Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mam problem na P405 GRDT. Kdyz zapnu klimu spusti se hned i shara na nejvyssi vykon a to i kdyz je motor uplne studeny. kde v te pitome peugeotacke elektrice je problem?

Odesláno

Klima si pouští sahary sama, pochopitelně. Umí je ale pustit i jen na poloviční výkon, takže jestli to nedělá a pouští je jen naplno, může být problém jak v ovládání samotných sahar, tak i v elektronice klimy.

Odesláno

ok oddie. a kdyz jeste doplnim informaci, ze sahary se mi nekdy nahodne spousti i bez zapnute klimy (motor zarucene studenejsi nez provozni teplota) a nekdy se k tomu na okamzik rozne i kontrolka v teplomeru + STOP, vyjde z toho nejaka presnejsi diagnoza?

Odesláno

Nějaké čidlo, ale přesnějšího ti nic neřeknu, neznám podrobně ty verze s klima. Ale ta svítící stopka by se mi nelíbila, ta by podle mě měla mít svoje čidlo - oddělené - i u téhle verze.

Zkus schválně to čidlo přehřátí - na stopku - doufám, že i u téhle verze je na tělese termostatu. Za studeného motoru jej odpoj, a spoj přímo na kostru. Měla by se rozsvítit ta stopka, pokud se k tomu ještě rozeběhnou sahary, jednu půlku jsi našel :) Upozorňuju, bez záruky, tyhle verze fakt detailně neznám. Ale nic tím nezničíš, když tohle zkusíš.

Odesláno

oddie - napadla mě věc, jestli to nebude jenom v normálním teplotním čidle - nebo má klima svoje? Já nevim, je to jen doměnka (klimu v autě nemám, tak tipuju) co?

Odesláno

na termostatu mam dve cidla, udivuje me, ze v jednom z nich je jen jedna packa, i kdyz draty tam vedou dva. Kdyz odpojim to druhe cidlo, tak se sahary rozbehnou naplno (stopka nic). Pripojovat na kostru jsem ta cidla zatim nezkousel. Kazdopadne, po zahybani s temi cidly uz klima sahary naplno nespousti, i kdyz nevim, jestli to tak zustane i kdyz motor bude mirne zahraty.

Odesláno

muzou ty sahary nejak utrpet, kdyz pobezi dlouho na plny vykon? motoru by to vadit nemelo, protoze se zavre termostat a uz se motor vic nechladi. Jeste, kdyz neni klima zapnuta a motor se vic zahreje, tak se napred spusti sahary na prvni stupen - to je ok. na uplne studenem motoru i klima spustila sahary jen na prvni stupen, tak jak to ma byt

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...