Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jestli chceš stavitelnej podvozek a za levno, tak kup TA Technix, jsou na něj dobrý reference a je vcelku kvalitní a vydrží. Na netu se dá koupit od 4700 Kč ;)

Weitec nebo KW jsou sice cenově úplně jinde ale ta kvalita za to stojí :)

Odesláno

Krasna 206 a este lepsie je to ze to je RC zavidim :)

Zadne LED svetla co mas vybrate odporučam mam ich tiez a neni snimi ziadny problem...Obiednaval som ich z tej istej stranky ako ty... Tento typ svetiel nema ziadny problem to skor tie druhe:) ale to je uz na tebe ci ich kupis alebo nie :)

Podvozok Weitec HM volba dobra mam ho tiez odporučeny len ta cena 550 euro noo ale tak dufam ze do leta alebo po LETE bude na aute :)

S foliu HM no neviem ale aj by somt o skusil ale ked ono ta tvoja 206 RC je krasna:))) aj bez tej folie :)

Len tak dalej :) :):papa:o

[Edited on 28/3/12 17:58 by safi1]

[Edited on 28/3/12 17:59 by safi1]

Odesláno

Souhlasím, že tyhle nádherný nejnádhernější kola dát na zimu je škoda. Já bych je dal do bílé, s tou červenou to bude brutální kombinace, jednou jsem to viděl na fotce a nemohl jsem se vynadívat :-).

Střechu na bílo určitě NE-E, bude to pak zbytečně přitahovat pozornost, když už, tak na černo, aby se trochu ztratila - není na ní nic hezkého a neobvyklého, aby musela být středem pozornosti.

Brzdiče červené nebo černé, pokud budou kola bílá.

Tak hodně zdaru :papa

Odesláno
... ked som ho kupoval tak na SVK boli k dispozici iba 2 kusky , tento cerveny a strieborny...

...Auto bolo kupene v Pezinku ...

[upravil dne 28/3/12 05:58 od ericc64]

kristynka citaj

Omlouvám se, přehlídla jsem to:-)...jinak autíčko nech tak jak je,je stylové bez úprav!!!

Odesláno

Tom_206: Podvozky som pozeral : KW, Weitech , Supersprint , TA Technix , JOM ...

Najradsej by som isiel aspon do toho Weitechu , uvidi sa kolko bude € ... To je este teraz zavcasu riesit ...

safi1: Hovoris ze tie tvoje svetla funguju zatial spolahlivo ? Uvidim este ci pojdem do nich ci nie ...

Frozz: Ja si nemozem pomoc , ale tie terajsie Dezenty sa mi pacia viac :) Mala ukazka ...

http://www.edisk.cz/stahni/67070/44444.avi_1.56MB.html

Takze ak pojdu kolesa na bielo, tak pravdepodobne tieto Dezenty ...

Kristýnka: Nakoniec tam asi teda ziadne upravy nepojdu , okrem asi bielych kolies + mozno tie Led svetla ...

Akurat som objedal par veci , co som planoval ...

4 sada, Kryty na ventilky - Červené hranaté

4 pár Autožiarovka 12V - W5W/ 1x LED - Biela -

1 ks Autoanténny prut - PILOT SPILLO - Čierny

2 ks Podložka pod ŠPZ - Plastová, čierna

1 pár Autožiarovka 12V - H7 PX26D 55W + 90% OSRAM Night Breaker Plus

1 pár Repro 165mm 2-pásmové - PIONEER TS-G1712i (170W)

Ked to pride, pojde sa to nahodit ...

Zajtra sa budu natierat brzdy na cerveno ...

Odesláno

No si sa rozbehol celkom drzim palce v tych upravach :) Mam taku istu farbu ako ty :D

Svetla svieta dobre ziadny problem a uz ich tam mam vyse roka :)

Weitec je ze vraj dobry podvozok tiez sa ho chystam kupit ako som pisal ten vyskovostavitelny :)

Tak drzim palce svetla odporučam :):papa

Odesláno

Ano ano presne ten mam aj ja v plane mal som ho doporučeny je este ako tak za normalne peniaze ale to kupim az ked budem mat tie peniaze ale uz pomaly setrim :)

Diky :) som rad ze sa pači moj BLESK :D

:papa

Odesláno

Brzdy hotove ...

Nestriekal som ich sprejom , nemam s tym dobre skusenosti, aj ked bol original sprej na brzdy , vydrzalo to tak 1 rok, po zime to islo dole :(

Brzdy tak ako aj na predoslom aute, som pekne natrel stetcom hustou syntetickou farbou ... Vyzera to dostacujuco a vydrzi to 2-3 roky :)

Nejake foto ...

imag0254kv.th.jpg imag0256o.th.jpg imag0257dx.th.jpg

Ja som spokojny :cool:

Kym farba schla , rozobral som pedale a riadiacu paku ... Boli uz dost doskrabane , hlavne paka, tak som sa inspiroval tu od kolegu, ktory ju lestil ....

Vrtacku , kotuc a pastu som mal doma , takze som sa pustil do toho ...

imag0261r.th.jpg imag0262gi.th.jpg imag0265e.th.jpg

Foto po lesteni az zajtra, momentlane to schne ... Striekol som to priehladnym lakom ...

Dnes mi volali z e-shopu, zajtra by uz mali dorazil vecicky co som objednal ( okrem anteny ) , takze cez vikend sa bude nahadzovat :potlesk

:papa

[upravil dne 29/3/12 20:31 od ericc64]

Odesláno

To iba mne sa tie Dezenty pacia ? :D Ked ale hovorite vsetci ze tie origo su krajsie a lepsie pasuju , asi ich teda neskor prehodim ...

Aj ked je pravda, ze na tejto foto vyzeraju dobre :)

post-40265-14109623096668_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...