Moral3z Odesláno 9. červen 2013 Autor Odesláno 9. červen 2013 Svítěj hezky..koupil jsem tam lepší žárovky, takže nemůžu úplně objektivně soudit, ale Osram cool blue to jistí..předtím jsem měl Starline, takže je tam velkej rozdíl k lepšímu....jen to nějak dát do kupy Citovat
shark734 Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Kvuli čemu? ty motorky fungují, ale i nanejvíc svítí pod auto... napadla mě taková věc... Co kdybych to dal motorkem na co nejvíce, odpojil světla a vevnitř dal světla zase na nulu...pak zapojil světla a opět je dal na co nejvíce... myslíte, že to půjde? BTW: dneska jsem vzal opět za 500 benzínu... jsem hrozný tele 307 od urciteho roku maju taku specialitu, ze ked sa vypali ziarovka v popolniku nefunguje regulacia vysky svetiel. Na vrchu svetiel budu imbusy, nimi nastavis paraboly...alebo to zober na regloskop Citovat
Moral3z Odesláno 9. červen 2013 Autor Odesláno 9. červen 2013 tak ona funguje, ale na max je to furt málo... ty imbusy tam jsou, ale asi moc nefungujou... asi ty světla nějak podložíme, nebo rozdělám...uvidíme.. Citovat
Roman Bazi Odesláno 10. červen 2013 Odesláno 10. červen 2013 Světla vypadají nádherně. Snad je nějak doladíš, aby jsi byl spokojen. Z toho natankovaného benzínu si nic nedělej, chybama se člověk učí. Citovat
kocour17 Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 to tam nemáš origo rádio vid? jinak pecka ty světla:papa Citovat
Moral3z Odesláno 24. červen 2013 Autor Odesláno 24. červen 2013 Nemám origo rádio.. to by nemělo význam, ale budu dávat něco silnějšího... světla jsou super, ale budu je dávat dolů...nejdou nastavit...musim si snima trochu pohrát Citovat
Moral3z Odesláno 25. červen 2013 Autor Odesláno 25. červen 2013 Nevím, ale všechno poženu přez zesík Citovat
Moral3z Odesláno 15. červenec 2013 Autor Odesláno 15. červenec 2013 Tak kdyby někdo měl zájem angle eyes jsou na prodej - viz inzerce Citovat
jozefvorisek Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Keď som menil svetlá na BMW tak tiež mi nešla nastaviť výška a potom som zistil že také plastové biele šróbiky ktorými sa manuálne nastavuje boli prasknuté. Pozrel si aj to? Škoda sa tých svetiel zbaviť, sú perfektné. Citovat
Moral3z Odesláno 16. červenec 2013 Autor Odesláno 16. červenec 2013 Ono to naklápění fuguje, ale z auta je mám úplně nahoře... když ještě pootočím tím šroubem, tak spadnou zase dolu Citovat
Moral3z Odesláno 4. srpen 2013 Autor Odesláno 4. srpen 2013 Dneska jsem elegantního pána trochu nastrojil a přidal se ke koloně Citovat
speedy.kh Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 Co udělat tmavý vnitřky světel? Like a Monte Carlo u Fabie2 ? Citovat
Moral3z Odesláno 4. srpen 2013 Autor Odesláno 4. srpen 2013 To bych chtel, ale tyhle svetla myslim nejdou rozlepit... a jestli jo, tak ja to delat nebudu :-D na to sem moc (ne)sikovnej :-) Citovat
speedy.kh Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 Všechno jde. Kdyby jsi chtěl, není problém se stavit u mě na dílně. Rádi pomůžem a můžeš okouknout ostatní auta Citovat
Moral3z Odesláno 5. srpen 2013 Autor Odesláno 5. srpen 2013 Hele chci mit aspon jedny funkci svetla:-) zkusim spis rozdelat ty angel eyes... ted pofrcim na dovcu a pak se uvidi.. hlavne az se vratim, tak se ozvu kvuli tomu podvozku Citovat
speedy.kh Odesláno 5. srpen 2013 Odesláno 5. srpen 2013 Není problém, užij si dovču. Dej vědět Citovat
Smety Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 speedy.kh : když už jsi nakousl ta světla... Když je rozlepíš, čím je pak lepíš ? Aby to drželo a do budoucna šlo třeba zase rozlepit... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.