Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Svítěj hezky..koupil jsem tam lepší žárovky, takže nemůžu úplně objektivně soudit, ale Osram cool blue to jistí..předtím jsem měl Starline, takže je tam velkej rozdíl k lepšímu....jen to nějak dát do kupy

Odesláno
Kvuli čemu? ty motorky fungují, ale i nanejvíc svítí pod auto... napadla mě taková věc... Co kdybych to dal motorkem na co nejvíce, odpojil světla a vevnitř dal světla zase na nulu...pak zapojil světla a opět je dal na co nejvíce... myslíte, že to půjde?

BTW: dneska jsem vzal opět za 500 benzínu... jsem hrozný tele

307 od urciteho roku maju taku specialitu, ze ked sa vypali ziarovka v popolniku nefunguje regulacia vysky svetiel.

Na vrchu svetiel budu imbusy, nimi nastavis paraboly...alebo to zober na regloskop

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nemám origo rádio.. to by nemělo význam, ale budu dávat něco silnějšího... světla jsou super, ale budu je dávat dolů...nejdou nastavit...musim si snima trochu pohrát

• O 3 týdny později...
Odesláno

Keď som menil svetlá na BMW tak tiež mi nešla nastaviť výška a potom som zistil že také plastové biele šróbiky ktorými sa manuálne nastavuje boli prasknuté. Pozrel si aj to?

Škoda sa tých svetiel zbaviť, sú perfektné.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Hele chci mit aspon jedny funkci svetla:-) zkusim spis rozdelat ty angel eyes... ted pofrcim na dovcu a pak se uvidi.. hlavne az se vratim, tak se ozvu kvuli tomu podvozku

Odesláno

speedy.kh : když už jsi nakousl ta světla... Když je rozlepíš, čím je pak lepíš ? Aby to drželo a do budoucna šlo třeba zase rozlepit...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...