Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim

takze puvodne sem chtel jen vylestit limce na kolech, ale napadlo me nechat opiskovat a hodit treba nejakou barvu, nebo kombinaci barev, dal bych treba komplet cerne, jenze si rikam ze by zanikl ten limec na kolech. Zkuste poradit ci dat nejake navrhy barevnych kombinaci :), kdyz se bude nekomu chtit do Photoshopu uvitam to ;)

post-20846-14109623020833_thumb.jpg

Odesláno

mno to me prijde moc okoukane :D:cool: a hlavne kdyz vidim lesteny limec a cerny stred pokazdy se mi vybavi rsw style a to nemusim :D

[upravil dne 27/3/12 14:41 od bl@cker]

Odesláno

Souhlas se Stuchym...vyleštit límec a zlatej střed :) Dát nějákou pěknou zlatou metalízu, klidně lehce do bronzova :) ....

S černým autem si může dovolit kdejakou kombinaci - nebál bych se ani světle modrý nebo zelená kawasaki nebo nějákou pěknou červenou :)

Odesláno

no popravde dnes sem mluvil s chlapem co to u nej mam a to lesteni by bylo prej utrpeni, tak mi navrhl nastrik chromu na limec, a ten zlatej stred me taky napadla presne jak pise Tom lehce do bronzova, ale u toho chromu mam strach aby se to nezaclo loupat ci tak neco :myslim

[upravil dne 27/3/12 15:24 od bl@cker]

Odesláno

Za mě teda chrom ne... vypadá to divně a koho znám a měl chrom na autě, tak se mu to oloupalo, hold už to není chrom, co bejval dřív :) .... To leštění není utrpení... jednou to vyleští do zrcadla, zalakuješ bezbarvým lakem a máš na čas pokoj. Popřípadě se to dá jednou za čas přeleštit. Jinak kola jsou vyleštit i doma :)

Odesláno

To je ještě dobrá cena, někdo si bere i 2500 Kč za límec, dle velikosti apod.

Pro mě osobně je lepší je vyleštit a nebál bych se toho a zkusil to sám ;) Dělají to lidi běžně, tak proč ne ? :) Ale záleží na tobě.

Jinak ty BBSka na fotkách jsou Top! :)

Odesláno

ale furt me neda spat co to vazne hodit komplet do cerne metly treba? neco podobneho uz sem videl a nevypadalo to tak spatne, hodit na to pak jeste bezbarvej lak . . .. co myslite? a nebo cele tou zlatavou, ala subaru :D

[upravil dne 27/3/12 15:53 od bl@cker]

Odesláno

no jde taky o to ze ted budu lakovat predni naraznik, tak ze bych nechal kola opiskovat a znamej by mi to strikl zaroven do cerne metly ;)

[upravil dne 27/3/12 16:20 od bl@cker]

Odesláno

Jestli je tou černou stříkneš celý, tak ty kola úplně zabiješ, minimálně vyleštit límce, když už je ty kola mají ;)

Za jízdy to bude vypadat jak plecháče a na stojícím autě to bude divný :bojim

Odesláno

1500,- za límec to si děláte legraci ne? Vozte to sem, hromadně... za 500,- mi to připadá drahý, ale 1500,- to je skoro drzost... vlasntě není, když to nekdo platí tak je to OK:bojim :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...