Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

garáž je pronajatá...ale můžu klidně spát...předtím mi auto stálo na parkovišti, před kterým máme kasárna (teď už teda bývalá)...většinou se na zaparkovanejch autech ožralý vojáčci v noci podepsali :bacha

Odesláno

Tož k té vzpěře. Měl jsem ocelovou podložku a na té byla přilepená guma. K té podložce jsem přivařil (no, spíše jen bodnul), matičku. Kolem matičky jsem obtočil drátek a utáhl, ale nezakrucovat, mělo by to být jen obtočené, aby se to dalo větší silou sundat. Pal jsem matičku s přivařenou podložkou strčil do té podlouhlé díry, která je pod tou, kde to mám uchycené. Drát jsem ohýbal tak dlouho, až jsem matičku dostal k díře, a pak opatrně přišrouboval šroubek na kterém už byla konzolka.Potom jsem pod konzolku strčil plech, který mě zajiťuje odhlučňovací materiál (to je to, na co jsi se ptal). Nakonec jsem dotáhl šroubek a vytáhl drát. Snad je to k pochopení.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak po nouzovem rezimu prislo jen hlaseni antipollution fault, ale auto jelo normalne...tak sem mu po zahrati dal trochu otacek a zmizela i chyba motoru a vse je v normalu...Ze by byl pircpanej uz FAP filtr a trochu sem ho propalil? Mate nekdo skusenosti? Auto pujde snad v prubehu pristiho tydne na dia, tak snad budem moudrejsi...

Jo a nesvítí mi podsvětlení ovládání klimazitace... pojistky se zdají být ok...mohlo by to bejt ještě něco jiného?

[upravil dne 21/10/12 09:50 od Moral3z]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže proběhla příprava na zimu:

- nemrznoucí chladící kapalina

- nemrzka do stěračů

- přezuto na zimní papuče

- konečně pořádně dodělaná kamera - schované kabely

post-41426-14109627927018_thumb.jpg

Odesláno

A ještě mi pomocte s volbou nápisu na spodek samolepky... možné nápisy:

HDI - Inside

www.peugeot-club.com

Familia

No smoke, no fun

pripadne navrhnete jine zajimave :) samolepka bude zevnitr v rohu zadniho okna

post-41426-14109627927707_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...