wojtěch Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 neví někdo jak zapojit led světla z audi?? sehnal jsem si bixenony z audi i s tím denním svícením a na netu jsem narazil na problém že to nebude tak jednoduché zapojit. (ještě jsem je nerozebíral) tak nevím jestli je raději neprodat dál a vykašlat se na to... viz.. http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=58069&sid=c05283de68a31660b7f8429717b52920 na http://www.cybertronic-labs.cz má nějaké obvody kterýma to spíná ale stojí to tolik co mě celé ty světla.. díky za rady!! Citovat
koblih69 Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Nechápu co na tom hledáš za vědu? Lda by ty světla měly každé vlastní řídící jednotku, což asi nemají... a kam že ty světla půjdou? Citovat
wojtěch Odesláno 25. březen 2012 Autor Odesláno 25. březen 2012 právě že nejspíš mají řídici jednotku protože se regulují třeba při zapnutém blinkru.. a světla nevím kam půjdou já to bral kvůli te bixenon čočce ale chci je nějak odzkoušet jestli jsou o.k i ty ledky.. Citovat
Edison Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Tyjo... já čučim... Jestli jsi chtěl bixenon v čočce, měl jsi pořídit to, co mám já, nebo origo. Ale kupovat něco, co nakonec nemám kam dát... Ony jsou teda všechny levý, ale nekup to za ty prachy... Jiínak to řízení od blinkru maj i některý uni světla pro dení svícení... Citovat
wojtěch Odesláno 25. březen 2012 Autor Odesláno 25. březen 2012 edison ty co máš ty já tam nedostanu musel jsem vyřezat kus světla a to by šlo vidět... takže já musím sehnat i kryt kterým to zakryju viz 307 má pod hl. parabolou mlhovky... Citovat
Edison Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Tal to jo, no. Ale i tak. Nejdřív, když něco chci, tak pořeším, jak to udělat, a to detailně, pak pořídím matroš. A ne obráceně, že něco pořídím a pak přemýšlím, co s tím. Ony nejsou 307 s xenama? Nebo tuningy? [upravil dne 25.3.2012 15:44 od Edison] Citovat
wojtěch Odesláno 25. březen 2012 Autor Odesláno 25. březen 2012 ještě jinak :-D já už to mám skoro hotové i s čočkou ale chybí mi ten kryt. a byl jsem v polsku na vrakáčich a neměli nikdo rozbité světla abychom dopasovali ten kryt Jeden mi nabídnul tyto světla myslím že za dobrou cenu, ať jsi je rozeberu a rozprodám.. takže já z toho použiju asi jenom ten kryt čočky pak půjdou na prodej a ledky taky ale potřebuju nějak ty led odzoušet... Citovat
brslen Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 mas ty ledky na fotce?Možná bych je vzal. Citovat
wojtěch Odesláno 26. březen 2012 Autor Odesláno 26. březen 2012 zatím vespod přišrouboval do paraboly a ještě příjde přichytit nahoru do paraboly.. ale to ještě nemám.. Citovat
wojtěch Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 tak jsem dostal světla ven a jsem z toho jelen k ledkám jde pásek o 4 vodičích. pásek jde v serii přes všechny ledky (tam je připájen takže k jednotlivým led se nedostanu.. napětí jsem zkoušel přikládat různě a nikdy se mi nerozsvítily.. Citovat
Mildík Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Předpokládám, žes, to zkoušel, 12 voltama, a, ne, 1,5 v baterkou , ty 4 vodiče jsou možná proto, že, jsou tam dva okruhy, kdyby, jeden odešel, tak jde aspoň druhá půlka. Hlavně mě nekamenujte, jen nápad :roker Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 Nechápu co na tom hledáš za vědu? Lda by ty světla měly každé vlastní řídící jednotku, což asi nemají... a kam že ty světla půjdou? No to prave ze maj vlastni jednotku a sakra drahou......:mrk:mrk stejne jako ted i 508 :/, ta mrcha pozna led svetlo od normalniho a normalne to zahlasi na PP............ [upravil dne 30/3/2012 05:00 od Scratch] Citovat
wojtěch Odesláno 30. březen 2012 Autor Odesláno 30. březen 2012 mildik neboj 12V :-D :-D já taky myslel že je to rozdělené na 2 části je tam 14 ledek ale to by stačily 3 vodiče, ale asi tomu tak není.. už mě nenapadá jak by to mohlo být zapojené, žádné vodiče nejsou spojené.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.