Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,většinou mi nikdo neporadi,ale stejnak to zkusím. Jakou činnost ma imobilizér? Vyrusi zapalovaci civku,vstriky nebo palivové čerpadlo? Motor už mám tam kde ma být:) hází jiskru,ale vstrikovaci lišta ie hluchá. Nejde do ní proud. Prisuzuji to imobilizeru. Palivové čerpadlo spina a palivové potrubí je pod tlakem. Doufám,že mi někdo odpovi. Ať už mužů okusit sílu GTI!

Odesláno

taky bych poradil ale nevim, ale myslim ze budeme mit podobny problem. to ja mam na druhy jednotce taky neco podobneho nestartuje a nestartuje a shodli sme se s vyrobcem ze to bude asi imo

Odesláno

U nasi 106-ky (1997 new model) po otoceni klicku natlakuje cerpadlo (zavrni a vypne), pak teprve zadavam kod na klavesnici imobilizeru. Uplne stejne to funguje i na moji 406-ce (1997 old model s klavesnici). Palivove cerpadlo se proste rozbehne i kdyz neni imobilizer odblokovany.

Odesláno

občas (tak jednou za měsíc) mi taky nejde nastartovat, čerpadlo slyšim, motor točí, ale nechytne, takže bych řekl, že imo hodí stávku. vyndám klíč, dám ho zpět a chytne, takže buď blokne vstřiky nebo čívku

Odesláno

No jednotku mám už na odkodovani. Jak jsem psal,čerpadlo sepne,palivové vedení pod tlakem , jiskru hází(slušně to koplo :D ) ale vstrikovace nic nepustí. Nejde do nich proud. Dnes se uvidí jestli to naskoci:)

Odesláno

no hoši... moc mě to nepotěšilo teda :/ motor furt hluchý.... do vstříků už proud jde... ale neotvírají se. asi... no benzín přes ně nepřejde...a to relátko jak je u RJ tak i u vytaženého klíčku furt spína a vypína... třeba 4krát za sebou...pak už ne

Odesláno

Zkusil jsem tam napojit vstrikovaci lištu že sportky...kupodivu ta sla:) bohužel ma úplně jinou lištu i vstriky oproti gti. Po pěti letech co motor údajně stál byly zalepeny vstriky. Lištu jsem naplnil nejlepším sprejem na vše \"WD 40\":D adetivem do nafty a naftou. Mezitím jsem si připravil kompresor a baterku. Kompresor cca4 atmosféry jsem připojil na přívod paliva. Pak dratkama z baterky jsem skrtal o piny v kabeláži co je u vstriky. (Minus oranzovy drát ,stále připojen) tak dlouho než se rozchodily a to bylo skoro hned. Zapomněl jsem napsat, že jsem nejdříve na chvilku nastrikal wd i z venku na.vstriky a prohnal vzduchem. Bohužel jsem to nemohl včera zkusit,při zapojovani hadic jsem si zapomenul odpojit baterku a celý motorový prostor mi zaneradil benzín :D tak jsem si to nelisknul startovat ve stodole plne dřeva, uvidíme dnes :)

Odesláno

Tak motor vrčí :) mám radost jako malej kluk ale jeden jeden strik je ko ..zůstává priotevreny...no asi si říkáte proč jsem tak z toho vyplacany...ale ten motor šel dvakrát ven a zase do vnitr ,prevaroval jsem drzak z dieselovyho saxa atd...peripetie jedna za druhou...ale už se to blíží ke zdarnymu konci :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...