Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den,mam 407 sw 2.0 hdi a pri rychlosti okolo 60-80km/h se ozyva takove divne huceni,ktere prestane ubranim plynu nebo prekrocenim dane rychlosti.Nevim,zda by se mohlo jednat o prevodovku nebo neco jineho,prosim o radu ci nakou zkusenost.

Odesláno

Po přezutí na letní Goodyear se kterými jsem to koupil hučím jak lodní siréna ( mimochodem tuhle značku začínám milovat - měl jsem jí 3x a vždycky to okolo 4 mm skončilo stejně - vyhozením pneu ). Klasický problém 407 je pak hučení zadního ložiska...

Odesláno

pocuj buchta, ja mam teraz nove letne a tiez som sa zlakol ked mi zacalo cele auto hucat... a ze mechanik mi povedal ved to prejde, len to par mm vyjazdis...

Odesláno

No to je zajímavá úvaha, ale pro mě nepoužitelná, když ráno sednu do auta a ujedu 400 km tak se chci vodpoledne vrátit a nemít prasklou hlavu. To bych si mohl nechat voktávku :papa

BTW nikdy jsem nezažil, že by si gumy nějak sedly spíš naopak... teda v přilnavosti ano, ale v hlučnosti nee.

• O 3 týdny později...
Odesláno
Po přezutí na letní Goodyear se kterými jsem to koupil hučím jak lodní siréna ( mimochodem tuhle značku začínám milovat - měl jsem jí 3x a vždycky to okolo 4 mm skončilo stejně - vyhozením pneu ). Klasický problém 407 je pak hučení zadního ložiska...

koblih69: uvažoval som nad týmito: http://www.gumy.eu/produkt/pneupreosobnevozidla/goodyear/excellence/215/55R17+94W/letnepneumatiky/?id=21555R17WEXC

...mal si niečo podobné?:myslim

Odesláno

Merlin99: Hucalo to kvoli lozisku, ked menili gumy tak zhoda nahod ze klaklo, asi ho \"dorazili\".

ale aj tak gieto uniroyal rainexpert hucia viacej ako tie predosle dunlop sp sport 1

[upravil dne 18/4/12 23:16 od pyrone]

Odesláno

Dobry den,lozisko ani gumy to asi nebudou,huci to jenom pri urcite rychlosti jak uz se psalo a pri zarazene rychlosti.Kdyz se vykvaltuje tak to prestane.Kdyby se jadnalo o pneu tak to huci i s kvaltem,ale dekuji za napady.

Odesláno

Zdarec,úplně ten samý problém jsem řešil před cca rokem a dodnes jsem nic nevyřešil :bojim.Ujel jsem s tím už cca 12 tisíc kilometrů a nepozoruji ani zlepšení ani zhoršení.Gumy jsem tam měl jak letní tak zimní a hučení bylo stále stejné.Ložiska jsou určitě v pořádku.

Myslím že to nejspíše bude asi spojka,ale to zjistím až po výměně.Na což se v brzké budoucnosti nechystám.Pokud to budeš dělat dříve jak já,tak dej vědět jak si dopadl.

[upravil dne 26/4/12 10:25 od MadMax]

Odesláno

caute, ja mam tiez tento problem, mne to hucanie zacina cca pri 1800 otackach a ked sa dostanem za 2000 otacok tak hucanie prestane, ked mam neutral a pridam plyn na 1800 otacok, tak vsetko v pohode, ziadne hucanie. ked idem do kopca na tych otackach, tak to huci este viac, na rovine menej alebo dole kopcom skoro vobec. ale vzdy je to len v rozsahu tychto otacok. mam take obavy ze to robi prevodovka :(. niekto tu pisal ze to moze robit aj EGR ale tomu velmi neverim.

• O 2 týdny později...
  • O 11 měsíců později...
Odesláno

cus chlapy,chci se zeptat zda nekdo uz vyresil to huceni u me to bude nejspis prevodovka uz jsem stim najel 30t a zda se ze je to cim dal hlucnejsi,prosim o nakou radu co vprevodovce je spatne a cca oprava,dekuji.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...