Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To jsem psal cca před rokem já TADY.

Ale po týdnu se to vzpamatovalo a dodnes funguje.

Možná jsem to nenechal dostatečně rozprášit :myslim

Každopádně to ani po roce nesmrdí, uvidíme v létě.

Kdyžtak potom zkusim ten Clim spray , nechá se rozprášit uvnitř a cirkuluje vnitřním oběhem.

Odesláno

Když se dodrží jistá logická pravidla tak to funguje a pomáhá bezpečně. A pokud se koupí dobrý přípravek.

Odesláno

Já jsem s tím Climem jak jsem dával odkaz spokojený. Funguje prima a je lepší než pěna. Tu už jsem měl, tak můžu porovnávat. Mám od nich už objednáno+ filtr Müller ale čekám ještě na brzdy. Pošlou mi to najednou. Vzal jsem od nich na předek vrtané Zimmermanny.:potlesk MOC se na ně těším!! Termín dodání prý cca 14 dní.Tak je vyměním rovnou s gumama.

Odesláno

skusal som sprej na 307, ale po par dnoch sa \"pach\" vratil... ked som dal klimu kamaratovi na dofukanie a definfekciu - tak bol pokoj. Podla mna tie spreje stoja za hovno. (pre chytrakov: ano vymenil som aj filter a sprej bol jeden pusteny z vnutra kabiny cez okruh a druhy sa nastriekal pod filter z motorovej casti)

takze myslim, ze \"tyjo\" ti poradil dobre... a ked nemas nejakeho \"znameno\" v nejakom servise, a myslis ze si urobis vsetko sam, ako s \"pravackou\" tak sa mylis... ale zistis casom.

app: s pristupom ktory si nahodil sa cudujem ze ti chalani este nieco poradia.... hold, asi si nieco viac, nez \"my ostatny\", ktory sa dokazu normalne pytat a \"podakovat\" za akekolvek rady a postrehy.... :bojim

Rada naviac: nainstaluj si servicebox - to bude pre teba biblia... :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...