Tom_206 Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Jestli chceš stavitelnej podvozek a za levno, tak kup TA Technix, jsou na něj dobrý reference a je vcelku kvalitní a vydrží. Na netu se dá koupit od 4700 Kč Weitec nebo KW jsou sice cenově úplně jinde ale ta kvalita za to stojí Citovat
safi1 Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Krasna 206 a este lepsie je to ze to je RC zavidim Zadne LED svetla co mas vybrate odporučam mam ich tiez a neni snimi ziadny problem...Obiednaval som ich z tej istej stranky ako ty... Tento typ svetiel nema ziadny problem to skor tie druhe:) ale to je uz na tebe ci ich kupis alebo nie Podvozok Weitec HM volba dobra mam ho tiez odporučeny len ta cena 550 euro noo ale tak dufam ze do leta alebo po LETE bude na aute S foliu HM no neviem ale aj by somt o skusil ale ked ono ta tvoja 206 RC je krasna:))) aj bez tej folie Len tak dalej :) [Edited on 28/3/12 17:58 by safi1] [Edited on 28/3/12 17:59 by safi1] Citovat
Frozz Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Souhlasím, že tyhle nádherný nejnádhernější kola dát na zimu je škoda. Já bych je dal do bílé, s tou červenou to bude brutální kombinace, jednou jsem to viděl na fotce a nemohl jsem se vynadívat :-). Střechu na bílo určitě NE-E, bude to pak zbytečně přitahovat pozornost, když už, tak na černo, aby se trochu ztratila - není na ní nic hezkého a neobvyklého, aby musela být středem pozornosti. Brzdiče červené nebo černé, pokud budou kola bílá. Tak hodně zdaru Citovat
Kristýnka Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 ... ked som ho kupoval tak na SVK boli k dispozici iba 2 kusky , tento cerveny a strieborny... ...Auto bolo kupene v Pezinku ... [upravil dne 28/3/12 05:58 od ericc64] kristynka citaj Omlouvám se, přehlídla jsem to:-)...jinak autíčko nech tak jak je,je stylové bez úprav!!! Citovat
ericc64 Odesláno 28. březen 2012 Autor Odesláno 28. březen 2012 Tom_206: Podvozky som pozeral : KW, Weitech , Supersprint , TA Technix , JOM ... Najradsej by som isiel aspon do toho Weitechu , uvidi sa kolko bude € ... To je este teraz zavcasu riesit ... safi1: Hovoris ze tie tvoje svetla funguju zatial spolahlivo ? Uvidim este ci pojdem do nich ci nie ... Frozz: Ja si nemozem pomoc , ale tie terajsie Dezenty sa mi pacia viac Mala ukazka ... http://www.edisk.cz/stahni/67070/44444.avi_1.56MB.html Takze ak pojdu kolesa na bielo, tak pravdepodobne tieto Dezenty ... Kristýnka: Nakoniec tam asi teda ziadne upravy nepojdu , okrem asi bielych kolies + mozno tie Led svetla ... Akurat som objedal par veci , co som planoval ... 4 sada, Kryty na ventilky - Červené hranaté 4 pár Autožiarovka 12V - W5W/ 1x LED - Biela - 1 ks Autoanténny prut - PILOT SPILLO - Čierny 2 ks Podložka pod ŠPZ - Plastová, čierna 1 pár Autožiarovka 12V - H7 PX26D 55W + 90% OSRAM Night Breaker Plus 1 pár Repro 165mm 2-pásmové - PIONEER TS-G1712i (170W) Ked to pride, pojde sa to nahodit ... Zajtra sa budu natierat brzdy na cerveno ... Citovat
safi1 Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 No si sa rozbehol celkom drzim palce v tych upravach Mam taku istu farbu ako ty Svetla svieta dobre ziadny problem a uz ich tam mam vyse roka Weitec je ze vraj dobry podvozok tiez sa ho chystam kupit ako som pisal ten vyskovostavitelny Tak drzim palce svetla odporučam Citovat
ericc64 Odesláno 28. březen 2012 Autor Odesláno 28. březen 2012 Pokial Weitec , tak tento : http://www.weitecshop.de/index.php?page_id=product_single_view&sort=_&product_id=43996&mg=26&pg=160&page=1 Tvoje vlakno mam precitane, pekne pekne Porozmyslam nad tymi svetlami ... Chcem toho moc veci naraz a malo penazi , takze nieco musi pockat Svetla az tak nesuria ... Citovat
safi1 Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Ano ano presne ten mam aj ja v plane mal som ho doporučeny je este ako tak za normalne peniaze ale to kupim az ked budem mat tie peniaze ale uz pomaly setrim Diky som rad ze sa pači moj BLESK Citovat
ericc64 Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 Brzdy hotove ... Nestriekal som ich sprejom , nemam s tym dobre skusenosti, aj ked bol original sprej na brzdy , vydrzalo to tak 1 rok, po zime to islo dole Brzdy tak ako aj na predoslom aute, som pekne natrel stetcom hustou syntetickou farbou ... Vyzera to dostacujuco a vydrzi to 2-3 roky Nejake foto ... Ja som spokojny Kym farba schla , rozobral som pedale a riadiacu paku ... Boli uz dost doskrabane , hlavne paka, tak som sa inspiroval tu od kolegu, ktory ju lestil .... Vrtacku , kotuc a pastu som mal doma , takze som sa pustil do toho ... Foto po lesteni az zajtra, momentlane to schne ... Striekol som to priehladnym lakom ... Dnes mi volali z e-shopu, zajtra by uz mali dorazil vecicky co som objednal ( okrem anteny ) , takze cez vikend sa bude nahadzovat [upravil dne 29/3/12 20:31 od ericc64] Citovat
Pechy Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Na těch Atlantisech to RCčko vypadalo 100x líp :-) Citovat
pipistrel Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 pripojim sa k ostatnym ale mne sa tiez viac pacia origo kolesa. tieto co mas su take nevyrazne \"lacno\" vyzerajuce. Citovat
wojtěch Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 ty dezenty vypadají divně, ty nechej na zimu... dej na léto atlantisy Citovat
Tomajda_406 Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 jak píšou ostatní dej ty dezenty na zimu a ty atlantisy dej do bílý na léto a bude to super Citovat
ericc64 Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 To iba mne sa tie Dezenty pacia ? Ked ale hovorite vsetci ze tie origo su krajsie a lepsie pasuju , asi ich teda neskor prehodim ... Aj ked je pravda, ze na tejto foto vyzeraju dobre Citovat
Tomajda_406 Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 tobě tam chybí na středech ty lvíčci nebo se mi to jen zdá? Citovat
ericc64 Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 Ano, v strede nieje nic , ziadny lev .. disk je v strede plny ... Citovat
Cinicman Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Tie Dezenty sú fajn... žena ich má na Twingu v 14\"... :D Ja som tiež za atlantisy. Sú to jedny z najkrajších diskov na puga vôbec... Citovat
ericc64 Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 Pojdu tam teda zase Atlantisy ... Ja som ani netusil, ze tam ten znak leva ma byt v strede disku Cize mne tam chybaju , kupil som to uz take ... Citovat
Tomajda_406 Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 já jsem si říkal že tam něco chybí až tam budou ty lvi tak to bude vypadat ještě líp Citovat
pipistrel Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 a takto musi byt nalepeny nad ventilkom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.