Radek Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 mam problem na P405 GRDT. Kdyz zapnu klimu spusti se hned i shara na nejvyssi vykon a to i kdyz je motor uplne studeny. kde v te pitome peugeotacke elektrice je problem? Citovat
oddie Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Klima si pouští sahary sama, pochopitelně. Umí je ale pustit i jen na poloviční výkon, takže jestli to nedělá a pouští je jen naplno, může být problém jak v ovládání samotných sahar, tak i v elektronice klimy. Citovat
Radek Odesláno 3. květen 2005 Autor Odesláno 3. květen 2005 ok oddie. a kdyz jeste doplnim informaci, ze sahary se mi nekdy nahodne spousti i bez zapnute klimy (motor zarucene studenejsi nez provozni teplota) a nekdy se k tomu na okamzik rozne i kontrolka v teplomeru + STOP, vyjde z toho nejaka presnejsi diagnoza? Citovat
oddie Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Nějaké čidlo, ale přesnějšího ti nic neřeknu, neznám podrobně ty verze s klima. Ale ta svítící stopka by se mi nelíbila, ta by podle mě měla mít svoje čidlo - oddělené - i u téhle verze. Zkus schválně to čidlo přehřátí - na stopku - doufám, že i u téhle verze je na tělese termostatu. Za studeného motoru jej odpoj, a spoj přímo na kostru. Měla by se rozsvítit ta stopka, pokud se k tomu ještě rozeběhnou sahary, jednu půlku jsi našel Upozorňuju, bez záruky, tyhle verze fakt detailně neznám. Ale nic tím nezničíš, když tohle zkusíš. Citovat
Neon Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 oddie - napadla mě věc, jestli to nebude jenom v normálním teplotním čidle - nebo má klima svoje? Já nevim, je to jen doměnka (klimu v autě nemám, tak tipuju) co? Citovat
Radek Odesláno 4. květen 2005 Autor Odesláno 4. květen 2005 na termostatu mam dve cidla, udivuje me, ze v jednom z nich je jen jedna packa, i kdyz draty tam vedou dva. Kdyz odpojim to druhe cidlo, tak se sahary rozbehnou naplno (stopka nic). Pripojovat na kostru jsem ta cidla zatim nezkousel. Kazdopadne, po zahybani s temi cidly uz klima sahary naplno nespousti, i kdyz nevim, jestli to tak zustane i kdyz motor bude mirne zahraty. Citovat
igor.sk Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Kedisi som skúšal to priklada? na kostru, stopka sa rozsvietila ale sahary sa mi nespustily?! Citovat
Radek Odesláno 4. květen 2005 Autor Odesláno 4. květen 2005 muzou ty sahary nejak utrpet, kdyz pobezi dlouho na plny vykon? motoru by to vadit nemelo, protoze se zavre termostat a uz se motor vic nechladi. Jeste, kdyz neni klima zapnuta a motor se vic zahreje, tak se napred spusti sahary na prvni stupen - to je ok. na uplne studenem motoru i klima spustila sahary jen na prvni stupen, tak jak to ma byt Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.