 29. červen 2012 safi1 Uvidim, keby mi chceli dat toj 60€ , tak to radsej strhnem na mieste ... lacek206 11cm ? Som to meral ma to 25cm Tom_206 Paci sa to aj mne , necham to tak , uvidim dokedy ... Rejty Nespozoroval som ziadny rozdiel, ked som tam tie NGK nahodil ... Buback Asi si ma zariekol, RC uz stoji 4dni nepojadzne ... :myslim:roll:nevim Napisem v skratke o co ide ... Auto sa kupilo v januari , vsetko bolo v poriadku , jazdilo sa ... V marci proste z nicoho nic zacalo strajkovat , jednoducho zhasol motor . Bud s nim pocas jazdy cukalo, triaslo alebo zhasol uplne ... Zistili sme ze to robi cidlo klukovej hriadele ... Vymenilo sa a opat auto islo normalne ... az doteraz ... Niekedy min. tyzden sa to zacalo prejavovat znova , z nicoho nic ma auto nechalo na ceste , zhasol motor a nie a nie nastartovat ... Presne rovnake priznaky ako predtym s tym cidlom ... Tak sme objednali zase nove , vymenilo sa a zase islo auto normalne ... Bohuzial ale asi len 2 dni a opat auto stalo ... To uz bolo teraz v pondelok tusim ... Auto ma nechalo v meste , musel ma prist otec odtiahnut, komedia Hovorime si kur** sak tie cidla nemozu tak odchadzat predsa ... Vsimol som si , ze ma ale auto nechalo vzdy par km po tom ako som natankoval ! ... Tak sme mysleli ze nejaky problem s palivom ... co sa rozobralo : Cerpadlo z nadrze - vsetko ciste, sitko v poriadku Pozerali sme tlak - v poriadku - 3,5 atmosfery ci kolko Prefukovali sme hadicky - v poriadku ... Vyzeralo to vsetko v poriadku ... Potom sme zistili, ze to musi byt niekde v elektronike , pretoze streky nedavali benzin .. nieco to blokovalo ! asi riadiaca jednotka alebo co ... Odpojili sme aj riadiacu jednotku, ci nie su konektory nejake zahrdzavene, zaoxidovane alebo nieco .. vsetko v poriadku ... Potom som si precital, ze ste tu pisali ze tie NKG su na hovno , tak sme ich zamenili za stare sviecky ( BERU Ultra ), nepomohlo ... Napokom, cirou nahodou sa zistilo, ze ak motor bezal, stacilo sa trochu dotknut konektrora , na tom posranom cidle klukovej hriadele a stratilo to kontakt a motor zhasol ... Tak sme si mysleli ze sme chybu uz odstranili auto sa tvarilo ze ide zase ako ma ... Isiel som do mesta a tam ma to zase nechalo Tak zase odtiahnut domov , citil som sa ako v starej skodovke Tak sme hladali dalej , uz zufaly co tomu je .. Na nic sme neprisli ... Tak sme auto odtiahli do jedneho servisu, ze nech to napoji na PC ... Napojilo sa ... Vyhodili 300 chyb, kedze sme mali vsetko mozne odpojene ,, Chyby sa vymazali ... Vsimli sme si ale, ze ukazovalo nejaku chybu s zapalovacou cievkou ... Motor bezal , pohli sme s konektorom na tej cievky a motor zhasol zase !!! Kur*a dalsi zly konektor ci co ? Tak sa vycistil aj ten konektror , trochu sme sa snazili postlacat piny , aby to malo lepsi kontakt a voala ... Motor uz nezhasinal ... Tak ze opravene, super ... len posrane konektory ... Mysleli sme si Ideme zo servisu a dalsi problem , auto nechce tahat ! Vobec nechce ist do otacok ... Prisli sme domov , auto zase rozoberali ... Skusili sme zase vymenit sviecky , nove , stare .. nic ... Mali sme vonku aj skrtiacu klapku ... nic .. vyzera na pohlad dobre ... Precistli sme vsetky mozne konektory .,, nic ... Potom sme nasli jednu len povytiahnutu hadicky na podtlak ,, tu sme zastrcili ... nic ... auto furt nechce poriadne ist .... Ci sme tam nieco posrali, ked bolo vsetko mozne vonku Ale kontrolovali sme vsetko 50x krat ,, a vsetko je tam kde ma byt ... Alebo mi nieco blokol na riadiacej, ked bolo auto na tom PC ... Pretoze dovtedy aj ked auto zhasinalo , cukalo, ale ked islo, tak tahalo normalne ... Nevieme ... Uz sme z toho zufaly ... Nevieme uz co s tym ... Chystam sa s tym zase na PC , ci nieco vypise, nejaku chybu ci nie ... Objednali sme aj original z Peugeotu pre istotu nove sviecky ( netusim sice akej budu znacky ) ... Komedia proste Cize momentalne je auto v stadiu pojazdnosti tak na 30% ist ide , ale obehne ma aj felicia Dnes mi dosli nove svetla , tak sa nahodili , vyzeraju dobre ... Ked auto nejde , nech aspon vyzera :D:D By ericc64 at 2012-06-29 Zatim vsetko, ked budem vediet nieco nove , dam vediet ... Pripadne nejake napady , co by mohlo byt zle ? Citovat
lacek206 Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Svetlá super k tej farbe seknú a k tej závade len toľko že jednoznačne do origo servisu Peugeot za elektrikárom a nech to napiche na diagnostiku...tá by mala odhaliť viac a nie na všakovaké uni diagnostiky...jedine PP2000 odhalí všetko a zistí závady... Citovat
Tom_206 Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 tyhle světla jsou snad nejhezčí, co se dělají jako tuning světla na 206 Perfektní Citovat
Rejty Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 tohle bude neco se zapalovanim....pocitam rampu nebo tak:) Citovat
winco Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 dovolim si oponovať nejhezčí su tie čo ma rejty ale tyhle su hned za nimi a to len preto lebo ten biely pasik nemaju po clej dlžke ale inak su super taky som and nimi uvažoval niekedy že kupim tie laebo došetrim na tie čo ma rejty nebo MaraRC (rovnake ako rejty len prehodene biele s červenym) Citovat
ericc64 Odesláno 29. červen 2012 Autor Odesláno 29. červen 2012 lacek206 Ved ak na nic este neprideme, objednam sa asi orig. do Peugeotu , aj ked tam to bude asi palica Tom_206 Povodne som mal objednane ine, tie co ma Rejty , tie sa mi pacia viac ... ale v dvoch e-shopoch mi povedali ze uz sa nedaju objednat , ze uz sa nevyrabaju, tak neviem co je na tom pravdy Kupil som teda tieto , tieto su tiez fajn ... Rejty Zeby , je to mozne ... pockam este na tie sviecky , aj ked na 90% to nimi nebude ... Mozno ze tam je stale nejaky zly konakt na nej , kedze tam ten konektrol blbol ... winco Hej suhlasim, ako som spominal vyssie ,, tie co ma Rejty sa mi pacia najviac, tie su podla mna NAJ , no ale co uz Citovat
olle72 Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 Jak uz Ti tu nekdo psal.Mels jsi tam dat svicky co tam patri,v originalni krabicce Ti prodaji Boschky za 300 kc,- ktery se daj sehnat za 100,-To jen tak pro info.Nejspis jsi oddelal rampu.Sice uz RC nemam,bohuzel,ale mel jsem ho 5 let,tak jsem si snim uzil dost radosti.Jen takova mala rada.davej tam jen to co tam ma byt.Takovy ty tuning veci,ktery jdou do jinejch aut,tady moc nepouzivej.Udela to vic skody nez uzitku.Ver mi co rikam.Taky jsem na to musel prijit.Jinak auto mas hezky.Taky jsem mel cerveny;) Citovat
ericc64 Odesláno 1. červenec 2012 Autor Odesláno 1. červenec 2012 Ziadne \" tuning \" veci a podobne sa do auta nedavaju ... A tie NGK sviecky zase neboli hociake, ale orig. na moj motor : RFK (EW10J4S) ... Takze moc tomu neverim, ze by tie sviecky tu rampu odpalili , este k tomu ked par dni som na nich behal uplne normalne, ziadny rozdiel som nespozoroval ... Ale tak mozne je vsetko Citovat
ericc64 Odesláno 9. červenec 2012 Autor Odesláno 9. červenec 2012 Auto uz ide od piatku ... Bol som na PC a ukazovalo zase ze je zle cidlo \" predzapalu \" alebo ako to nazvat ... Nemenilo to predzapal, tym padom to nechcelo tahat ... Samozrejme cidlo bolo dobre , blbol zase konektor iba .. oprava za 2min doma ... To su vsetky konektory na Peugeote take labilne ci co ? Su tam nejake madove kontaky alebo co ... Aj chlapik v servise hovoril , ze ked tie konetory viac krat odpijite, tak ze potom s tym byva problem a kedze my sme mali vsetko odpojene 10x a zapojene , asi to tak je ... Ale hlavna vec ze to uz ide a mam taky pocit ze auto ide este lepsie ako predtym Ostal mi RC znak , ktory som strhol zo zadu . Rozmyslal som kde ho dat , napokom som nasiel dobre miesto By ericc64 at 2012-07-09 By ericc64 at 2012-07-09 A nastriekal som na cerveno aj odmerku na olej , kedze bola zelena, mi tam spatila By ericc64 at 2012-07-09 zatim vsetko ... Cakam stale na ten podvozok, uz je tomu mesiac ... Zevraj by mal byt zaciatkom bud. tyzdna , som zvedavy ... Citovat
ericc64 Odesláno 17. červenec 2012 Autor Odesláno 17. červenec 2012 Konecne podovozok doma ... Uz len nahodit ... By ericc64 at 2012-07-16 Citovat
Tom_206 Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 parádní podvozek Doufám, že to sešroubuješ úplně na doraz Citovat
ericc64 Odesláno 17. červenec 2012 Autor Odesláno 17. červenec 2012 Moja predstava ,ako by to malo vyzerat je asi takato: By ericc64 at 2012-07-16 Citovat
Cinicman Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 to bude ina kava ako tvoje Moje je teraz tak akurát... možno časom nejakých pár desiatok cm ešte pôjde dolu... Citovat
Kristýnka Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 Tvá představa, jak by to mělo být nízko je super!!!Když už je to přehnaný, tak nic moc a za další je to nepraktický.Budeš to mít nádherný!!! Citovat
ericc64 Odesláno 17. červenec 2012 Autor Odesláno 17. červenec 2012 Nizsie to urcite nepojde , kedze my tu mame rozje**** cesty Uz takto to bude dost nizko , budem si na to musiet zvyknut, hlavne davat pozor kde sa parkuje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.