Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jsem zvědavej, jak ti ta bílá vydrží na tom znaku, protože já to dělal taky, ale navíc jsem ten základ (chromový, z výroby) obrousil, odmastil a až pak stříkal černou matnou na plasty, a po pár dnech se mi to začlo odlupovat :bojim:grr

Odesláno

To som teda zvedavy aj ja :) Ja som nebrusil nic, iba znak ocistil a nastriekal :) Vyhoda Plasti Dipu samozrejme je, ze ked sa to bude odlupovat, strhnem to cele a znak je ako novy , chromovy :)

Odesláno

pokud chcete aby se to neloupalo tak to obrušte, stříkněte základem na plasty, na to hned plnič, ten nechce uschnout, přebrustě aspon p800 a stříkněte barvou a nebude se vám to loupat, já takto lakoval chrom na felicii na masce a už mi to drží 2 roky.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Vidis to, to ma ani nenapadlo :D:D

Ak pojde vsetko podla planu , podvozok sa bude objednavat cca v polke Juna ... Kdesi cosi som uz pozeral, najlepsie mi zatial vychazda ten stelovak Weitec ... Mam ale dotaz ...

Pokazde ked sa budem s nim hrat , cize napr davat dole, hore , tak sa rozsteluje geometria ? :myslim Cize keby podvozok nahodim , auto znizim podla potreby , pojdem na geometriu ... Pride zima, auto dam zase hore , tak musim ist zase na geometriu ci nie ?

Odesláno

Neviem ... Na viacerych foram som cital, ze pokial proste hybes s podvozkom hore, dole, tak sa rozsteluje geometria . Tiez si myslim ze je to blbost, preto sa pytam :myslim

Odesláno

s geometrií ti to neudělá nic. Za poslední 2 tejdny jsem to dával nahoru a dolu a je všechno OK ;) Na kolik vyjde Weitec ? Já mám teda JOM a jsem spokojenej :)

Odesláno

Tak potom je to v poriadku ...

Co som len tak narychlo pozeral :

Jom - 250€

V-Maxx - 350€

Supersport - 400€

Weitec - 500€

KW V1 - 700€

Ked je to nove, kazdy je spokojny ... Na JOM , TA Technix a podobne lacne nadavali po chvilu , ze to odchaza po 10-20tis km ... Par ludi pisalo ze im odisiel aj Weitec po 20 tis km ( vytiekli tlmice ) ... Takze 100 ludi, 100 nazorov ...

Kupit nieco normalne bude asi problem :bojim a 700€ za KW je uz dost draha sranda :( ... Preto sa pravdepodobne rozhodnem pre \" stred\" Weitec ... Hadam to nieco vydrzi :roll

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes som si doniesol toto :)

imag0365c.th.jpg imag0367l.th.jpg imag0368y.th.jpg imag0369j.th.jpg

BBS RX505 8Jx18´´ H2 ET10 s 225/40/18 strieknute na bielo... Bohuzial pasovat nepasuju podla planu :D ...

Po 1. vytrcaju hodne s blatnikov , v predu este viac ...

Po2. v predu ani nevojdu uplne, pri zatoceni volantu uz guma skre o vnutorny blatnik ...

Co teraz ? Je mi ich luto predat :bojim ... To suchanie by sa dalo pravdeopodobne vyriesit kupou 205/40/18 :myslim Samozrejme s tym vytrcanim z blatnikom by som asi nespravil nic . ET 10 robi svoje ... Aj ked par mm by tie 205/40 gumy pomohli, lebo teraz vytrca este samotna guma z disku ...

Obujem vobec tie 205/40/18 na ten disk ? 8Jx18 ?

Alebo sa na ne vykaslat a posunut ich dalej ... :roll

[upravil dne 7/5/12 19:17 od ericc64]

Odesláno

UZSÍ GUMU:) 205/40..TO SOU 18\"...přehnaný..já přemýšlel na 18\" od jednoho člena tady...Bellliny sem chtěl:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...