MotoMoto Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Ještě že nechce poradit jak vyndat FAP, ale to příjde až časem.:D Citovat
pipistrel Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 myslim ze uz nebude chciet nic poradit hlavne takymto pristupom Citovat
sidonius1 Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 http://www.naautomobily.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=3493&products_id=53604 Citovat
Antonius Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Nepísal tu niekto o tom, že mu ten sprej na čistenie klímy poškodil ventilátor ??? Čistil už niekto klímu so sprejom a je s tým spokojný ??? Citovat
Haryk Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 tady je to i s videem http://www.hamar.cz/cs/cisteni-a-dezinfekce/10000003-cistic-a-dezinfekce-klimatizace-climpur-valeo-698984-3276426989848.html já tam nastřikal přes půl litru ředěného ajatinu a ventilátor nic neříkal Citovat
jarmyl Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 To jsem psal cca před rokem já TADY. Ale po týdnu se to vzpamatovalo a dodnes funguje. Možná jsem to nenechal dostatečně rozprášit Každopádně to ani po roce nesmrdí, uvidíme v létě. Kdyžtak potom zkusim ten Clim spray , nechá se rozprášit uvnitř a cirkuluje vnitřním oběhem. Citovat
MotoMoto Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 Když se dodrží jistá logická pravidla tak to funguje a pomáhá bezpečně. A pokud se koupí dobrý přípravek. Citovat
sidonius1 Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Já jsem s tím Climem jak jsem dával odkaz spokojený. Funguje prima a je lepší než pěna. Tu už jsem měl, tak můžu porovnávat. Mám od nich už objednáno+ filtr Müller ale čekám ještě na brzdy. Pošlou mi to najednou. Vzal jsem od nich na předek vrtané Zimmermanny. MOC se na ně těším!! Termín dodání prý cca 14 dní.Tak je vyměním rovnou s gumama. Citovat
rct206 Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 skusal som sprej na 307, ale po par dnoch sa \"pach\" vratil... ked som dal klimu kamaratovi na dofukanie a definfekciu - tak bol pokoj. Podla mna tie spreje stoja za hovno. (pre chytrakov: ano vymenil som aj filter a sprej bol jeden pusteny z vnutra kabiny cez okruh a druhy sa nastriekal pod filter z motorovej casti) takze myslim, ze \"tyjo\" ti poradil dobre... a ked nemas nejakeho \"znameno\" v nejakom servise, a myslis ze si urobis vsetko sam, ako s \"pravackou\" tak sa mylis... ale zistis casom. app: s pristupom ktory si nahodil sa cudujem ze ti chalani este nieco poradia.... hold, asi si nieco viac, nez \"my ostatny\", ktory sa dokazu normalne pytat a \"podakovat\" za akekolvek rady a postrehy.... Rada naviac: nainstaluj si servicebox - to bude pre teba biblia... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.