Danny88 Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Ahoj. Mám peugeot 307 1.6 16V 80kw benzín. Dnes mi došel benzín. Dále jsem ho dolil a dojel k domu. Po hodině jsem nasedl do auta a nefungoval mi posilovač řízení. Dolil jsem olej ale ani to nepomohlo. Nedalo mi to a večer po tmě jsem to šel ještě vyzkoušet. všimnul jsem si že blikají světla a všechny blinkry do rytmu. Je slyšet takové tiché přerušované houkání. Když pootočím volantem tak posilovač trochu zabírá a poskakuje řízení. Citovat
freew Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Asi ti raz ide raz nejde cerpadlo..kvoli tomu najskor blikaju svetla ako ich cerpadlo zatazuje skontroluj ci je dobre zacvaknuty konektor na cerpadle. Citovat
Danny88 Odesláno 25. březen 2012 Autor Odesláno 25. březen 2012 A jaké čerpadlo? A kde přibližně najdu ten konektor. Citovat
freew Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 Cerpadlo co ti tlaci olej do riadenia..na pravej strane zhod koleso budes musiet dat dole aj podblatnik a mal by si sa tam dostat..je tam cerpadlo do ktoreho si z vrchu dolival olej. Citovat
Danny88 Odesláno 26. březen 2012 Autor Odesláno 26. březen 2012 tak konektor jsem se pokusil vytáhnout ale budu tam muset se šroubovek, protože nejde vytáhnout. Chtěl jsem odpojit servo a zjistit jestli to blikání je servem. Citovat
Smety Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 Taky máti blbnul... Pomohlo odpojení, vyčištění a ošetření konektorů... Zatím je klid Citovat
Bohumil Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Nechal jsem si po zimě zkontrovat co napáchala na spodku a koukám, že jsou hadice od posilovače nějaký mokrý. mechanik to utřel, nastartoval a jedna slzela. Zkontroloval olej, dolil jej a koukal na to jak je vyměnit. Nakonec jsem si je nechal vyměnit v Some JH. Měli to hotový za hoďku a půl a dali mi ještě 30% slevu.:super:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.