Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

P206 autorádio

Recommended Posts

Guest tomasoizo
Odesláno

Čau všiči.Please o radu.Mám ve své 206ce originál autorádio peugeot.Je to Blaupunkt a je na kazety.Uvažuji o rádiu na CD.A chtěl sem se zeptat jestli se dělá origo rádio na CD ale s displejem.Vím že se dělaj na CD ale bez displeje.Displej používaj od pal.PC který já ovšem nemám(mám malý displej s hodinami).Jestli to někdo víte tak napište jestli ho vyráběj a kolik tak stojí.Kdyby byla fotečka bylo by to super.Dík moc.

Odesláno

Když nemáš palubní displej, tak bych se vyprdnul na to tam kupovat origo peugeot radio a koupil bych neco jinýho (kvalitnějšího). Takhle bych to teda udělal já. Samozřejmě pokud bych měl palubní displej, to by byla jiná...

Guest tomasoizo
Odesláno

Díkes za odpověď.Takže rádio na CD je pouze bez displeje používající displej od pal.PC.Chápu to dobře?Ještě jedna věc.Scháním manuál na 206ku v češtině.Nemáte ho náhodou někdo v PDF?

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj prosim Vas ,nahodou vite nekdo jak se znovu aktivuje orig.autoradio v peugeot 206xs?vyndal sem totiz baterii a po nasazeni na kontakty mi na displey u radia ukazuje klicek a vynulovane hodiny samozrejme,divim se ze to nema nejakou trvalou pamet stejne jako tachometr:)

Guest tomasoizo
Odesláno

Nevím jaký máš typ radia ale vypadá to že to nejsou vynulované hodiny ale když je tam klíček tak to asi znamená že to po Tobě chce vložit kód.

Odesláno

vlozit kod

Ahoj no jasny,.to mi doslo ,ale jaksi ho neznam :( nevim kolikrat zmacknout na klici od auta ten cudlik je to nejspis podobny jako kdyz se meni baterka v centralnim klicku.,tak aby fungoval central..se to take musi znova naprogramovat nebo ci co..ps:jo a to radio je original peugeot (blankpunkt) jen kazety.

Odesláno

Pokud jsi odpojil baterku tak se přerušil spoj mezi radiem a BSI jednotku musiš zadat pro znovu aktivování tuším že 4místní kód a vše bude O.K. - a co se tíká ostatních údajů tak ty by měli zůstat . Pokud budeš potřebovat pomoct tak cinkni na tel. 723772063 (Matěj Honza kámoš z Peugeota) řekni že voláš od Milana a on ti helpne.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Je to sice trošku mimo načnuté téma, ale:

Mám P206 s displejem pouze na hodiny a rádio nějaké neorig. SONY na kazety.

Chtěl bych tam neorig. CD/MP3 Pioneer, to ovládat orig. ovládáním pod volantem (pomocí neorig. redukce např. od http://www.stualarm.cz), k tomu ještě navíc pokud možno mít informace na orig. auto displeji, který bych chtěl vyměnit za \"multifunkční\", z důvodu domontování palubního PC.

Je někdo z vás schopný mi říct, jestli je to vůbec technicky proveditelné, aby to cenově nevyšlo jako nové auto?

Odesláno

Neřeknu ti to na stopro ale, myslím si že technicky to proveditelní je, ale typl bych si, že ti to bude dělat paseku. Což se dá u dodělávaných věcí říct.

Odesláno

No,mám neoriginální rádio(Mp3) a chtěl bych použít originální pažoutí ovládání pod volantem. Zjistil sem,že origo rádio je připojený na klasickej ISO konektor a ještě jeden menší. Není ten menší konektor náhodou od ovládání pod volantem a od displeje? a když jo, nevíte někdo jak je to řešený? (je to sériový přenos ovládacích impulsů, nebo jsou tam vyvedený zvláš? kontakty?). Ovládání pod volantem mi přirostlo k srdci,ale ten kazetovej blaupunkt ne :roll

Jo, kód od origo rádia mi vcelku ochotně zjistili u autorizovaného prodejce Peugeotu

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Tazman má skoro stopro pravdu. Ovládání pod volantem je zapojené přes BSI. Jen taky nevím úplně jistě, jestli auta, který nemájí orig rádio + ovládání mají možnost to ovládání dodělat jen tak, nebo by se kvůli tomu musela měnit i BSI. A to bych rozhodně nedělal. Ale stačí se jen na skok zastavit v servisu. Tam to budou vědět (popř. to zjistí a brnknou výsledek).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...