Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nejlepší na rozlepení originálních světel je mikrovlnka nebo trouba. Zní to šíleně, ale vážně.

Výběr spotřebiče záleží čím je lepeno originál světlo. Světla na Octavii FL jsou lepená čímsi co se v mikrovlnce rozehřeje ale zbytek světla je chladný.

Na 307CC jsem je na chvilku dal do trouby a šly od sebe taky parádně.

Na slepení zpět v podstatě něco co nejlepšího - já použil lepidlo na čelní skla + silikon.

Odesláno

No my jsme je v práci s kolegou rozlepili, to nebyl problém. Ale pak slepili silikonem, ale nedrželo to. Druhý den nějakým tmelem a taky nic, třetí den tavnou pistolí a taky nee. Tak zkusíme to lepidlo na okna...

Jo a nastříkal si černě vnitřek ale už se mu to loupe a to je má jen v práci na dílně. Ani s nimi nejezdí... Tak bude muset ještě stříkat znovu. Jakou používáte barvu na ten \"chrom\" a technologický postup...?

Díky :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak angely už snad brzy půjdou z domu (prodám je a nebudu se stím patlat)

Včera jsem byl vyměnit gumy (konečně 205/50/17 - Michelin pilot) a všiml jsem si, že mi za týden končí technická! AJAJ celej podvozek je těsně před výměnou a rozsypáním.. Takže snad přez Speedyho.kh bude servisman a podvozek bude v pohodě. Ale když se to sype, tak pořádně. Dneska po cestě na dálnici na mě začalo řvát ABS/ESP/ASR takže fakt super :(

post-41426-14109632950922_thumb.jpg

• O 3 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...